Erkek olmak cok isterdim sirf bundan dolayi cinsiyetimi mi degistirsem diyorum ama kadinlara ilgim falan yok. Erkekler çok sansli gucluler hep kadinlara eziyet ediyorlar kadinlari hamile birakip dogum sut verme gibi eziyetlere mahkum ediyorlar keske erkek olsaydim keske cok isterdim ama yaratan boyle yaratmis
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sen erkeklerin yalnızlıktan dolayı yaşadığı stresi bir gün yaşasan depresyondan cikamazsin
En azindan sizin arkadaslarinuz durust kizlar guzelsen senden nefret edip yuzune guluhor Ben de yalnizim Maşallah hic sevgilim olmadi
Olmustur illaki
Keske ben de erkek olsam
Sen trollsun bence
Gercekleri soyleyince mi troll oluyorum hayal dunyanda mutluluklar
Bir kere gizli uyesin ve bu sitede troll olan çok hesap var. Açık et kendini ozelden de derdin neymiş öğreneyim
Sana kendimi kanitlamak zorunda degilim istedigini dusun
Sen bilirsin
Bak altinci hislerim kuvvetlidir bu arada. Madem güzel kizim dedin biraz da saf gibisin
Senin resimlerinle acilan fake hesap olabilir sana söyliyim
Gecende bana denk geldi çünkü
Arkanda bostanlı tabelasiyla hiç foton var mi
Mini etekli
Yaratan yapmışsa güzel yapmış herkes eziyet görmüyor hayatından memnun olan cok
Kadinlara hep eziyet ediyorsunuz keske ben de erkke olsam
Niye eziyet edelim
Kadın olmak daha iyi kukunu kullan zengin ol ilgi ve cinsel ihtiyaçlarını karşılayacak kişiyi de katalogdan seçer gibi secebiliyorsunuz
Hayal dunyan cok genis sacma sapan konusma
Yalan mi MK istesen zengin olursun erkek degilsin diye aglama bosuna bin tane karıyla konusacan da bir tanesi bakacak herkes it gibi caliamani bekleyecek paran yoksa adam yerine koyulmayacan sunnet olcan askere gidecen güçlü olmak zorunda olacaksın kafanı si
Terbiyesiz bir herifsin her sey para mi lan dinin imanin para olmus
Her şey lara denedim cinsel ve diygusal ihtiyaç olarakta kadın bin kat önde hatta hukuksal olarak bile önde hatta ticarette bile önde devlet kadon girisimcilere hibe desteği veriyor her alanda ama tabii ki parasal olarakta önemli anan baban paran yok diye seni adam yerine koymasa anlardın paran olmadığı için eş coxuk sahibi olamayacağını bilseydin anlardin
Ben ölmek istiyorum keşke erkke olsaydim da ozgur olsaydim kadini hamile birakip sorumluluk verip eziyet ediyorsunuz yaratan sizi rahat yapmis bir gun belki cinsiyet degisimi yaparim
Ben iki saat nelerden bahsettim sana MK salağı
Serefsiz bunlar senin icin onemli seyler olabilir benim icin onemli degil beyinsiz
Beyinsiz karı zaten kadın olduğun için onemli olmadığını düşünüyorsun erkek olsaydın e benin a mini görürdün ayrica kadın kendi kendine mi hamile kalıyor hadi kaldı diyelim erkek yasal olarak bakmak zorunda
Mesele kadinin bakmasi degil butun bakimlardan kadinin mesul olmasi sut vermesi dogum sancisi cekmesi hayati feda etmesi erkek ise hayatinda bozulma olmadqn calisip para kazaniyor kariyerini yukseltiyor ben niye kadin dogdum ki keske erkek olup ozgur olsaydim
İstemiyorsan Çocuk yapma o zaman beyinsiz ayrıca kadin evde yatarak bunları yaparken parasıni erkek it gibi calisip getiriyor
ya da calis bakıcı tut
Hakaret etme hayvan erkekler zorlayip cocuk istiyor tek erkek mi para getiriyor kadin da getiriyor kadinlar da okuyup calisiyir
Calisiyorsa bakici tutar işte ne agliyon istemiyorsan çocuk yapmazssin erkek zorluyor ne MK karisi
Hiçbir derdiniz yok keşke erkek olsam diyonuz zaten biraz beynin olsa o kadar saydigim şeyden sonra şanslı olduğunu anlardin
Cocuk istemeyen erkek ben gormedim ben senin MK
İstiyorsa da yapmak zorunda değilsin a ptalllllllllllllll
Vahsisin sen cidden gir magarada yaşa bu kafayla kizlar yani senle muhatap olmaz 2 lafinsan biri kufur
Elinde çok da olan bir şey değil be
Evet cok uzucu bir sey
Hiçbir şey düşündüğün kadar da basit değil ikisinin toplumdaki yeri değeri birbirinden çok farklı. Kadın değerle doğuyor mesela. Erkek kendi değerini sıfırdan yaratıyor
Nereden degerli doguyormusuz hic de degil kadinlarin hep hayallerini yakiyor erkekler
Kadın erkek doğasını yeteri kadar özümsemediğini düşünüyorum. Anlamak için soruyorum kaç yaşındasın öğrenebilir miyim
22 erkekler her seye hukmediyor kadinlari hamile birakip onlara eziyet ediyor
Değişik bir bakış açın var
Bu gercekler keske ben de erkek olsaydim guclu olsaydim umut etseydim keske
Sende eril enerji fazla olabilir mi acaba
Maşallah oyle kendi isimi kendim yaparim gecende erkek kankam ver cantani tasiyim dedi tasitmadim yemegimi odemek istedi odetmedim keske ben de erkek olsam
Eril enerjisi fazla olan kızlara bilemiyorum yanlış anlama da hem gereksiz hem de itici geliyor bana
Sensin gereksiz beni gorsem boyle demezdin hatta Maşallah cok guzel derdin distan cok narin duruyorum
Sana gereksiz demedim yaptığın şeye dedim. Çok narin durabilirsin benim sadece sevmediğim bir şey bu tamam de geç. Ne dediğimi daha ileride anlarsın
Keske olabilsem cinsiyeti degistirmeyi de dusundum ama kasinlara ilgi duymuyorum sadece kendi cinsimi sevmiyorum surekli bakimli purussuz tenli olmak cok zor azicik bile kol kilin uzun olsa garipseniyor makine tam bir iskence her alisimda agliyorum bu iskenceye deger mi
Lazer epilasyon yaptırırsın. Belki de olduğun ortamdaki kadınlar yüzünden kendi hemcinsini sevmiyorsun. Dışarıdan nasıl göründüğünü bilmiyorum ama merak ettim seni
O da cani cok yakiyor kizlara cok zorluk yukleniyor erkekler orman gibi gezerken, Disaridan Maşallah cok guzelsin diyorlar ve cok narin zarif duruyorsun diyorlar
Bana yazsan seni görmek istesem bi olur mu ne dersin bu konuda yardımcı olmak isterim sana
Yok sagol internete foto koymuyorum
İnternete değil zaten yazarsan ne demek istediğimi anlicaksın da sen bilirsin
Neden istiyoreun sebebi ne
Erkekler hukumdar gibi hep kadinlara eziyet ediyirlar kadinlarin umudunu caliyorlar
Onlara denilecek cok guzel şeyler varda burafan diyemedim
Erkek olsan durmadan clisirdin
Keşke daha cok isterdum
Şimdi calisiyormusun
Sabah sabah ne yedin ne içtin be shhshs
Hayata ofkem var
Hayata varsa niye bana çemkiriyon erkekler diyip hayata çemkirsene erkek olmakta kolay değil kadın olmakta
Keske erkek olsam keske
Gel yer değişelim seninle enejdj
Ne şanslısı yaa deli misin
Keske ben de erkek olsam
Pişman olurdun
Sacmalama
yanlis bir düşünce
başka sebeb var mı?