AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Filmler diziler. kendim.
Yiğite nasıl mesaj atarda sinir ederim düşüncesinden hoşlandığını biliyorum uyuzzz 😂😂
Hadi be 😱
Benim niye haberim yok 😂🤣
Aaaa şaşırttın beni nasıl haberin olmaz 😧😧😧😧😧
Bende şaşırdım valla 😂
Kendine şaşırmanda ayrı bi güzel büyük başarı 😁😁
Hadi be 😂🤣
Hala şaşırmanda tabi bir mucize 🤷♂️😂
Normal normal doktorun sana neler dediğini ben biliyorum. O yüzden kendi haline bırakıyorum seni. Başkalarına gidin özelden konuşun diyen sen bile özelden yazmama karşısın. Değişik psikoloji.. 😂😂
Şaşırmak değil yapmadığım bir şey hakkında yapacakmışim gibi konuşuyorsun 😂🤣
Kendime mesaj atarım sana niye atayım lan 😂 sen zaten delisin kim sana akıllı olduğunu söyledi 🤌🏼🤣
Bir kişinin deli demesi başka 100 kişinin zeki akıllı demesi başka o yüzden 100 de bir ihtimalle senin dediğin boşa çıkıyor. Ha şu bir gerçek ki hepsi senin o düşüşünden kaynaklı okduğunu biliyoruz. 😂😂😂
Sen o gün düşmeseydin, belki daha akıllı olabilirdin şu an 😂😂
Unutma kiii yalancı insan çok üzülme diye belli etmemişler 🤌🏼🤣
Oyyy kıyamam çanaaaa meeeenn agugu guguuu oyyyy çeeen düştün mü oyyyyy oyyyy 😂
Ağza bak terliği yiyecen ha 🤣
Bişey olmaz annem geçer büyüyünce kuzzumm, oyyy annesi yeçinnn 😂😂 😂 abıdığım menim, a anneçinin bitanesi 😂😂 Kafan da çok hasay vay mı 🥺🥺😜😜
He var 😂
Seni anlamak için bende deli oldum ama sen baya aşağıdasın oralara kadar inemem sen geliş lan 😂
Ben aşağıda değilim ama düşünce gözlerinde de şaşılık olması normalmiş. 😜😂 Geçici yakında düzeldiğin zaman görürsün benim yukarda olduğumu 😂😂😂
Sen o tezek gölüne battığın için hayır yani oraya düşecek kadar sakar isen algıda problem var 😂
Gel düzelteyim 🤣🤌🏼
Aman ben düz yolda düşmedim senin gibi yokuş aşağı koşarken ve oranında öyle bir yer olduğunu bilmiyordum 😂😂 sen düz yolda düşüyon. Arada dünyalar kadar fark var. Ama işte sorun şu anlamamak istemiyon 😂😂
Anlamak istemiyon
Düz yolda düştüğümü kim söyledi 😂🤣
Sen söyledin ya 😂😂
Koşarken mi 😂
Elinde kapakla birlikte hani havalanmışsın, Sonra düşerken paraşüt açılmamış. Çakılmışsın tepe taklama yere. Kapak da üstüne kapanmış 😂🤣🤣🤣
Ulan ben diyorum algı problemi var diye 😂
O ne öyle Hint sahnesi gibi 😂
😂😂😂 ne bilim senin anlattıkların hep bunlar. Aslında yönetmen olacak insanmışsın ama yaşın genç daha olursun. Filmlerini merakla bekliycem 🤣🤣
Böyle hikayelerin gibi komedi tarsı olursa severek izlerim ve imdb puanını 10.0 dan aşağı indirtmem 🤣🤣
Sana izleme yasağı koyacam 🤌🤣
Katiyyen koyamazsın. Ben mutlaka izlerim 😂😂Allahım senle uğraşması ne tatlı ha, oyyy şu an hunharca sevesim geldi seni😂 böyle kafandan tutup kaldırıp sağa sola sallayıp fırlatasım geldi o derece sevgi patlaması yaşıyorum 😂😂😂
Belki sağa sola çarparsan düzelirsin. Senin tedavin bende anlaşıldı 😁🤣🤣
Görürsün sen gününü 😂
İlan verecem izletmeyin 🤌
İnternet sitelerine de sana özel yasak belirtecem 🤌😂🤣
Ben her yerden izlemesini bilirim. Ben sınır tanımam 😁😁😁
Tanıtırız 🤌😎
Olay sen isen ulaşmayacağım yer yok. O filmlerini izlemezsem gözüm açık gider 🤣🤣🤣🤣🤣
Dalga geçmem lazım, takılmam lazım uyuzluk etmem lazım yoksa ben iptalim 😂😂
Kime 🤌😂
Sendenn başka deli yok burada 😂😂
Seninle tabi şapşikooleta 😂
Ondan çok ne var lan 😂🤣
Ben seni tanıyorum sadece 😂😂
O yüzden başka deli ilgilendirmiyoe beni 😂😂
Xper seviyen 3 hele bi dur neler gorecen neler 🤌😂
Zaten bir sürü kafası kırıkla uğraşıyorum burada
🤣🤣🤣🤣
Geçmiş olsun 😂🤣
Sen mi yönlendiriyon ne yapıyon anlamadım ki 😂
Bi soru soruyorum nerde olmadık düşünceler var şap damlıyorlar
Deli deliyi bulur derlerdi de inanmazdım 😂🤣🤣🤣 inandım şimdi 🤣🤣🤣
Nerde saçma canım yorum yapacak basit insanlar var damlıyorlar. Aklı başında yorum yapanların aklını seveyim valla.
Ben burada yeniyim benden öncesin sen burada seni bulmuşlar ki konuştun 😂😂😂😂
Ben kimseyle anlasamadim bi türlü hep kavga 3 defa bam yedim bu yüzden 🤣🤣
Asıl söylediğine inanan benim. Delilerin yanınsa dura dura böyle delirmen seninde normal. Körle yatan şaşı kalkar. Aman bana bulaştırmada 😁😁😁😁
Ben tersleyip engelliyom. 😂😂
Dün bir kız yazmış bi soru sormuştum gördün mü bilmiyom.
Yok görmedim görseydim sana gülerdim 🤣 keşke görseydim 🤣😂
Yoruma yazmış ki hayırdır psikolog musun diye. Verdim veriştirdim. Ama tabi küfür değil. Kız vanlıymış. Gizli üye. Sonra burnundsn ağzından getirince bişey diyemedi ben öyle demekk istemedim de falan filan sonra da bana saçma saçma laflar etti
Al işte buyur burdan yak. Sen olsaydın sana da dalardım 😂😂
Bende diyorum bugün bu niye bu kadar atarlı sen hayırdır 🤣🤣🤣
Yav ne atarlısı deli. Ben dana bilerek takılmak için öyle yapıyorum. Ben başkasına olan sinirimi sneden neden çıkarayım neden onunla olan psikolojiyi sana gösteriyim. 😂😂
Ben sadece 3 dünden beri sana takılmak istiyorum. Seninle ilk konuştuğımuz gün de bişeyler oldu hergün 2 3 dengesiz çıkıyor ama ben onlara olan tavrımı sana göstermem 😂😂
Sen deli melisin ama ayrısın. 😜😜
Deliye kim açıklama yapmış 😂🤣ki sen yapıyorsun 😂🤣
Al işte, haklısın yapmamak lazım. Geri alma tuşu koyun buraya KS Ekibi 🗣️🗣️🗣️🗣️🗣️
Şimdi dur hava atayım biraz 😎😂😂😂
Aman geç kaldın yürü 😂
Nerdesin
Rüyanda mı gördün 😂
Heee
Senin gibi hayırsıs değilim en azından 😜😜
Zaten benim gibi olman için kırk takla atman gerek 😂🤣🤣
Ben cambaz değilim, snein gibi olmak istemem. Bende doğrucu biriyim 😄😄 kırk takla atmak bana yakışmaz 😉🤣
Yapamazsın zaten 💅😂😂🤣🤣🤣
Sen hayırdır lan 😂
Hayrına hayırdır gız 😂
Egoist birine benziyorsun dıştan ama 😂🤣
Hamdolsun öyle biri değilim. 😂😂 beni. Öylr görenler utansın 😁
Kendini öyle gösterenler utansın 😎😎😂🤣
Ben ne yapmışım da sen öyle gördün be 😂😂
Gözlerinin Düşme esnasında şaşı kalmış olasılıpı yüksek.
Sadece bi laf 🤌🤣
Ama öyle görünüyon 🤣🤣
Ondan oldu galiba olur öyle şeyler düzelir yakında daha net görürsün 😂😂
Öyle görünmüyorum. Asla da olmadım öyle ama sen insanlad hakkında yanlıp bilgilete sahip olabilşrsin özellikle de gördüğün şeyler aslında doğru değil. 😂😂
Tek de değil çift görüyorum faruk efendi 😂 gözlerim şahin gibi 😂🤣
İşye buna inanmam şahin olaydın içimdeki insanı görürdün. Senin gözler şaşmış gerçeği görmekzye zorlanıyor 😂😂
Hadi lan ordan 😂
Biz doğru olanı söyleriz sen yanlış yolu görürsün, prenses hanım. İyi seyirler 😂😂😂
Ben yalnız yürürüm kimin ne dediğine bakmam 😎💅😂
Ahh şu insanların çok bilmiş halleri yok mu aslında hiç bişey bilmeyipte kendilerini övün övün övünmeleri ahh bee beni gülmekyen öldürüyor.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hadi lan ordan yemezler 😂
Sensin o bahsettiğin kişi
Sen öyle zannet cicim 😂😂😂
Sende öyle düşünmeye devam et 😂 elbet bir gün ikna olacaksın 😂
Beni kendimden iyi tanıyan olamaz Allahu tealadan başka. Yani senin söylediğin şey beniö içindeki insanı tanımadığın için onu da tanısan yanıldığını farkedeceksin ama bunu da senin tanıman imkansız. O yüzden hakkımda istediğini düşinmekte özgürsün günahıma da girebilirsin 😂😁😁😁
Dilin mi şişti 😂😂 nirdesin sensiz olmuyor takılmazsam duramuyorum sana özletme bu kadar kendini 😂😂
Müsait olamıyorum dua et 😂 yoksa elimde kalacan 😂
Yav he he 🤣🤣🤣
Bulunmaz Hint kumaşıyım 🤌💅🤣🤣
Ya ya ne demezsin 😂😂😂.
Neyle uğraşıyon, savaş filan mı çıktı. Ellerin kimin boğazında, kimi kesip öldürecen de işin var 😂😂 ne bu yoğunluk 😁😁
İtiraf et 🤌😂🤣
Kız olunca anlarsın lan 😂
Aman aman senin gibi olacaksa kalsın 😂😂😂 erkekliğimden memnunum ohhh mis gibi bee 😎😎😎
Gece gece kimin kanını içiyorsun söyle de itiraf et 😂😂
Vampir miyim lan ben 😂
Aman aman diyor bide olamazsın zaten lan 🤣😎💅
Bir kıza da lan lun konuşmak yakışmıyor be seni kaba kadın seni 😂😂😂
Önce hak etmen lazım 💅😎🤣
Önce günaydın demen lazım. 😎👌
Yok sana günaydın falan 😂🤣 önce sen söyle 😂
Sen sonradan geldin 😂😂
Çok ince biriyimdir. Öncelik hanımefendiler gerçi den hanım efendiden zıyade tırlatmış bir cadıdan betersin ama neyse 😂😂
He 😂 o yüzden sen soyleyecen 🤣
Ulan 🤣
Cadı he 😂
Evet ne sanmıştın hanım efendi mi asla değilsin 😂😂😂
Tırlatmışsın kızım sen 😂😂
Niye konuşuyorsun benle o zaman 😂
Takılmayı seviyorum. Sen unutursun 6 gün yoktum yazmamışsın bikr ana ben öyle değilim. Biz insan değeri bilmek idtiyoruz ama bizim değerimisi bilen yoktur. Çevrede o kadar insan var gerçi senin içi ;)
Övüyon mu sövüyon mu anlamadım 🙄
Övmek ve gömmek gibi bişey 😂😂
Manyaksın biliyon mu 😂
Harbiden bak 😂 değer istiyorsun da ama yanlış kişiden bekliyorsun o duygu çoktan yerin dibine battı 🤌
Kötü bişey istemişim gibi sanki. Ben sana kötü bişry mi yaptım ben değer haketmedim.
Veya başkalarına verdiğin değerden dolayı zarar gördüysen bunda benim ne suçum var. Başkasının zararını ben neden ödeyim? 👌
Hak etmek değil 🙄
Bizde vere vere bizde bi halt kalmadı 🙄
Lan benden niye istiyon 🤔
Bence hala var sende. Sadece yorulduğun için vermek istemiyorsun. Bende insanlada karşı doluyum. Bende de kalmadı merhamet iyi niyet ama bu durum herkese göre değişir. Haketmeyenlere verdiğimiz değerde bizim suçumuz var. Hak edeni de bulunca bende değer yok deriz. İnsan oğşu hep böylr feğil mi zaten. Kötüye verir iyiye gelince kalmaz bişey
Bende senin gibiydim ama karşıma çıkan iyiyi kötüyü ayırt edecek kapasitedeyim. Ha merhamet ve değer konusuna gelirsek. Kötü insanlada karşı asla yok istesemde olmaz ama iyi insanlada karşı her zaman en merhametli Şekilde ve değer vermeyi de bilirim
Kötü olanla iyi olanı karıştırmamak gerek. İnsan bunu unutmamalı. Her koyun kendi bacağından asılır misali. Veya beş parmağın beşi bir değil misali 👌
Bana bak 🤌
Biz her zaman yeni tanıdığımız insanları iyi niyetli sanıyoruz hata bu ve ne senin nede benim kimseden farkımız yok
O yüzden de bana herşeyi söyleme kafanı kırarım senin he 😂
Ha o zaman hata bende iyi niyetli biri değilsin sen o zaman sana değer vermemelimiyim? 😂
Ben herşeyi söylerim 😎😂
Kötü niyetli biri değilim 🤌
Kimseye zarar vermem 🤪
Bana nasıl davranmak istiyorsan davran eğer ki kötü davranacak olursan zaten işin biter 😂
İşte bende kötü biri değilim öyle bi niyetimde yok ne sen bana kötü davran ne de ben sana. İstersek ikimizde en kötü insana dönüşebiliriz. Ama ben maneviyatı güçlü biriyim bu yüzden Allahtan korkarım. Sen iyi oldupun sürece iyi olırum ben hep karşı tarafa endeksli biriyimdir. 👌😎
Yav he he 😂
Kız olmasan ağzınu burnunu kırardım da kızsın el kaldırmam, yalnuz bunun rahatlığıyla istediğini söyleyebilirsin anlamı taşıyamazsın. Gözlerini oyarım 😄 dövmeden😁
Hiç bir şey yapamazsın 😂😎
Seni ben gebertecem 😂
Görürsem söylerim 😜😜😜 bişey yapamazsın baba dokunulmazlığım var olmasa bile kıyamazsın bana 😁😁😁
Been miii 😂🤣
Çok iyi tanıdığını sanıyorsun 😂
100 geçti lan 😂
Kıyamazsın evet 😎👌 tanırım ben tanırıııım. Kendini Kötü gibi gösteripde aslında ne ince ruhlu bir insan olduğunu 😉👌
🤣🤣🤣
Güldürme beni bizde yalan yok 😂
Hırapta yok 😂😂 teo emminin dediği gibi halbuki hepsi palavra 😂😂😂
Ulan bizde ruh ne gezer 🤣
Doğru ruhsuz olduğunu unutuyprum 😂😂 yazık be ruhsuz insanda ne bilim sıkıntı beee 😂😂
Sen bena kurban ol lan 😂 laflara bak 😂
Davar 😂🤣
Ne kurban olacam be. Duvarda ruhsuz taşta ruhsuz dağa taşa kurban olurum sana yine olmam 😂😂
Dana 😂
Düşüncemdeki şey o kadar güzel ki düşüncemi bile söylemeye kıskanıyorum. 😂Her gün düşlerimde kendisi ve çok hoş. Ne olduğu bende kalsın.
gelecekteki kocamı düşününce hoşuma gidiyor zalimin cocu OWKDOFFKOFOWQKWOSND
Bir tek bir şey var düşünmek hayalini kurmak bile mutluluk veriyor
Uyumadan önce Süper kahraman olup maceralara çıkmak özel ilgi alanım
Hehe kendini özel kılıyon böyle iyi hissediyon
Hayallerim 🥹🫠😂
Ben düşünmem o beni düşünsün
Uzanmışim kumsala deniz derya ohh
oğlumla ilgili hayallerim
2020 öncesi hayat ahh ah:((
Tarihi olayları zihnimde canlandırmayı seviyorum
Onumu alsam bunumu alsam😂
Başarılarım ve başaracaklarım😄
Kahveyle tatlılar
Anılar duman olmuş neyleyim düşünüp de
Eski mutsuz olmadığım günler! 😔
Valla Galatasaray maçları
Para düşünmeyi çok severim
Tatlılar
🍫 çiklita
sevdiğim kurgusal karakterler :D
Düşünmemek
Kendim. Kendimi düşünürüm sadece
Diyosun...
Artık düşünmekten hiçbir şey düşünemiyorum (Genel)
Tatil planı 😂
Onu : )
Bir * * için girilmeyen bok yok ya
Hiç hoş şeyler değil
Öpüşmek
Film dizi
Kitap, motor, deniz
Erkekler
Jeon jungkook
Bilmek istemezsin
😨😨😨😨😨😨😨😨😨
Sevgilim:)