Doğduğum dünyanın kendisi, bulunduğum zaman ve yer.. Bir sınavsa olay hepsi ayrı ayrı bu sınavın bölümleri olsa gerek. Ama ben sınav olayına inanmıyorum. Hayat yaşamak içindir onu sınav haline getiren sadece insanlar.
Denk gelmedim 🤦🏻♂️ ya ben meyve alırken market tercih etmiyorum pek böyle köşe başında duran tezgahlar var daha güzel ve taze oluyor 🤤ser ve çürümemiş 🙊
Markette kalıyor ürünler çürüyor genelde seçiliyor ve tekrar aynı kasaya koyuluyor 🙄 ama böyle missss gibi kokan kirazlar 🍒 dışarda tezgahta daha çok hoş 😍 duruyor
11 yaşında ayrıldım evden 5 farklı şehirde sokak iti gibi savrulup durdum yaşım 45 e yaklaştı ne ailem var ne de aile olabildim. Sabiri mi kaldı. Artık dua etmiyorum. Duaya da inanmıyorum
Seni yaratan, var eden seni asla ihmal etmez, unutmaz, bir köşeye atmaz, toz zerresince bir iyiliğini yahut kötülüğünü asla karşılıksız bırakmaz. Kalbin mutmain ve müsterih olsun. Bir yol, bir çıkış, bir kapı, bir anahtar muhakkak vardır.🙏🌺
Kalbinin üstüne basıp geçenler bunu bilerek yapar. Bazı şeyler istemeden olmaz, bazılarının karakteri öyle zalim ve kötüdür ki en güzel hislerinizi ziyan edip kalbinizi, kişiliğinizi ve ruhunuzu yok sayarlar. İnsanın en büyük hatası da böylelerinden merhamet ve anlayış beklemesi.
Bazı hatalar yapılmalı, bazı pişmanlıklar yaşanmalı, bazı insanlarla aran açılmalı, bazı yollar ve kapılar kapanmalı çünkü hayat daralmadan genişlemez, yol tıkanmadan açılmaz, bazı şeyler kalpte ağırlaşmadan dinmez, hüzün duymadan huzur bulunmaz.