"Dikkat eksikliği olan bireyde dikkat gerektiren işler sırasında normal bireylerde aktive olan beyin bölgeleri yerine, kaygı sırasında aktive olan beyin bölgelerinde aktivite artışı olur."

"Dikkat eksikliği olan bireyde dikkat gerektiren işler sırasında normal bireylerde aktive olan beyin bölgeleri yerine, kaygı sırasında aktive olan beyin bölgelerinde aktivite artışı olur."

Konudan konuya hâkimiyet eksikliği olan insanlarla sohbet etmek her zaman yorucu olabilir, bu tarz kişilerle genellikle gerekmedikçe konuşmam, muhatap olurken de mesafemi korurum.. Aşırı hızlı konu geçişi istenen bir durum değil..
Farkında olmadan yapıyorum bunu. Sonra bir bakıyorum konu tatil, geziyken yerdeki sigara külü olmuş. Konudan konuya atlamak istemesem bile sohbet akıcıysa kendiliğinden ilerliyor.
Hayır bunu hiç sevmem ya öyle yapanlarla da konuşasım gelmiyor. Özellikle sevdiğim bir şey hakkında konuşurken konuyu değiştiren insanlara ayrı sinir oluyorum😅
Bende ahahah😂😂Bir sus sus diye bağırasım geliyor samimi olduklarıma yapıyorun bunu gerçi😂😂
Teşekkür ederim 🌸💕
Ricalar güzel yorumların hak ediyor🌺💐
Konu can sıkıcı ise yaparım bunu arada. Bilinçli şekilde yaparım yani. Ortamı yumuşatmak için.
O durumlarda çok akıllıca davranış yöntemin💫
Rica ederim🩷
Cevap
11Cevap
Karşımda ki kişiye göre değişir. eğer kafa dengi bir arkadaşımsa tabi ki de.
karşımdaki kişi konuyu yönlendiriyorsa uyarım, ancak sıkıcı olmasın diye bir süre sonra elbette geçiş yaparım.
Günümüzde bir çok insanda olan, özellikle çocuklarda hiperaktivite ile beraber görülen bir durumdur. Bence, bu konuda bir bence yazmalısın : ))
Teşekkürler aklımda olsun🙂
Arasıra aklına getiririm 😂
Unutmam önerileri😂
Unutmamak değil, dikkate almak önemlidir : ))
İkiside mevcut😉
Hayir kesinlikle olyle oldugumada dusunmuyorum ama busekilde olan kişilerle sohbetetmemeyi tercih ediyorum
Yorucu karakterler oluyorlar😑
Kesinle
Konuşuruz konu biter yeni konuda konusuruz ama konu bitmeden yeni konnuya gecmem
Yok ben ayrıntıcıyım konudan konuya geçemem... Konuyu iyice dinleyip yorumlarım ve ona göre konuşurum
İyi dinleyicisin👏🏻👍🏻
Çok doğru👍🏻
Teşekkür ederim✨☺️☺️
Nadiren sevmediğim bir konu ise yaparım. Bana yapıldığında hoşlanmadığım için yapmamaya özen gösteririm.
detaylı anlatma huyum var çok iğrenç farkındayım sjsjsj
işine gelmeyen bir konu değilse veya konu gereksiz yere uzamadıysa konu değiştirmem.
Bazen bilerek yapıyorum :D
Saat 2-3 falansa uykusuzluktan da oluyor
Hayır ayarı kaçırmam
O kadar hızlı değilim😅
😂😂
ben konuşmanın sardığı insana karşı bunu yaparım
Sohbet aktığından olabilir✅🍀
yaparım ve takip edemezler bu yüzden...
Başları döner dinlerken😂😂
Bir konuda çok takili kalamiyorum
Evet, zihnimde daha da hızlı bir geçiş oluyor
Bazen yaptığım oluyor sanırım