Güncellemeler
1 yıl
Mesela bireysel toplantı yapan kurumlar var onlar daha çok hoşuma gidiyor bireysel olması daha iyi topluluk önünde konuşmak istemiyorum pek
Çocuklara karşı herhangi bir kaygım yok sınıf içerisinde iyiyim fakat velilere karşı endişe duyuyorum. Veli toplantılarında filan geriliyorum hiç girmek istemiyorum, sizce yapılabilir mi? Özellikle konferans salonu gibi yerlerde toplantı yapıyor bazı okullar sahne kaygımdan dolayı aşırı geriliyorum sanki gösteri yapıyoruz ne alakaysa…
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence yaparsınız
Teşekkür ederim inşallah 🙏🏻
yaparsın bence ilk zamanlar zorlanırsın ama zamanla alışırsın.
Yapabilirsin ama velilerle de muhatap olmak zorunda kalabilirsin bunun için destek al
İster istemez muhatap oluyorum maalesef az biraz alıştım gibi ama topluluk önü beni çok geriyor
Daha önce yaşadığın bir durumun tetiklenmesi olabilir
Üniversitede bir sunumumda anksiyete atağı geçirdim aşırı titredim ve sunumu nasıl bitirdim hatırlamıyorum bir de bir gün öğretmen dersin ortasında bana laf etmişti küçük düşürmüştü bunların da travması olabilir
Muhtemel sebeplerden biri sanırım ama düzelmeyecek bir travma yoktur sadece sakin ve destek almalısın
Haklısın teşekkür ederim
Rica ederim geçmiş olsun
Kendini yaylada gibi hisset. Etrafında koyunlar olduğunu düşün. O şekilde psikolojik olarak o şekle sokarsan kendini rahat hissedersin diye düşünüyorum 😊 saçma gelir ama işe yarar 😉
Çocuklarda sıkıntı yok ama velileri koyun yerine koyabilirsem süper 😂
Ahhh bu veliler yok mu aslında eğitim sistemini çökerten bunlar 😊😊
Evet kesinlikle anlayışlı velilerim de oldu, ama her veli aynı değil maalesef. Rabbim anlayışlılarla karşılaştırsın
Amin. Ama genel sorun gerçekten öğretmenden çok velilerin daha öğretmen havasında ya da yönlendirmesine problem
Evet keşke işi tam anlamıyla bize bıraksalar havalarından geçilmiyor maalesef
Allah yardımcın olsun. 😊 Ama o geçmişte yaşadığın tramva olayları bir kenara bırak eleştiri her zaman olur iyiysen de kötü olsan da eleştiri olur o yüzden bunları düşünme
Yapabilirsin normal senin gibi insanlar senin lafına bakıyor kendine güven
Haklısın eğitimci olan benim teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim saygı değer öğretmenim
O zamanla aşılır bence
Alısırsın zamanla