Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
dayıların ensesindeki nefes yayınımız '18'dir bunyesinde cnsellik barındırır simdiden biz uyarimizi yapalım arayacagimiz yaratiklar twittera orasini burasini atan toplum onunde herturlu yaratikligi yapan tiplerdendir bilginize simdi yarismaci arkadaslarimiz gttune koymasi adına gttcu ergun beyefendiyi sahnelere davet edecegiz karsinizda halkin k3vase ruhlu delikanlısı f4hise gibi gozuken filozof gibi dusunmeyeeeeen gttcuu erguun yavas ergun cakal ismet abi ergun abi geliyor lan ben geliyorum ben heeğ abe omar kara geliyor abe ben geliyorum ablam cekilsene ya cekilsene y44rak kafalı bende burada lutfen papaa yapma dur ergun cakal benim adım ergun namı deger gttcu ergun en buyuk dusmanim dayılar sonra ismet karalar kardesim var omar kara cahildir biraz kendisi tek lafımla ısırır dogrumu omar heeğ ergun abe sen bana soyle abe yeter tamam abe tamam lan tamam abim vardir birtane abi dememe kızar ergun skkerim seni ha y4rrak kafalı benim kafamı bozma bak gercekten cok uzuluyorum ismette burada caqqal ismet lan sus teneke skkerim seni ha ablamda burada ben burdayim ablasiyimda bu biraz terbiyesiz idare edin hans sen gelme skkerim papa skktir lan agliyon hemen irina ablamda burada bende burada bekliyorum tamam rahat ol yani haa bu kadar kalabalıkken icim nasıl yanlız olabilirsinki benim adım ergun namı deger gttcu ergun dayıların ensesindeki nefes en buyuk dusmanim dayılar sonra ismet karalar ilker fıratın askerleriyiz
Cevap
0Cevap
Yani işte
Eh işte fena değil
İlker güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?