Yeterince ısrar ettiklerinde karşılarındakine istediklerini kabul ettireceğine can-ı gönülden inanan insanlar sizin fikrinizi değiştirebilir mi?

Yeterince ısrar ettiklerinde karşılarındakine istediklerini kabul ettireceğine can-ı gönülden inanan insanlar sizin fikrinizi değiştirebilir mi?

Değiştirmez, ben ısrar sevmiyorum.
Birşeye hayır diyorsam cevabım yine hayır olacaktır.
Kendi fikrini kendine saklasın ben kimseyi dinlemem bildiğimi okurum. Dinlesemde yapmam yine kendi bildiğimi yaparım.
O nedenle gerek yok ısrara sadece can sıkıcı olur bu durum.
Bence ısrarın fazlası da bir psikolojik şiddet. Kişiyi baskı altında bırakarak ikna etme şekli, ancak kişiyi huzursuz eder. Ne kadar çok ısrar o kadar çok iter.
Israr şu hayatta en sinir olduğum ve en nefret ettiğim şeydir, bir şeyi yapmak istemiyorsam istemiyorumdur nokta. Ne fikrim değişir ne de duruşum.
Cevap
21Cevap
Isrardan hoşlanmam. Bu yüzden çevremde ısrar eden hiç yok. Yeni tanıyanlar da ikinciye ısrar asla etmez.
Fazla ısrardan hoşlanmam ama yapmak istediğim bir şeydir eriniyorumdur belki o zaman çok nadir de olsa yapabilirim
Değiştirmez, ısrarı hiç sevmem, onların gönlü olsun diye istemediğim hiç bir şeyi yapmam...
Ben ısrar sevmem hiç bir şekilde.. ama sevdiğim insansa tahammül edebilirim.
Fazla ısrar ancak gönülsüz olarak fikrimi değiştirir. Gönülsüz yapılan şeyden de insan ne kadar zevk alır bilemem
Fazla ısrardan hoşlanmam lakin hiç istemediğim birşeyi ısrar ediyorsa fikrimi değiştiremez ama yapmaya üşendiğim bişeyse ısrar ederse fikrim değişebilir
Ay paardon daa diye çıkışasım gelmiyor değil. Fikrim değiştinde sana tekrar geri dönerim mi desem bundan sonra acaba bilemedim şimdi 😃
Israr bana göre değil, kendi kararımı kendi mukayesem sonucun veririm. Israr edilmesi beni ayriyeten irite eder.
Hayır, değiştirmez. Bilakis soğurum ısrar edildikçe.. Tatlı dille ikna etmeye çalışsa şansı çok daha fazla olur..
Net kararlıyımdır. Merhametime yenik düşersem değişebilir ısrarcılıkla alakası yok. Israr etsede etmesede merhametime bağlıdır..
Israrı sevmem. Ve fikrimimn değişmesi kendi değişimime bağlıdır ısrar üzerine fikir değiştirmem aksine daha da başkaldırırıcı bir tutum sergilerim
Bazen yeterki sussunlar diye bile değiştirebilirim.
Hahahah valla ya.. Sanki yeterince ısrar edilince tamam diyeceğiz.. en sevmediğim şey
Hayır az biraz olumlu bakıyorsam o da kalmaz ısrardan hiç hoşlanmam
Yo bazı konularda oldukça netimdir. Israr ters etki yaratır hatta daha da iter..
Bir konuda kesin karar verdiysem ısrar edilmesi fikrimi değiştirmez m
Hiç sevmem ısrar falan bir kere sor ben de ses yok mu o zamn bırak daha da ısrar etmee!
Hayır fikrim değişmez. Ve gereksiz ısrardan nefret ederim.
Belli bi noktadan sonra bi s.. tir la başımdan diyorum
Israr hiç sevmem, hatta biri bir konu hakkında ısrar ettiğinde iyice soğuyorum o durumdan.
Isrardan hoşlanmam tepkim ters olur ve muhtemelen kırıcı olurum.
Senin her türlü ısrarın her fikrimi değiştirebilir ndmdmd 💋
Israr edilince aksini yapasım geliyor böyle de pis huyum var 😂
Israr beni bunaltıyor ve ısrar ediliyorsa sırf konu kapansın diye kabul edebiliyorum
Ne kadar fazla ısrar edilirse düşünceme o kadar sarılırım..
Israr sevmem. Fikrim de değişmez
Hayır isrardan haz etmem
aksine inatla fikrime tutunurum
Hayır inadına dediğim dedik olurum.
pek değiştirmez ama konuya bağlı
ısrar edilmesini sevmem.
Değiştirmez kesinlikle
Hayır fazla ısrar edince o kişiye sinir olurum
Yapacağım varsada yapmıyorum 😂
Israr değiştirmez eğer haklıysam
Israrın I sında ben kaçarrr🤷♀️
gereksiz ısrar boşa çaba