Şahsen, konusuna göre her şeyin farkında oluyorum öyle veya böyle. Sadece salağa yatıp izliyorum. Eğlenceli oluyor… Yapan bilir. 😄

Şahsen, konusuna göre her şeyin farkında oluyorum öyle veya böyle. Sadece salağa yatıp izliyorum. Eğlenceli oluyor… Yapan bilir. 😄
Oluyor kuzenin oyununu seyrettim cenaze evinde sonra düğünde arkadaşının tuzağını gördüm pisliklerin Allah'tan bende yetenek var sezdim tuzaklarını yoksa Allah korusun sonra kız arkadaşım ve eşi tuzak kurdular tehdit edildiğimde kötü oldum gerginlik oldu huzursuzluk oldu onları hissettim önceden 2018de tuzak kuruldu onu tanıdım ama çaktırmadım umursamadım delirdi 😂
Yapılmamasını tavsiye ettiğim, tepki ölçme yöntemi. Tiyatral yeteneğiniz biraz iyi ise, gereğinden fazla inandırıcı olabiliyorsunuz. Ve haliyle, gerçekten öyle olduğunuz zannedilebiliyor. Sâlak taklidi yapabilecek kadar zeki olmayı gerektirir ayrıca, sonra olan biteni izlemeye başlarsınız. Artık modern hayatta yapılması gereken bir şey. Sâlağa yatınca hem insanların iç yüzünü ve yapmacıklıklarını görüp eğlenebiliyorsunuz hem de hayatı fazla ciddiye almayıp kafanız rahat yaşayabiliyorsunuz. Ahlaki bir davranış olmasa da lazım maalesef.
Çoğu zaman hatta bazen insanları da denerim ona göre insanlara tavrımı belirlerim genelde de yanılmam eskiden farkeder yakıştıramazdım ama sonra gördüm ki haklıyım ve ona göre daha dikkatliyim bir kötülüğü arkamdan iş cevrilmesini anlasam bile umursamam onlar birbirine düşer nasıl oluyosa
Yalan yaklamak istiyorsanız, bir şeyi söylettirmeyi istiyorsanız birebir birebir.
Ne içtin kız sen 😂
Ice Tea nin içine bir şey atıp dalga geçmişler zaten ben geçmiyorum 🥲🥲 dkjd
Rezilliği google ile earth…
Cevap
9Cevap
Bildiğim halde bilmemezlikten gelipte salağa yatamıyorum maalesef yüzlerine vurmayınca rahatlayamam...
Salağa yatmam, o kişiyi yatırırım. Ben sevmem öyle net insanımdır. Yanlışlarım elbette olmuştur ama yanlışa da doğru dememişimdir asla.
Evet yapıyorum tabi ki de :D bazen ilgim yokmuş ya da olaydan tamamen uzakmış gibi yapıyorum komik oluyor
Salağa yatmaya bayılıyorum kaç kez yalanlarını yakaladım
Yalanları yakalayıp biriktirmesi de güzel. Böyle birikiyor birikiyor sonra şak diye vuruyorsun yüzüne 😁
Yani bende sır durmaz. Anında belli ederim. Kırmız etmek daha hoş. 🤣
Biriktirdikten sonra belli etmesi daha hoş değil mi 😂
Yok valla bende öyle şeyler olmaz. Biriktiremem. Çatlarım. 🤣
O konu benim uzmanlık alanım tezini bile. yaptim. mecburen insanların yüzüne baka baka salağa yatırıyoruz ama. yedigimizden değil arada hatır gönül işi odugundan
Örneğin ben😀 cevabini bildiğim soruları sorarak insanları denemeyi çok seviyorum
Oluyor.. ve “lütfen artık kendini daha fazla rezil etme ve sus” diye, imalı bir gülümseme ve bakış bırakırım sonrasında anlaşılır zaten
Evet
İnsanların yalanlarını gerçekmiş gibi dinlemeye bayılırım
Yalan olduğunu bilirim ama söylemem😂
Arkadaşım evlenirken herşeyi kendisi aldığını söylüyordur.
O sırada babasının bana anlattıklarını hatırlıyorumdur.
Çok yapmışlığım oldu. Bazen tepki ölçmek için bir şey demiyorum, bazen devamını merak ediyorum, bazen de uğraşmak istemiyorum, he deyip geçiyorum 😅
Evet aslında her şeyin farkındayım ve bazı şeyleri görmezden gelip, salağa yatıyorum. Çünkü değmeyen şahısların saçma sapan şeylerini bilmek gereksiz.
Güzel güzel bakıp içinden sövmek kadar güzel bir şey yok 😂
Bende o yok ya salağa yatamıyorum farkında olduğum an, önlemimi alırım belli etmeden duramam.
sağa yatmaya yeğdir, tabii yutturabildiğiniz sürece!
Evet öyle iyi salağa yatıyorum ki hatta bazen ben bile kendime inanıyorum gerçekleri unutup görmezden geliyorum
Bazen ömrümü uzatmak için yapıyorum
İnsanları gözlemlemek ve tahlil etmek için evət yaparım.
En sevdiğim huylarımdan biri.
Herkes seviyor gibi😄
Yok ben manyağa yatıyorum
Yani arada oluyor
Defalarca oldu😄
En sevdiğim aktivite.
Nedense çoğu zaman öyle yaparım sebepsizce shhs
canım olmak iyidir...
hayır olmuyor
Evet yaa yapıyorum bazen
Salağa yatmam sadece susar gözlemlerim...
En sevdiğim aktivitelerden birisidir..
Evet sık yaparım
Çoğu zaman öyleyim uğraşmak istemiyorum
Yapmıştım bir defasında.
Tabi ki oluyor eğlence kısmı orada zaten 😅
Oluyor
E illaki
Hep yaparım
Evet sık sık
Hayr neysem oyum
Evett
Oluyor 😏