AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Aldattım ilk sevgilimi ondan pişmanım sonradan farkettiğimde geç oldu herşey kız istemedi benim gibi bir şerefsiz aldatırsa böyle olur.
Pişmanlıklarım az ama sevgilimle keşke bu kadar hızlı bir şekilde sevişmeseydik. Kızlığını almadım ama ellerim onun her yerde dolaşması beni düşündürüyor.
Cok fazla dostum. Ama keske babama o gun baba deyip sarilabilseydim derim. Diyemedim.
biraz yavaş yaşayabilirdim. deniz yıldızı gibi mesela.
Saçlarımı kestirdim bir ay önce. Kuaföre gittigime pismanim hem de cok :(
Genelde cok seyden pisman olmam cunku yaptiklarmin arkasnda durmayi seven biriyim. Bitek fuzuli para harcadigimda snradan uzuluyrm ama envel olamiyrm
Hic birseyi.
Yaptigim her sey dogrusuyla yanlisiyla bana ait cunku. Beni ben yapan seyler. Sonuc kotude olsa pismanlik duymam hicbirseyden.
Keşke demek birseyi değiştirmiyör önemli olan i keşkelik duruma daha düşmemek ders almak.
O çirkin kürt kızıyla sevgili olmaktı. Ve sevgili olduktan sonra yaptıklarım. İlkti benim için toydum, bilmiyordum. İlkim olması da berbat bir şeydir. 3-4 sene öncesine gidip bana yazdığı o telefon numaralı kağıda... neyse.
neden gizlisinki ne kadar kişiliksiz ırkçı biri olduğunu bizlerden neden saklıyorsun o kağıdı götüne koymalıydı ben sölim senin yerine
Karaladın attın kızcağızı ; yazık ; yok ilkiymiş , bilmiyormuş ; ondan sonra toplum niye böyle. Eğitim şart tabi ama insan bu konularda özünden neyin doğru neyin yanlış olduğunu sezebiliyor hiç kimseden bu konuda herhangi bir şey duymamış olsa bile...
kurt kizi kimsenin numarasino gelip istemez iftra atma. kendin gidp yalvarmssindir.
senin gibi ırkçı pisliklerin boynu altında kalsın pis herif eminim zavallı kızda seni tanıdığına çok pişman olmuştur
erkek müsfettesi salak beyinsiz
Ulan amma hakaret ettiniz be sanki kızın ırzına geçtim yuh yani. Anlatıcam ; kızın ahlakı bir kere berbat ahlaksızın önde gideni en ufak bir abartma yapmıyorum. Ben çıktkğımda zerre haberim yoktu bundan. Din düşmanıdır bu da 2. Annemin başı kapalı diye pis dinciler demişti bana. 3. sü ben zerre ırkçı değilim beni çok yanlış anladınız. Ben her kürde böyle demem haddim değil ama bu kızdan nefret ettim. Kürt ayrımcılığı da yapmam. 4. sü benim karakterime kişiliğime laf ettiniz diye söylüyorum beni tanıyan herkes kişiliğimi çok beğenir. Kız arkadaşlarım da erkek arkadaşlarım da yakınlarım da uzaklarım da. Efendi derler. Sabirsizim nickli arkadaş; kardeşim tatlı diye abisi de yakışıklıdır hesabı yapıp bana kardeşimle not göndermişti bir kıza yalvaracak kadar karaktersiz değilim. Bu yorumu dikkate alın lütfen.
Yaptığın hatalardan ders almayı biliyorsan yaptığından pişman olmazsın bunu sorman bile hata
Keske okulu birakmasaydim hep arkadas ortami yuzunden :(
hiç bir şey.. kader ne yazdıysa onu yaşadık hepimiz.. hatalarda yazıdan...
Keşkelerle değil, iyi ki lerle yaşamak her zaman daha huzur verici..
:) Allah'ima cok şükür degiştirecegim hic birsey yok çünkü drgistirmemde bu bizim imtihanımız Allah herksi gecmeyi nasip etsn :)
2007 den sonrasını tamamen yeniden başlamak isterdim. Belki yaşadığım büyük hataları tekrar yapmazdım..
4-5 sene civarı peşinden koştuğum kız konusunda ısrar etmezdim :) Olgunlaştım ama özgüven konusunda falan çok zararı dokundu :)
buradan tanıştığım biri olmuştu 9 ay önce şu an ayrıyız keşke hiç tanışmasaydık diyorum..
duygu durumumu alt üst etti
Dördüncü sınıfta, o malum günün tüm teneffüslerinde dışarı çıkmayı değilde sınıfta kalmayı isterdim.
kader der geçerim pişman değilim hiç bişi için.. :)
Keşke hayatıma kimseyi almasaydim keşke egtimime daha çok önem verseydim..
pişman olduğum tek birşey var onu değiştirmek isterdim
İnsanlara güvenmemem gerekti bunu değiştirmek isterdim sadece.
çok pişman olcağım şeyleri tekrar tekrar yaptım 4 sene öncesine gitmek istiyorum
Döndürebilseydim zamani eğer daha önce kimseye güvenmezdim bu hale geldikten sonra değil
Bundan üç yıl öncesine gitmek ve o üç yılımı değişmek isterdim
bu soruya pişmanlığı yazıp tekrar pişman olmak istemediğimden pişman olduğum olayı yazmamayı tercih edeiyorum :)
Şu an hayatımda olan adamla başlamasaydm keşke herşey yolunda ama bni çok değiştirdi bn byle değildim
bazen dogmaz olaydim diyorum o da benden kaynakli degil sanirim.
keşke kıza teklif etmeden önce evli olup olmadığını öğrenseydim :) çok pis bir durum :)
2 sene öncesini degistirmek isterdim hayatimi etkileyen kararlardan vazgecmek :(
tümüyle bir hata
1 milyondan birinci sperm olmak istememe kadar gider
Keske dunkilu pastanin yarisinida bugune saklasaydim.. :(
Ya peşinden koştuğum kızdan şimdi kurtulamıyorum keşke koşmasaydım :))
Keske dedigim ya da pismanlik duydugum hicbir sey yok
Keşke onunla hiç karşılaşmasaydım en baştan ona gonul vermeseydim.
Bir insan bir sefer hata yapiyosa onu sileceksin ayni hatayi tekrar yapiyo cunku 2 sansi verirsen pisman olursun :)
Yazdım da 2000 karakter yetmedi.
Toptan degistirmek isterdim, 2008'den itibaren.
Herşey normal olurdu belki de.
Sen neyi değiştirmek isterdin?
Beni ben yapan yanlışlarım ve doğrularımdır, Hayatımda hiç bişeye pişman olmadım, geçmişe geri dönsem yine aynı şeyleri yapardım...
3 Nisan 2014 gününe dönmeyi ve bu zamana kadar olan yaşamımı daha sağlam adımlarla yaşamayı isterdim şu an sevdiğim kişiyi kaybetmemiş olabilirdim :)
keşke doğmasaydım * oracıkta ölseydim de şu okul denen şeyi çekmek zorunda kalmasaydım
"İnanmasaydım" keşke.
Ama bu basit kaçar. Daha büyük bir hata hatırlayamadım. :/
sevgilimi terk etmezdim yeniden bir araya geldik ama güven sorunu basladı
birini yarı yolda bıraktım son 10 senemi yaşamamak isterdim
Keske o kisi bukadar harika olmasaydi birseyleri eksik olsaydi:-(
Tanistigim "insanlarla" tanismazdim, okulu devam ederdim, anne babayi üzmezdim, evlenmezdim,
Jeton geç düştü :D Sevmediğim çocuğun yenıden gelmesini isterdim :D
Belimi geçen saçlarımı omzuma kadar kestirmek en büyük pişmanlığımdır :(
hayatımda çok değer verdiğim sevdiğim kendisine karşı bir şeyler hssettiğim bir insan vardı. onu hiç görmemek tanımamak isterdim.
Keske cok calisssaydimda herseyi degistirebilseydim en cok ta ders notlarimi sinifimi okulumu hayatimi ya da keske dogdugum gun olseydim :((((
Var tabii kimin yokki? Ben tamamen yeniden doğmak isterdim. Ve her hatamda dejavu yaşayıp o hatayı yapmamak isterdim.
yaptığım hiçbir şeyden pişman değilim. öfkem yapamadıklarıma..
kucukken daha cok calısıp daha ıyı bır bolum kazanmak
Eger geriye donme sansm olsaydi haytma yon weren bir msja cwp wermzdm
Ani yasiorum yaptigim hatalari, yanlislari bilerek yaptim.
Yok gaet memnunum:-) son pismanlik fayda etmez ileriye bakmak lazim.
Babama daha ilgi gösterirdim onunla daha çok ilgilenirdim onu üzmezdim.
Keske hic hayatima sevdigim sandigim insani almasaydim hayatimn en buyuk hatasi o oldu..
O son tabağı yemeyecektim :Dd
okumasaymışım gerek yokmuş
N3 bolumu okumustun
bölümle alakası yok o kadar emek hayal boşa iş bulamıyorsun istediğin gibi maaşlar ortada ondan mutsuzluğum
Keşke zina yapmasaydım..