18 yaşında kel bir erkegi severmisiniz kızlar
Midem bulaniyor
Benden uzak Allah'a yakın olsun
Neden olmasin kel erkek severim
Asla olamaz saç herseydir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 18 yaşında kel bir erkegi severmisiniz kızlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hayır cevabı olmadığı için en yakın cevabı seçtim insan bi evet hayır koyardı fikrimce saç önemli ya kalkıp kel birinede aşık olabilirim kendime güvenmiyorum tipe bakmadığım için ama kendi özel fikrim olacak olursa kel istemezdim
Niye kel istemezdin
tercihten bahsediyoruz sanıyordum bunun bi sorgusu olmamalı belirli bir sebebide yok sizler nasıl kısa boylu istemem kısa saçlı istemem kilolu istemem gibi güzellik algılarına sahipseniz bence bizimde buna hakkımız var ve düşüncem bu yönde istemezdim kişisel tercih olarak
kısa boylu istemeyiz diye bir şey söylemedik onu siz diyorsunuz :D kilo da degistirilebilir bir sey ama kellik ve boy kontrol edilemez
boy iğne ile düzeltilebilir kellikte kıl ektrime sayesinde düzelebilir kilo bazen hormonal olduğu için alıp vermek zor ayrıca sen söylememiş olabilirsin evet ama bunu söyleyen binlerce insana şahit oldum hem fikir soruyorsun dürüstçe cevap verdiğimde fikrimi yargılıyorsun madem yargılayacaksın neden soruyorsun gerçekten değişiksin
Ne iğnesi Allah Allah genetik bir şey o durum saçma sapan konuşma kafa da diffuse thing diye bir durum var yani genel incelme saç ekilemez o erkeklerden nefret edilmeyi gerektirmez siz gidin obezliginizi çözün ilk baş
obezlik problemim yok bacaklarımdan iki üç kilo fazlam var diye bana obez diyemezsin ayrıca madem insanların düşüncesini yargılayacaksın neden soru soruyorsun ki bende sana şöyle diyeyim madem alınacaksın üzüleceksin kel olduğuna emin oldum git saç ektir burada her istediğin yanıtı duyamazsın ne yazık ki
Kel değilim kısa da değilim
Sadece saçım dökülüyor ilaç kullanarak giderebilirim ama yan etki görüyorum
ee neden gocundun cevabıma?
Saçım seyrek ilk olarak boyum 188 geçen seneye kadar 175 ti boyum kizlar bana bundan dolayı bakmadigindan dolayı icimde kin olustu
eleştiriye kapalıysan bu gibi sorularda bulunmayacaksın o zaman evet 1.75 olsan bende bakmazdım umrumda olmazdı kel olupta 1.90 olsanda bakmam orası ayrı bu tamamen kendi şahsi genel görüşüm buna sen karışamazsın verdiğim dürüst cevaplada gocunamazsın yalan yalan yanlış sen üzülme diye iyi şeyler duymak istiyorsan annene danışacaksın burada herkes seni avutacak diye bir durum yok madem kin tuttun o zaman kalkıp kaldıramayacağın cevapların olacağı soruları sorma
175 kısa olmamasına rağmen reddetmelerine anlam veremedim hiç bir zaman 160 di reddeden kızların çoğu da arada 10 15 cm vardı
Bu mantiklimi sence
herkesin kendi tercihi bunu gidip reddedenlere soracaksın ben açıkçası yanımda bardak gibi insan gezdirmek istemem kimse neden bunu tercih etti diye kimseye hesap soramazsın
Bardak gibi derken yakışıklı olup geniş omuzlu olan o boylarda çok kişi var kel olup karizma olanlar da var
isterse en kaslısı en yakışıklısı olsun kel sevmiyorum zorla sevdirecek misin aaaa
sevmesen de en azından saygı duy kel kalmak istemiyorum ama yapabilecegim de bir sey yok sırf bundan dolayı hiç bir kız sevmeyecekse sevmesinler
Severdim ve üstelik destek çıkardım da bir tane protez saç alıp onun saçına yapıştırırdım yardım ederdim fakat işte herkes benim sevdiğimi sevemez o yüzden güvenmiyorum
İşte ilk baş begenmezdin
Ne alakası var ya sevgilimin başına da gelse ona da o şekilde yaparım duygu olarak mutlaka hissederim ama davranışımı zaten kontrol edebilen bir insanım
Yasitlarimdaki hiç bir kız bana bakmadı 18 yaşında kel kaldım aile gecindirme derdinden babam erken öldü hayat bize ard arda vurdu 😅 kalp hastasıyim ve kelim
Yakışıklıysan severler bence
O saçla olur
18 yaşındaki bebe nasıl kel oluyor.
Stres
Bunun örneği benim
Peruk tak. Kel çok az kişi sever
Abim be 18 yasinda kel kaldım aile yi gecindirme sıkıntısından boyum da kısa babam erken öldü
Çok severim
Hahshsh sen olmasaydin ne yapardik