Kişilik & Karakter Sizi sabahları ne mutlu ediyor kalktığınızda ne görürseniz mutlu olursunuz? beneklibulut Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Sabah sabah beni güldüren iki varlık 🤗😍 biri ortalığı batırmış olsa bile 🙄Haaa bir de kahve ☕ mutlu eder 😂 Sizi sabahları ne mutlu ediyor kalktığınızda ne görürseniz mutlu olursunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Sigara sadece. 1 0 Yorumla
Seni_ben Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 474 cevap paylaştı. Her sabah düzenli şekilde spor yaptığım için ve spordan sonra acılı bir kahve içeceğimi düşündüğüm zaman mutlu oluyorum 1 2 Yorumla beneklibulut +1 yıl İyiymiş Yorumla Seni_ben +1 yıl Evet yıllardır yapıyorum ama yeni değil Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yanımda 30 yaşlarında boşanmış dul bir kadın mutlu eder ancak 1 9 Yorumla beneklibulut +1 yıl İllaki böyle bir cevap gelecekti zaten seksten başka mutlu eden bir şey yok bazı insanları Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seks istemiyorum. O benim aşık olduğum kadın ancak o beni mutlu eder Yorumla beneklibulut +1 yıl Kim ki bu şu an evli mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır dul eşi vefat etmiş. Böyle dünyanın en harika şeyi😍 Güneş gibi parlıyor bir ay kadar parlak. Gülünce dünya bildiğin cennet oluyor. Yüzünde bildiğin parlak bir nur var ❤️❤️ Yorumla beneklibulut +1 yıl Vayyy beee 😂 umarım kavuşursunuz 🤗 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kavuşamayız maalesef çünkü geçensene depremde onu kaybettim 😥😥😥😥 Yorumla beneklibulut +1 yıl Aaaa ayy çok üzüldüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse kardeşim iyi günler mutlu olun 🌺 Yorumla beneklibulut +1 yıl Sende mutlu ol🤗 başın sağolsun 😥 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kedimi görüyorum gözümü açar açmaz baş ucumda oluyor. 1 0 Yorumla
audincewh Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 838 cevap paylaştı. Bir sebebe bağlı kalmadan ya mutlu uyanıyorum ya mutsuz, büyük bir istisna olmadığı sürece o modda tamamlıyorum gecemi. 0 1 Yorumla beneklibulut +1 yıl Bilinçaltında birşeyler olmalı buna olanak sağlayan Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Sabah uyandığımda hava hala serinse mutlu oluyorum 1 1 Yorumla beneklibulut +1 yıl Evet bu iyi olurdu 😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu gün sadece seksi bir kadın istiyorum neden böyle uyandım inan bilmiyorum 1 16 Yorumla beneklibulut +1 yıl Ara ara olur öyle çok da üzerine düşme 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arada olduğunu için düşüyorum ne yapayım bul birini bana sana çikolata alacağım 😂 Yorumla beneklibulut +1 yıl Teklif güzel düşüneceğim 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam iki çikolata oldu düşünme 😂😂 Yorumla beneklibulut +1 yıl 😂😂😂 kabul Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya sen var ya bir tanesin ha canım benim ya 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geceliğine göre tırnaklarını boyamakta ne bilim 😂😂 Yorumla beneklibulut +1 yıl Tesadüf 😂😂 dün mavi kombin yaptım 💅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beğenmedim geceliğini değiştir 😂😂 Yorumla beneklibulut +1 yıl Ne giyeyim 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşofman takımı giy siyah falan 😂 Yorumla beneklibulut +1 yıl Yok ben saten seviyorum 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rengi güzel değil dedim ama ya 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl T*kip eden o yaşlı benim 😂😂😂 Yorumla beneklibulut +1 yıl Hayır sadece geceliği beğenmedim demişsin 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama cidden beğenmedim ne yapayım ya 😂 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. oğlumu görünce mutlu oluyorum 1 0 Yorumla
İstanbulBeyefenddisi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl çok tatlı ikisi de 1 16 Yorumla beneklibulut +1 yıl Teşekkürler seni ne mutlu ediyor Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl beni mutlu eden bir şey yok Yorumla beneklibulut +1 yıl Neden Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl hayat sevmiyo beni Yorumla beneklibulut +1 yıl İllaki sevdiğin birşeyler vardır yoksa bile kendin yarat Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl yaratmaya çalışırım ama bakalım artik Yorumla beneklibulut +1 yıl Umarım bulursun 🙂 Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl teşekkür ederim mavi çok yakışmış Yorumla beneklibulut +1 yıl Teşekkür ederim 🤗 Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl rica ederim 😘 Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl soruyu kaldırdılar Yorumla beneklibulut +1 yıl Evet daha çok sıkıldım 🙄😂😂 Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl benle konuş 😂😂 Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl sana çektiğim güzel kedi fotilerini atayım Yorumla beneklibulut +1 yıl At bakalım mesaja falan gelmem baştan söyleyeyim haa Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl he o zaman bye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sigara sadece.
Her sabah düzenli şekilde spor yaptığım için ve spordan sonra acılı bir kahve içeceğimi düşündüğüm zaman mutlu oluyorum
İyiymiş
Evet yıllardır yapıyorum ama yeni değil
Yanımda 30 yaşlarında boşanmış dul bir kadın mutlu eder ancak
İllaki böyle bir cevap gelecekti zaten seksten başka mutlu eden bir şey yok bazı insanları
Seks istemiyorum. O benim aşık olduğum kadın ancak o beni mutlu eder
Kim ki bu şu an evli mi
Hayır dul eşi vefat etmiş. Böyle dünyanın en harika şeyi😍 Güneş gibi parlıyor bir ay kadar parlak. Gülünce dünya bildiğin cennet oluyor. Yüzünde bildiğin parlak bir nur var ❤️❤️
Vayyy beee 😂 umarım kavuşursunuz 🤗
Kavuşamayız maalesef çünkü geçensene depremde onu kaybettim 😥😥😥😥
Aaaa ayy çok üzüldüm
Neyse kardeşim iyi günler mutlu olun 🌺
Sende mutlu ol🤗 başın sağolsun 😥
Kedimi görüyorum gözümü açar açmaz baş ucumda oluyor.
Bir sebebe bağlı kalmadan ya mutlu uyanıyorum ya mutsuz, büyük bir istisna olmadığı sürece o modda tamamlıyorum gecemi.
Bilinçaltında birşeyler olmalı buna olanak sağlayan
Sabah uyandığımda hava hala serinse mutlu oluyorum
Evet bu iyi olurdu 😂
Bu gün sadece seksi bir kadın istiyorum neden böyle uyandım inan bilmiyorum
Ara ara olur öyle çok da üzerine düşme 😂😂
Arada olduğunu için düşüyorum ne yapayım bul birini bana sana çikolata alacağım 😂
Teklif güzel düşüneceğim 😂😂
Tamam iki çikolata oldu düşünme 😂😂
😂😂😂 kabul
Ya sen var ya bir tanesin ha canım benim ya 😂😂
Geceliğine göre tırnaklarını boyamakta ne bilim 😂😂
Tesadüf 😂😂 dün mavi kombin yaptım 💅
Beğenmedim geceliğini değiştir 😂😂
Ne giyeyim 🙄
Eşofman takımı giy siyah falan 😂
Yok ben saten seviyorum 😂😂
Rengi güzel değil dedim ama ya 😂
T*kip eden o yaşlı benim 😂😂😂