Kişilik & Karakter Insani iki sey ayakta tutar, bunlar nedir? Sizi ayakta tutan nedir bu hayatta? KSninSefiresi Takip Et Xper 7 Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Sag ve sol ayakti akidesler civap Insani iki sey ayakta tutar, bunlar nedir? Sizi ayakta tutan nedir bu hayatta? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KSninSefiri Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sen ve sen yoksa bu sefir sefil olurdu sefirem 🥺🥺 1 1 Yorumla KSninSefiresi +1 yıl 🥹🥹🥹 Yorumla
AslanAslan3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl İskeletim ve ruhum bunlar olmazsa sağ ayakda sol ayakda bi b.. ka yaramaz🤣🤣🤣 1 17 Yorumla KSninSefiresi +1 yıl Aa neden oyle diyorusnuz beyfendi bok mok ayip🤣 Yorumla AslanAslan3434 +1 yıl Sory lafın gelişi herkes sağ sol ayak demişte beyin olmadan kafa ne işe yararsa ruh olmadan ayaklarda bi işe yaramaz🤣🤣🤣 Yorumla AslanAslan3434 +1 yıl Özür yinede o kelime için🫢🌹 Yorumla AslanAslan3434 +1 yıl Ay ne yaptın sen kurtları öyle yazıktır ya🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla KSninSefiresi +1 yıl Hangi kleime iicn ozur asko birseyi mi kacirdim Yorumla AslanAslan3434 +1 yıl Ha yok b.. k kelimesi🤣🤣🤣 niye öyle yazıyon demişin ya Yorumla KSninSefiresi +1 yıl Sakaydi gul diye🤓 Yorumla AslanAslan3434 +1 yıl Tamam güleyim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla AslanAslan3434 +1 yıl Gerçi ben hep gülüyorum ya🤣🤣 Yorumla KSninSefiresi +1 yıl Allah aglatmasin🤣 Yorumla AslanAslan3434 +1 yıl Kurtlar vadisini ne yaptın öyle ya yazıktır neyse ben zaten kenan imirzaloğlunu severim 🤣🤣🤣 Yorumla AslanAslan3434 +1 yıl Amin amin kimseyi Yorumla KSninSefiresi +1 yıl Ay o adma gercekten gay miydi gecmiste😦😱 Yorumla AslanAslan3434 +1 yıl Yok ya daha neler🤣🤣🤣 kim diyooo adamın dibi ya Yorumla AslanAslan3434 +1 yıl Herif herif🤣🤣🤣🤣 Yorumla AslanAslan3434 +1 yıl O tipi istesende gay yapamazsın🤣🤣🤣 Yorumla KSninSefiresi +1 yıl Kargala soyledi🤣🤣 Yorumla
assassin8686 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl İnsanı iki şey ayakta tutar, sağ ayağı ve sol ayağı 🤣🤣🤣 1 14 Yorumla KSninSefiresi +1 yıl 😂😂 Yorumla assassin8686 +1 yıl Cevap doğru mu 🤣🤣 Yorumla KSninSefiresi +1 yıl 100 de yuz dogri😂 Yorumla assassin8686 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 bu soruya maruz kalmıştım zamanında, kırk çeşit cevap vermiştim ama meğer sağ ve sol ayakmis 🤣🤣🤣 Yorumla assassin8686 +1 yıl Peki ben sana sorayım, araba kullanmayı seviyor musun başta bunu öğreneyim Yorumla KSninSefiresi +1 yıl Evet niye😂 Yorumla assassin8686 +1 yıl Bulunduğun yerden virajlı bir yola gidiyorsun, kaç tane viraj vardır 😁 Yorumla assassin8686 +1 yıl Nereli vs olduğunu bilsem daha açık sorabilirdim 😁 Yorumla KSninSefiresi +1 yıl Ama nerden nereye gititigmi bilmiyom jshshshs 1 tane mi olmus oluyor🤣 sorunun cevabi cok daha baska bir sey cikacak gibi sjwbshs Yorumla assassin8686 +1 yıl Yok yaa sağa viraj ve sola viraj 🤣🤣🤣 Yorumla KSninSefiresi +1 yıl 2 taneymis ozmn🤣 Yorumla assassin8686 +1 yıl Bana bildiğim iki yeri söylediler, soruyu da öyle bir sordular ki, gözümü kapattım sayıyorum 3-4-5 neyse söylüyorum hayır diyor Allah Allah dedim, en son sağa ve sola viraj dedi 😩 Allah senin canını dedim 🤣🤣🤣 Yorumla KSninSefiresi +1 yıl 🤣🤣 bu soru o kdr zor degil ana shsbbss Yorumla assassin8686 +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Onu bunu boş ver de o profil fotosu ne öyle ahahahah 1 5 Yorumla KSninSefiresi +1 yıl Niyee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Süleyman çakırı aradı gözlerim Yorumla KSninSefiresi +1 yıl Onu kadro disi yaptik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi bakalım ahsgshaj Yorumla KSninSefiresi +1 yıl Hehehe Yorumla
hâmuş_094_ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Prensiplerim ve değer yargılarım. Özsaygım... 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sağlık olmazsa ayakta olamazsın mezarda olursun Para olmazsa yaşayamazsın 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Biri sağ ayak diğeri sol ayak 2 2 Yorumla KSninSefiresi +1 yıl Dogruuu Yorumla Bizden_Söylemesi +1 yıl Thenks 😇 Yorumla
Alfhassia Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 779 cevap paylaştı. Sağ ve sol ayağım 🙄 +65 yaş Facebook boomeri muhteşem esprim ve ben sağdaki ben 0 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kemik ve kaslarım 🤣 1 3 Yorumla KSninSefiresi +1 yıl Yalan ve gunahlarin🤣 Yorumla Gunah_Perisi +1 yıl Onlar ruhumu ayakta tutuyor 🤣 Yorumla KSninSefiresi +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Sağ ve sol ayağım. 1 1 Yorumla KSninSefiresi +1 yıl 😆😆 Yorumla
Ademişte2765 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Biri sağ ayağı diğeri de sol ayağııı 1 1 Yorumla KSninSefiresi +1 yıl Hehehe Yorumla
hicdeyingecin Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 712 cevap paylaştı. Sağ ayağım ve sol ayağım :) 1 1 Yorumla KSninSefiresi +1 yıl 👌🏻 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Biri sen diğeri ayaklarım❤️ 1 12 Yorumla KSninSefiresi +1 yıl 🥵 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düştü hatunum😂 Yorumla KSninSefiresi +1 yıl Eridim cok sicak lan🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahah ben erimem😂 Yorumla KSninSefiresi +1 yıl Serin aenin orasi cunku😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ev serin😂 Yorumla KSninSefiresi +1 yıl Yerimi hazirla geliyom🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yerin her zaman kalbimde hazır ❤️ Yorumla KSninSefiresi +1 yıl Romance time Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her zaman güzel kızımm😘 Yorumla KSninSefiresi +1 yıl Ne guzle oglum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ❤️❤️❤️❤️ Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Vücut ve mental bütünlük 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. 1 iskelet2 hayallerim 1 0 Yorumla
denizyıldızı28 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl sağlıkOğlum 1 1 Yorumla KSninSefiresi +1 yıl Allah bagislasin Yorumla
four4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sağ ve sol ayak mı 1 1 Yorumla KSninSefiresi +1 yıl Evet🤣 Yorumla
gecenin_kralicesii Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bacaklarım 1 4 Yorumla cool_biri +1 yıl çok zekice Yorumla gecenin_kralicesii +1 yıl @cool_biri tabii ki😄 Yorumla cool_biri +1 yıl hayatı bu kadar dalga konusu alman güzel. devamm böyle Yorumla KSninSefiresi +1 yıl Ayrintisiz olmaz🥺 Sag ve sol bacagim diceksin🥹 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sağ ve sol ayak 1 1 Yorumla KSninSefiresi +1 yıl 👏🏻 Yorumla
Alperenn22 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl s ex 1 4 Yorumla KSninSefiresi +1 yıl 2 sey dedik Yorumla Alperenn22 +1 yıl se x ve sanal seks şalskdaslş Yorumla KSninSefiresi +1 yıl 😒 Yorumla Alperenn22 +1 yıl noldu ya şlakdaslş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sen ve sen yoksa bu sefir sefil olurdu sefirem 🥺🥺
🥹🥹🥹
İskeletim ve ruhum bunlar olmazsa sağ ayakda sol ayakda bi b.. ka yaramaz🤣🤣🤣
Aa neden oyle diyorusnuz beyfendi bok mok ayip🤣
Sory lafın gelişi herkes sağ sol ayak demişte beyin olmadan kafa ne işe yararsa ruh olmadan ayaklarda bi işe yaramaz🤣🤣🤣
Özür yinede o kelime için🫢🌹
Ay ne yaptın sen kurtları öyle yazıktır ya🤣🤣🤣🤣🤣
Hangi kleime iicn ozur asko birseyi mi kacirdim
Ha yok b.. k kelimesi🤣🤣🤣 niye öyle yazıyon demişin ya
Sakaydi gul diye🤓
Tamam güleyim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gerçi ben hep gülüyorum ya🤣🤣
Allah aglatmasin🤣
Kurtlar vadisini ne yaptın öyle ya yazıktır neyse ben zaten kenan imirzaloğlunu severim 🤣🤣🤣
Amin amin kimseyi
Ay o adma gercekten gay miydi gecmiste😦😱
Yok ya daha neler🤣🤣🤣 kim diyooo adamın dibi ya
Herif herif🤣🤣🤣🤣
O tipi istesende gay yapamazsın🤣🤣🤣
Kargala soyledi🤣🤣
İnsanı iki şey ayakta tutar, sağ ayağı ve sol ayağı 🤣🤣🤣
😂😂
Cevap doğru mu 🤣🤣
100 de yuz dogri😂
🤣🤣🤣🤣 bu soruya maruz kalmıştım zamanında, kırk çeşit cevap vermiştim ama meğer sağ ve sol ayakmis 🤣🤣🤣
Peki ben sana sorayım, araba kullanmayı seviyor musun başta bunu öğreneyim
Evet niye😂
Bulunduğun yerden virajlı bir yola gidiyorsun, kaç tane viraj vardır 😁
Nereli vs olduğunu bilsem daha açık sorabilirdim 😁
Ama nerden nereye gititigmi bilmiyom jshshshs 1 tane mi olmus oluyor🤣 sorunun cevabi cok daha baska bir sey cikacak gibi sjwbshs
Yok yaa sağa viraj ve sola viraj 🤣🤣🤣
2 taneymis ozmn🤣
Bana bildiğim iki yeri söylediler, soruyu da öyle bir sordular ki, gözümü kapattım sayıyorum 3-4-5 neyse söylüyorum hayır diyor Allah Allah dedim, en son sağa ve sola viraj dedi 😩 Allah senin canını dedim 🤣🤣🤣
🤣🤣 bu soru o kdr zor degil ana shsbbss
🤣🤣🤣
Onu bunu boş ver de o profil fotosu ne öyle ahahahah
Niyee
Süleyman çakırı aradı gözlerim
Onu kadro disi yaptik
İyi bakalım ahsgshaj
Hehehe
Prensiplerim ve değer yargılarım. Özsaygım...
Sağlık olmazsa ayakta olamazsın mezarda olursun Para olmazsa yaşayamazsın
Biri sağ ayak diğeri sol ayak
Dogruuu
Thenks 😇
Sağ ve sol ayağım 🙄 +65 yaş Facebook boomeri muhteşem esprim ve ben sağdaki ben
Kemik ve kaslarım 🤣
Yalan ve gunahlarin🤣
Onlar ruhumu ayakta tutuyor 🤣
🤣🤣🤣
Sağ ve sol ayağım.
😆😆
Biri sağ ayağı diğeri de sol ayağııı