Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
İnsanlar ile ilişkilerimizle sınanıyoruz her birimiz ama ben genellikle fazla takmıyorum bazı şeyleri kafama.. Yeterince sorun yaşadım hayatımın bu zamana kadar gelen aşamasında, o yüzden kendimin değerini daha çok biliyorum.. Keyifli günler..
Sınanmam O laflara inanmam Ama eğlence sevdiği kadar 2 bişi okumayı sevmeyenler çekilmez Hayır benim bir işim ve keyfi mutlulugu huzuru seven biriyim her dakika başında olamamki Kafasına gelen varoş Ben kendimi elimi çekince aşkoş kardoş bebekoş Sen doğru bişiyi seçemiyonmu? Depresyonumu seçiyon mutluluğumu? Böcek yemeğimi seçiyon biftek sebze yemeğimi? Yılanamı sokturuyon kendini? Gözündemi yok? Rio ferdinand futbolcuda hafta sonları maça cıkıyo Öyle anla Huzuru fulle Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için
Düşüncesizliklerle. Yani insanların ince düşünememeleri diyelim. Sanırım insanlardan beklentim bu yönde fazla oluyor. Benim düşünebildiğim ayrıntıları, hassas noktaları düşünmelerini bekliyorum. Ama işte insanların çok aldırmadığı şeyler oluyor bunlar.
Cahillerle. Zehirli davranışlara sevgi diyorlar. Sevgi anlamaktır. Balığı boğulacak diye sudan çıkarmak kötülüktür ama cahile ya da aptala sorsan buna 'sevgi' der. İnsan bilgeleştikçe kavramların hakkını verir.