Kişilik & Karakter Otobüs yolculuğundayım, tuvalete gidemedim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Anksiyetem olduğu için yarım saatlik mola boyunca otobüste kaldım, terledim sıcaktan. Çok sıkıştığım halde yerimden kalkamadim. Ne yapacağım böyle? Hayatım mahvoldu Güncellemeler1 yıl Hâlâ yapmadım Otobüs yolculuğundayım, tuvalete gidemedim? Cevapla Otobüs Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Sabret 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 🥺🥺🥺
Gevezebirisi Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl İlaç kullan istersen bilemem uzman desteği şart 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Fayda etmiyor ya, bıktım Yorumla Gevezebirisi 1 yıl Hm sıkıntı Yorumla
Uyusundabuyusun Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl Altina yaparsan nolcak 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yapmam Yorumla Uyusundabuyusun 1 yıl İnş. Yorumla
mehmetsskk Takip Et Bilge Yaş: 27 1 yıl Sal gitsin 0 1 Yorumla eylusss0 1 yıl Bu ne rahat kardeşim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sabret
🥺🥺🥺
İlaç kullan istersen bilemem uzman desteği şart
Fayda etmiyor ya, bıktım
Hm sıkıntı
Altina yaparsan nolcak
Yapmam
İnş.
Anksiyete çok kötü şey ya