Kişilik & Karakter Tek başınıza vakit geçirmeyi seviyor musunuz? Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor İş çıkışı biraz avmde turlayım bir şeyler içeyim dedim. biraz da gezerim tek takılmak tarzım olmasa da 😆😌 Güncellemeler1 yıl Süper soru 🌟 Tek başınıza vakit geçirmeyi seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Hayır sevmem, sadece deniz kenarına gidip denizi izlediğim zamanlar oluyor. Mutlaka arkadaşlarımdan birini ayartirim😀 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Evet severim. Çünkü arkadaşlarım ya da kuzenlerimle bol vakit geçiriyorum. Otomatikman insan yalnız da zaman geçirmek istiyor. 1 0 Yorumla
La_llorona Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bazen evet seviyorum. Bir nevi kafa dinleme gibi geliyor. Afiyet olsun :) 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Teşekkür ederim 😄 Yorumla
Mutfağınleydisi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Severim zaten gözlemci modunda olurum genelde 😀 afiyet olsun. 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Teşekkür ederim 😄 Yorumla
pinkcivcivv Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl Evet ben seviyorım genelde hep tekim canım ne isterse onu yapıyorum 2 0 Yorumla
Çocukgelişimciiks Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Elbette insan ihtiyacı bazen tek takılıyorum ama anca 1 saat. Sonrasında yanıma arkadaşı çağırıyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sevmekten değil de mecburiyetten her yere tek gidiyorum arkadaşım yok cunku 1 9 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl :') Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🤣🤣 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Hiç mi yok 🤯 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl maalesef birileriye konuşup tanışmak istiyorum cafede falan da herkes grup olduğu için kimse yüzümüze bakmiyo skksks Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Hahaha benimde pek farkım yok arkadaşlarım hep evli sap kaldık 😆 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hahshshhshs ya sende evlen Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Başaramadık abi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayata çok uc noktalarda bakan biri gibisin her şey dalga dümen değil bulursun elbet 🤣 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Gayet normal bakıyorum abartma 😂😂 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Evdeyken yalnız olmayı çok severim ama dışarıdayken sevmiyorum 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% 1 yıl Seviyorum da kendi başıma gidip dışarıda yemek yemem mesela 1 0 Yorumla
Nellis92 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Herzaman olmasa da genellikle evet seviyorum çünkü iki yüzlü insanlara tahammül edemiyorum 1 0 Yorumla
Şişkolettaa Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Evet çok seviyorum çoğu zaman çok keyifli oluyor 1 0 Yorumla
BenAsu06 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Evet ama odamdaysam dışarda tek olmak hoşuma gitmiyo 1 0 Yorumla
Baran_Günay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 91% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her zaman olmasa da bazen tek takılmak, kafa dinlemek gerekir. 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Seviyorum ama bayadır yapmıyorum bunu 2 0 Yorumla
meliksis Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl Tek takılmak benimde tarzım olmasada tek fark sigara içmiyorum avm de ve cafelerde tek başıma :D 0 4 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl İç kankam niye içmiyon. Kullanmıyor musun Yorumla meliksis 1 yıl dertlerimiz sigarayla geçseydi çoktan içerdim ama fazdasız boş duman kafada yapmıyor anlamıyorum sigaradan bişey yani :D Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Doğrudur kankam 😆 Yorumla meliksis 1 yıl Eyvallah 😇😊 Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Severim. Yalnizda cikip gezerim, yemek yerim. 1 0 Yorumla
Zemherii27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 518 cevap paylaştı. Evet çoğunluk tek çıkarım zaten 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. İyi geliyor bazen 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl anatolium 😃 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 1 yıl Yess
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Çok hemde 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır sevmem, sadece deniz kenarına gidip denizi izlediğim zamanlar oluyor. Mutlaka arkadaşlarımdan birini ayartirim😀
Evet severim. Çünkü arkadaşlarım ya da kuzenlerimle bol vakit geçiriyorum. Otomatikman insan yalnız da zaman geçirmek istiyor.
Bazen evet seviyorum. Bir nevi kafa dinleme gibi geliyor. Afiyet olsun :)
Teşekkür ederim 😄
Severim zaten gözlemci modunda olurum genelde 😀 afiyet olsun.
Teşekkür ederim 😄
Evet ben seviyorım genelde hep tekim canım ne isterse onu yapıyorum
Elbette insan ihtiyacı bazen tek takılıyorum ama anca 1 saat. Sonrasında yanıma arkadaşı çağırıyorum.
Sevmekten değil de mecburiyetten her yere tek gidiyorum arkadaşım yok cunku
:')
🤣🤣
Hiç mi yok 🤯
maalesef birileriye konuşup tanışmak istiyorum cafede falan da herkes grup olduğu için kimse yüzümüze bakmiyo skksks
Hahaha benimde pek farkım yok arkadaşlarım hep evli sap kaldık 😆
Hahshshhshs ya sende evlen
Başaramadık abi
Hayata çok uc noktalarda bakan biri gibisin her şey dalga dümen değil bulursun elbet 🤣
Gayet normal bakıyorum abartma 😂😂
Evdeyken yalnız olmayı çok severim ama dışarıdayken sevmiyorum
Seviyorum da kendi başıma gidip dışarıda yemek yemem mesela
Herzaman olmasa da genellikle evet seviyorum çünkü iki yüzlü insanlara tahammül edemiyorum
Evet çok seviyorum çoğu zaman çok keyifli oluyor
Evet ama odamdaysam dışarda tek olmak hoşuma gitmiyo
Her zaman olmasa da bazen tek takılmak, kafa dinlemek gerekir.
Seviyorum ama bayadır yapmıyorum bunu
Evet seviyorum daha huzurlu
Tek takılmak benimde tarzım olmasada tek fark sigara içmiyorum avm de ve cafelerde tek başıma :D
İç kankam niye içmiyon. Kullanmıyor musun
dertlerimiz sigarayla geçseydi çoktan içerdim ama fazdasız boş duman kafada yapmıyor anlamıyorum sigaradan bişey yani :D
Doğrudur kankam 😆
Eyvallah 😇😊
Severim. Yalnizda cikip gezerim, yemek yerim.
Hiç sevmem canım sıkılır
Genelde tek takılıyorum zaten
Evet çoğunluk tek çıkarım zaten
Milkshake içiyorsam evet
Evet gider kahvemi içerim gezerim
İyi geliyor bazen
anatolium 😃
Yess
Çok hemde
En sevdiğim
severim evet
Sevmem hiç