"Kimine güvenebildiğin için huzurlusundur. Kimine de artık güvenmemen gerektiğini öğrendiğin için."
"Charles Bukowski."

"Kimine güvenebildiğin için huzurlusundur. Kimine de artık güvenmemen gerektiğini öğrendiğin için."
"Charles Bukowski."

Herkes çok güvenilir biri ise, peki güven vermeyenler neredeler şu an?
Benim merak ettiğim insanlar neden hiç negatif taraflarını yazmazlar. Bari en azından minik bir kısmı yazabilseydi iyi olurdu. Soru içerisinde sadece bir kişi güvenilir değilim dedi onu da beğendim. Gerçek şeffaflık budur işte.
Bana gelecek olursak, ben kendimi yazmayayım. Tanıyan varsa güven konusuda yorum altına yazabilir..:)
Güven vermek ve güvenmek göreceli kavramlar herkeste ölçüsü farklıdır kendimde de aynı düşüncedeyim herkes ne aynı ölçüde güveniyordur ne de aynı ölçüde kimseye güvenmiyorum.🙂
İnsan önce kendine güvenmeli. Özgüven sahibi olmalı. İnsanın kendine güveni varsa başkasının ona güvenmesine ihtiyacı kalmazm Bunu kanıtlamaya gerek olmadığını vurgulamak istedim.:)
Evet katılıyorum kesinlikle önce özgüven💫👍🏻
Bu konuda kendimi övecek bir yorum yapamam. Ancak çevremdekiler ile güvensizlik yasayacak kadar dahi samimi değilim. İş tecrübesi veya herhangi bir eşyasını teslim edecek kadar da güvenilir birisiyim. Bana sorarsanız belli bir dereceye kadar herkese güvenirim, gerisi yok
Değişkendir mutlaka✅
Hımm demek öyle.. 🤔😅
Evet tabiki.. Kimsenin arkasından gizli saklı bir iş çevirmem.. Her ne olursa olsun gidip kendim söyleyip anlatırım.. Net bir insan olduğum için de genellikle güven veririm.. Bu biraz da kişiden kişiye değişen bir durumdur..
Çok teşekkür ederim.. 🥰
Rica ederim💐
@Emre_2 bunu neden benim yorumuma yazıyorsunuz.. Kendi yorumunuzu soruya yapabilirsiniz..
@Emre_2 üzerime alındığım bir durum söz konusu olmadığı için sıkıntı yok.. Beni tanıyanlar bilir nasıl bir insan olduğumu.. Ayrıca tanımadığım insanlara darılma gibi bir huyum yoktur..
Hemde fazlasıyla hiç kimsenin güvenini sarsacak bir kişilik olmadım burası da dahil olmak üzere her zaman lafimin arkasındayım
Ne güzel🌺
EİG için teşekkür ederim 🙏💞
Rica ederim🩷💐
Cevap
30Cevap
Evet öyle olduğumu düşünüyorum. kimseye yalan söylemem yarı yolda bırakmam.. ve verdiğim sözleri de tutmaya çalışırım
👏🏻👏🏻
Evet güvenilir biriyim. Bir çok insanın sırrı vardır bende. Kötü bile olsa aram kimseyi satmadım satmam. Yapı meselesi. Herkes kendine yakışanı yapsın.
Evet.. huyum suyum bellidir o kişiden kötülük gorsem yine sırrı benim sırrımdır
Güvenli bir adayım. Fakat bu huyumu sevmiyorum. Bizim gibi insanlar fazla bu topluma. Kendimi övmüş gibi oluyorum fakat olanı söylüyorum. Çıkar ilişkisi istiyor insanlar, dost aramıyor kimse.
Haklısın. Fazla güvenilir olmak sır küpüne çeviriyor🙄
Tuhaf bir şekilde herkese güven veriyorum. Hakkımda anlatılanların doğrusunu anlatmayarak insanların güvenilirliğini kaybetmemesi için ayrıca dikkat ediyorum. Banane inanmasınlar her anlatılana :D
Kişiden dinlemek gerek evet✅
Evet öyle biriyim bide şöyle bir durum var herkese güven veremem çünkü kötü, fesatlı bir karakter sahipse bu kişiye güvenli olmadığı için nasıl güven verebilirim. Ancak iyi mütevazı insanlara her zaman güven veriyorum beni tanıyan bilirler.
Haklısın🌺🍀
Evet genelde İnsanlara güven verdim söylenir
Benim gibi bir insan tanısam gözümü kırpmadan güvenirdim
Vayy güvenin kendine oldukça iddialı😇🌺
Bana güvenen hiç bir arkadaşımı pişman ettiğimi düşünmüyorum. Herkesin ben iyi biriyim, güvenilir biriyim dediği bir ortamda tutup da ben iyiyim bana guvenebilirler demek saçma olur. Bizi bilen bilir ağa diyoruz sjs
Evet herkes güvenir bana ama kimseye güvenmiyorum nedense 🤣🤣
Kolay değil güvenmek.😅😅
Harbiden öyle birde benim yerimde olanlar için daha kötü🤣🤣
Bende zor güvenirim genelde😅 banada hep kolay güvenirler yani boşada çıkarmam o da var tabi💫
Waovv 👍
Güvenilmek iyidir
🤌🏻⭐🍀
Neye göre kime göre sitede güvenilmez gibi görünebilirim ama çok güvenilir biriyim
Tanımayana kadar herkes güvenilmezlik içerir☺️
Önyargılar olur evet o konuda haklısın👍🏻
Kimi veya neyi nasıl gördüğüne göre değişir.
Bakmak görmek demek değildir.
Evet desem, bunu göremedikten sonra bir kıymeti var mı?
Yok elbette.
Kişi kendisi istemediği sürece benim tarafımdan yarı yolda birakilmamistir.
Bana güvenmeyin sağım solum belli olmaz diyorum ona rağmen güveniyorlar şaka gibi🥹
Dertleşmekte bir güven biçimidir.💫
Evet ama insanlar bana güven vermiyor. Özellikle birşeyi açıklamadıklarında bilerek şüphe çekiyorlar. Bir sebebi yok diyorlar ama yalan söylüyorlar çünkü herşeyin bir sebebi vardır
✅✅
Genel anlamda evet ama kusursuz insan yoktur, bazen öfke kontrolüm yok, o konuda kendimi eleştiririm
Laflarımla eylemlerim arasında bir tutarsızlık olmaz.. bu da bir şekilde güveni sağlıyor karşımdakine
Öyle olduğumu düşünüyorum genelde güvenirler
Güvenilirsin🩷
💖☺️
Aşırı, fazla bazen ben bile yeter diyorum o derece oha felan oluyorum yani
Kız lisesinde okuyan 3 erkek öğrenciden biriydim. okadar çok sır saklıyorum ki
Dıştan güvenmezler tanıyınca tanıdıklarından daha çok güvenirler
Her zaman.
Kimsenin sırrı benden çıkmaz. Mezara kadardır. Beni en az tanıyan bile bunu bilir.
Konuşurken insanlar huzur bulduğunu söylüyor e böyle olunca güveniyorlardır da
Tipimden ötürü beni fırlama sanıyorlar genelde ama görünüş aldatıcıdır.
Bana bir günde güvenenler bile oldu ki hiç biri pişman olmadı şuana kadar
guven veririmde alamam kolay kolay. herkes zamanini paylasmaktan cekiniyor ne guveni.
vermiyorum sanirim 😄
Ahahha neden😂
oyle soylerler
Güven veririm. Çünkü net ve açık iletişim kurarım. Karşımdakinden de bunu beklerim. Kapalı kutulardan haz etmem.
Aslında ben güven vermek için uğraşmıyorum bile ben sadece kendim oluyorum benim bu halime güvenip anlamaları daha iyi hissettiriyor bana
Evet kesinlikle öyleyim çünkü sözümü tutarım samimiyim
Elbette bu konuda kendime güvenirim
Biliyorum seni🍀
☺️☺️🌸🌸
Öyle olduğumu düşünüyorum
🩷🩷
Kesinlikle ama güvenilir insanlara denk gelmek de zor
Yani güvenilir olduğumu düşünüyorum buradan ıspat edemem tabi
Genellikle öyleyim
Ben güven veririm de karsıdaki kişiler muamma
Evet öyle oldugimu düşünüyorum
Bence öyleyim
Kolon gibiyim yasla sırtını gerisini düşünme
Güven verene güvenilirim şeytan olana iblisim
Evet guveniyorlar
Evet güven veririm de güven duymam kimseye
Güveni veriyoruz da, geri alamıyoruz sıkıntı bu.
Öyle olduğumu düşünüyorum.
Gerçekten tanıyanlar güvenirler...
çevremdeki herkes bana çok güvendiğini söylüyor
Bu aralar güven zedeleyen🤐
Evet güvenmeyen yoktur
Öyleyimdir
Genelde evet
tam olarak evet
insandan insana degisir tabi
Kesinlikle
Hayır
Evet güven veririm