Bazı insanlar düşüncelerinden kaçmak için uğraşır bazıları da düşünmeye fırsat bulamaz.

Bazı insanlar düşüncelerinden kaçmak için uğraşır bazıları da düşünmeye fırsat bulamaz.

Evet düşünmeyi her zaman seviyorum tabi ki de çünkü kendimi sorgulamak ya da hatalarımı görme şansı veriyor bana.. ama fazla düşünmeyi de sevmem bir yerden sonra insan yoruluyor çünkü ya da stresli oluyor.
Düşünmeyi severim fakat düşünürken bazı şeyleri takıntı haline getirmem mesela çoğu insan düşüncelerini takıntı haline getirebiliyor benim böyle bir özelliğim yok.
Severim. Bazen çok hiddetlense de canlı hissettiriyor. Düşünmediğimiz sürece canlı olamayız. Bizi ayakta tutan temel şeylerden biri düşünceler ve iç dünyamız
ty
Düşünmeyi ve bu düşüncelerle kafamı karıştırmayı severim. Çok farklı çözüm yöntemleri beliriyor aklımda. Hiç düşünmemek imkânsız gibi bir şey zaten.
Cevap
16Cevap
Yani konuya göre değişir bu durum. Hoşuma gitmeyen konularda hayır..

Bunun yolu da düşünmekten geçer. Düşünmek, kendini inşa etme sürecidir.
Sevmiyorum ama düşünüyorum, fazlaca… Bazen kafamı çıkarıp kurtulasım geliyor düşünmekten… Ne gerek var ki…
Ay ben severim hatta sırf düşünmeye zamanım olsun diye yolu uzattığım zamanlar oldu ya da yatağa girer uyumaz ama düşürüm
Çuk diğil çünki üjülüyoyum dünya kafaşını çalıştıymayanlaya güjel
Düşünmek ve düşüncelere dalmak en sevdiğim aktivitelerdendir lakin fazla yorucu oluyor..
Evet seviyorum
Sadece çalışırken seviyorum
Evet çok seviyorum. Güzel düşünceler ve sözler üzerine
Benim için her şey düşünmek için bir malzemeden ibaret
Ne düşündüğüme bağlı ama bazen öyle çok düşünüyorum ki artık kurtulamaz oldum
Maalesef bazı şeyleri düşünüp değerlendirmemiz gerekebiliyor o yüzden düşünmeden bisey yapılmıyor
Düşünüyorum öyleyse varım.
Düşünmek yaptığım en iyi işlerden birisi
Neyi neden düşündüğümüze bağlı
Fazla düşünmek iyi değil
bazen severim bazen sevmem
Fiziksel olarak acı çekmesem seveceğim de
Çok severdim artık kaçmaya çalışıyorum
Severim ben.
Seviyorum
Sevmiyorum
Sevmem
Severim...