Kişilik & Karakter Rahatınıza düşkünmüsünüz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Yanıma gel diye yalvardı yanına yattım bacağını üstüme attı tabletle oynuyor hanımefendi😂 Rahatınıza düşkünmüsünüz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. rahatım yok maalesef 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ben değilde oğlumla kızım çok düşkünOğlum okuldan gelice direk uzanıyor ayak masajı istiyor bende çoraplarını çıkarmadan ayaklarına masaj yapıyorumKızımda okuldan gelince ayaklarının yıkanmasını istiyor bende leğeni getiriyorum çoraplarını çıkarıyorum ayaklarını yıkıyorum 1 1 Yorumla dorelendiniz 1 yıl oha şaka mı Yorumla
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Benim gibi rahatını seviyormuş ufaklık 😀 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. yok uzun zamandır değilim 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Fazlasiyla duskunumdur 0 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Fazlasiyla duskunumdur hemde. 0 0 Yorumla
smerfus Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 615 cevap paylaştı. Düşkünüm 0 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet düşkünüm 0 0 Yorumla
obirgezgin1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet çook 0 0 Yorumla
Asilade Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Hemde cookk 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Fazlasıyla 😂 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 621 cevap paylaştı. Çoook 0 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aynn 0 0 Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Ivit 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Çok fazla düşkünüm 0 0 Yorumla
Yumiyooo Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 yıl Çorap 😊🥹 0 1 Yorumla Soran 1 yıl corapi ters giymiş OAKDOCKCKDAJQGQWOKSŞ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
rahatım yok maalesef
Ben değilde oğlumla kızım çok düşkün
Oğlum okuldan gelice direk uzanıyor ayak masajı istiyor bende çoraplarını çıkarmadan ayaklarına masaj yapıyorum
Kızımda okuldan gelince ayaklarının yıkanmasını istiyor bende leğeni getiriyorum çoraplarını çıkarıyorum ayaklarını yıkıyorum
oha şaka mı
Evet bayılırım
Düşkünüz de bu hayatta rahat yok işte 😊
Benim gibi rahatını seviyormuş ufaklık 😀
yok uzun zamandır değilim
Fazlasiyla duskunumdur
Kilitleseydin kapıyı üstüne
Fazlasiyla duskunumdur hemde.
StepSister türkiye
Düşkünüm
Evet düşkünüm
Esdin onu ayı 😂🙈