Özel yetiştirilmiş bir ajanı işkence ile konuşturmak mümkün değildir önce kişinin zaman algısını bozmanız gerekir bunu karanlık bir odaya kişiyi kapatarak ve düzensiz şekilde su ve ekmek vererek odanın ışığını belirli aralıklar ile açıp kapatarak yapabilirsiniz, odaya rahatsız edici yüksek düzeyde ses vermek de kişinin beyninde kimyasal değişimlere ve korkuya yol açacaktır ve zamanla yaşayabilmek ve bulunduğu ortamdan bir an önce kurtulmak için hayatının bağlı olduğu tek sırra tutunacak ve bu bilgi karşılığında oradan çıkacağına emin olacaktır bu süreç 1 ila 2 hafta arası sürebilir bu kişinin iradesine bağlıdır, sürecin sonunda kesinlikle bilgiyi verecektir.
İlk önce onun bir genel cvsine bakarsın tabi ki tüm bilgiler yanlış olacağından kafasını karıştırarak başka sorular sorardım kensisi hakkında ama onu celdirererk sonra sürat ifadesine bakarım jest ve mimik çok önemli eğer birinin hatasını yakalamak istiyorsanız yüz ifadesine çok dikkat etmelisiniz bunun sonunda da sürekli soru sorup onu sasirtarak sonuca ulaşabilirsiniz burada önemli olan zekâ değil önemli olan casusun vücut dilini anlamanız olacaktır
Öncelikle en hassas noktasını en değerli varlığını öğrenirdim.. Sonrasında onun vasıtasıyla bülbül gibi konuştururdum.. Biraz uğraştırır ama ben hallederim.. 😂😂
Uğraşmayı sevmem.. Hiçbir konuda ısrarcı da olmak benlik değil.. Konuşmayanı konuşturmaya da çalışmam..
Hadi diyelim ki illa konuşturacam, ya duygusal yaklaşırım felsefe falans.. Ya da sevişirim o sırada bı yaklaşım paylaşım oluyor.. Böyle tanışırız bizde.. Bazen bazı şeyleri kullanmak gerekebiliyor, bazen bedenini bazen aklını..
Sen ağzını açmadığın sürece bu odadan çıkmıyoruz derdim ya da hapishaneye kapatırdım konuşuna kadar insan ne kadar zeki ya da kurnaz olursa olsun psikolojik baskı insanı savunmasız bırakır