Var aslında olması gerekende o zaten. Çevrende hiç kimse yokken sen nasılsan ve nasıl davranıyorsan asıl sen o sun. Yanında biri varkende böyleysen zaten o kişiyi bırakman imkansız.
Bu tamamen 1 kişiye odaklı değil aslında karşı cinsle de alakalı bir şey. Yıldızlarının barışık olması, enerjilerinin tam ve uyumlu olması şart.
Çok var. Hiç kimsenin yanında pek kasmam zaten. Eskiden dikkat ederdim bu gibi şeylere son 4 yıldır hiç dikkat etmiyorum. Tamamen olduğum gibi davranıyorum çok rahat..
Muhtemelen çok kurallı büyüdüm üstüne çok profosyenel şirkette çalıştım 15 yıl onun getirdiği bikkinliktan oluştu.. İstifa ettim şehir değiştirdim.. Aldığım en doğru karar oldu. Kendimide bıraktım.. Getirisi daha iyi oldu. :)
zamanla olacağını düşündüğüm birisi var. henüz ona karşı dahi hatalarım, yoksunluklarım ve tamamen teslim olamadığım anlar oluyor. ancak henüz ilişkimiz daha çok yeni, bence ilerleyen zamanlarda dizlerinde uzanıp içimi dökecek kadar yakın olacağız.
Nabza göre şerbet vermeyi, ortamı kontrol etmeyi bıraktım. Artık yanımdakilere, tanıdıklarıma, tanımadıklarıma dikkat etmiyorum. Yaşadığım sürece adım attığım her yerde kendimim. Neden birilerinin yanında kendimi kısıtlamam gereksin ki? Dikkat eden tanır ufak detaylarımdan, etmeyen de yine tanımadık der geçer.
Uzakta da olsa onunlayken çok iyi hissediyorum. Yanına gittiğimde nasıl olacak acayip merak ediyorum. Çok heyecanlıyım karnım bile ağrıyor o derece 😍 @Suvenir