Kişilik & Karakter İsminle barışık mısın? Değiştirmeye kalksan ne koyardın? Aligmsy Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kısa isim iyidir. Üç harfli diyince akla sende gelebiliyorsun. İsminle barışık mısın? Değiştirmeye kalksan ne koyardın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. İsmimi çok seviyorum dünyadaki tüm tarih kitaplarında yazar ve tüm mezar taşında bile 1 0 Yorumla
Babelissk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 770 cevap paylaştı. Hayır değilim leyla koyardım geceyi bekleyen ömrümün leylasıyım ❤️ 0 2 Yorumla Aligmsy 1 yıl Hayırlısı be, Leyla güzel isim Yorumla Babelissk 1 yıl Aynen bea hayılısı Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. ismimden çok anlamını seviyorum 1 2 Yorumla Aligmsy 1 yıl Anlamı nedir kanka Yorumla sedomania2 1 yıl başkomutan başbuğ :) Yorumla
slaayyqueenn Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl barıs demeyin anısı var 1 3 Yorumla Aligmsy 1 yıl Aga bee 🥲 Yorumla slaayyqueenn 1 yıl ahahahhdhwhw Yorumla Aligmsy 1 yıl Neyse, sağlık olsun. BuradanBarış abiye selamlar. Yorumla
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Seviyorum ismimi 1 0 Yorumla
Lipia Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 466 cevap paylaştı. İsmimi seviyorum 1 1 Yorumla Aligmsy 1 yıl İsmin ya da isminin anlamı nedir? Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yine kendi ismimi koyardım 0 2 Yorumla Aligmsy 1 yıl Teşekkürler minikladyy Yorumla minikkladyy 1 yıl 😌😌 Yorumla
pinkpeonyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Bence bana yakışmıyor 0 8 Yorumla Aligmsy 1 yıl Henüz ismini bilmiyoruz pinkpeonyyy. İsmini ya da isminin anlamını söyleyebilirsin. En azından tahmin ederiz Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl Kübra Yorumla Aligmsy 1 yıl PP sensen, sende zaten tam Kübra tipi var. Cuk oturmuş Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl Benim ve bence yakışmıyor nasıl Kübra tipim var Yorumla Aligmsy 1 yıl Hani bazı insanlara bakıp ismini tahmin edersin. “Bu tipin ismi budur” diye, seni yolda görsem bunun adı Ya Kübra ya da Aslı derdim. Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl Off yine de sevmiyorum anlamı saçma ve seküler kimliğime uymuyorr Yorumla Aligmsy 1 yıl hahahaha, anlamını bilmem ama seküler kimlik konusunda haklısın. Yorumla pinkpeonyyy 1 yıl Büyük demek Yorumla
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl ismimle barışığım ama değiştirsem anila koyardım 0 3 Yorumla Aligmsy 1 yıl anila ne demek Yorumla pwlinsiu 1 yıl nefes esinti Yorumla Aligmsy 1 yıl E güzelmiş Yorumla
Eliff0088 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Evet memnunum 0 1 Yorumla Aligmsy 1 yıl Teşekkürler Elif0088 Yorumla
Klasbey3596 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ağır bir isim koymuşlar bana başka isim isterdim 0 0 Yorumla
Alfhassia Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 773 cevap paylaştı. Yok be seçtiğim en iyi isim bu 0 0 Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl barışığım 0 1 Yorumla Aligmsy 1 yıl Teşekkürler irrae Yorumla
özelinsan00 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl barışığım 0 1 Yorumla Aligmsy 1 yıl Teşekkürler özelinsan00 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Seviyorm 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. Barışık değilim 0 2 Yorumla Aligmsy 1 yıl İsmin ne olsun isterdin kanka? Yorumla TayyarRA 1 yıl İlteriş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İsmimi çok seviyorum dünyadaki tüm tarih kitaplarında yazar ve tüm mezar taşında bile
Hayır değilim leyla koyardım geceyi bekleyen ömrümün leylasıyım ❤️
Hayırlısı be, Leyla güzel isim
Aynen bea hayılısı
ismimden çok anlamını seviyorum
Anlamı nedir kanka
başkomutan başbuğ :)
barıs demeyin anısı var
Aga bee 🥲
ahahahhdhwhw
Neyse, sağlık olsun. BuradanBarış abiye selamlar.
Seviyorum ismimi
Ebubekir sıddık koyardım
İsmimi seviyorum
İsmin ya da isminin anlamı nedir?
Yine kendi ismimi koyardım
Teşekkürler minikladyy
😌😌
Bence bana yakışmıyor
Henüz ismini bilmiyoruz pinkpeonyyy. İsmini ya da isminin anlamını söyleyebilirsin. En azından tahmin ederiz
Kübra
PP sensen, sende zaten tam Kübra tipi var. Cuk oturmuş
Benim ve bence yakışmıyor nasıl Kübra tipim var
Hani bazı insanlara bakıp ismini tahmin edersin. “Bu tipin ismi budur” diye, seni yolda görsem bunun adı Ya Kübra ya da Aslı derdim.
Off yine de sevmiyorum anlamı saçma ve seküler kimliğime uymuyorr
hahahaha, anlamını bilmem ama seküler kimlik konusunda haklısın.
Büyük demek
ismimle barışığım ama değiştirsem anila koyardım
anila ne demek
nefes esinti
E güzelmiş
Evet memnunum
Teşekkürler Elif0088
Ağır bir isim koymuşlar bana başka isim isterdim
Yok be seçtiğim en iyi isim bu
barışığım
Teşekkürler irrae
barışığım