Ne evde ne iste mutlu değilim. İş yerindekileri seviyordum soğudum evde de mutlu değilim gün içinde tek tük konuşmak zorunda kalıyorum o kadar. Çok bıkkınlık var.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tükenmişlik sendromu yaşıyor olabilirsiniz. Sosyal çevrenizde sizi anlayışla karşılayabilecek sohbet edebileceğiniz arkadaşlarınız vs var mı?
Yok aksine bu durumu ergence bulup hemen toparlanması istiyorlar
Afedersiniz kaç yaşındasınız?
27
Çevrenizdeki insanların sizin kadar olgun olduğunu düşünmüyorum. Olabilir insan hayatında sıkılabilir, depresyona girebilir, tükenmişlik sendromu yaşayabilir. Çevrenizden de uzaklaşın bu şekilde sizi anlamadıkları gibi daha da kötü bir travmaya sevk edebilirler. Hayatınıza eşlik edecek bir partneriniz?
Yoktur bu yasima kadar olmadida. Onu yapan ailem zatwn ve ne işten ayrilabiliyorym ne evimden
Gündelik hayatınızdan sohbet edebileceğiniz, dertlerinizi sıkıntılarınızı anlatabilecek bir karşı cins veya hemcins edinmelisiniz. Birileri sizi mutlaka sabırla dinlemeli ve hayatınıza mutluluk ve huzur vermeli. Dışarı çıkıp yürüyüş yapmanıza engel teşkil eden bir durum var mı?
Yok iş çıkışı hep yürüyorum
Yürüyüş yapın, müzik dinleyin, kendinize hobiler edinin. Ayrıca sizi mutsuzluğa ne sevk ediyor önce onu bulmalı. Hayatınızda ne eksik, ne olmuş olsa mutlu olursunuz ve hayata tekrar bağlanırsınız?
Mutsuz eden insanlar. Hayatimdaki deger verdigim insanların arkamdan konusmalsri kendimi onların yanında rahat hissedememem gibi seyler
Onları hayatınızdan çıkaramıyorsanız, aklınızdan çıkaracaksınız. Yok sayın ve kendinize değer vererek sevin.
Oyle yapiyorum bu sefer ne oldu sana ergenliği bırak vs diye tepkiyle karsilasiyorum
Yok sayın hanımefendi, bırakın konuşsunlar onlar hep konuşacaklar. İ olsanızda konuşacak kötü olsanız da konuşacaklar. Yok sayın ve hayatınıza yön verin.
Birde asıl mutsuz olma sebebjmden biride imkansız birini seviyorum o kiside patronum 3 yıl çok yordu bu duygu beni 3 yıl sonra eşi geldi benimle muhattap olmadi herkesle konustu ondan sonra zaten bende dağıldım.
Evli bir adamı seviyor olmanız da hiç sağlıklı değil. Bu duygularınız yüzünden bu haldesiniz. Kendinize uygun sizin her anınızda yanınızda olabilecek bir adam tercih edin. Aynı şey sizin de başınıza gelebilirdi. O kadını bir düşünsenize, yazık değil mi ona. Bırakın evli erkeği kendinize uygun bir beyefendi ile hayatınıza devam edin.
Zaten hayatimda değil ki 3 sene uzaktan seviyorum zararım yok ki kimseye icimde yssiyorum duygularimi
Platonik olarak yaşadığınız duygularınız sizi ağır bir travmaya sevk etmiş bırakın bu sevdanın peşini kimseye zararınız yok evet ama kendinize en büyük zararı vermişsiniz bile haberiniz yok.
Haklisiniz
Üzmeyin kendinizi, kendinize değer vererek sevin ve yolunuza bakın çok mutlu olacaksınız emin olun.
Oyalanacak bişeler bulman lazım
Ev iş iş ev yokki
Otur komedi dizileri izle işe yarıyor bak
İzliyorum aklim başka yerlerde
Acı olacak zor olacak ama zamanla geçecek bu durum
İnsanlardan umudun kalmamış nedeni ne
Cok sahtekar hepsi o yuzden
Evet aslında samimi içten yanında kendin gibi olacağın birilerini istiyorsun
Ailem dahi herkesin hayatından cikmak istiyorum
Seni anlıyorum bazen bende öyle düşünüyordum. aslindw istediğin kadar önemsemedigini düşünüyorsun
Arkadaşın yok mu hiç
1 tane var
Neden 1?
Herkesle samimi olamıyorum arkadaşlıktan kuramıyorum cevremde yok zsten
Kendi kendine dfe evlenemez ki insan 😀 bende öyleyim arkadaşım yok sap sap geziyorum jsjsj
Neden
Deger verdigim kisilerin aslinda buna değmediğiyle yuzlestim ailemde dahil