Kişilik & Karakter Erkek ve kadının en değerli süsü iffet ve hayâ, en kıymetli elbisesi takva mıdır? Daracık906090 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ERKEK VE KADININ EN DEĞERLİ SÜSÜ İFFET VE HAYÂ, EN KIYMETLİ ELBİSESİ TAKVADIR Evet, çok doğru. Hayır, yobazca Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Benim hakkımda hiçbir fikrin yokken bunları yazıyor olman tuhaf Erkek ve kadının en değerli süsü iffet ve hayâ, en kıymetli elbisesi takva mıdır? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Bence olabilir. 0 0 Yorumla
İlkeryuss Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 622 cevap paylaştı. Evet öyledir 👍 1 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Evet daracık kız 0 22 Yorumla Daracık906090 +1 yıl Daracık nickim sizi rahatsız mı etti, Yorumla Pipetpipet +1 yıl Evet daha geniş olabilirdi Yorumla Daracık906090 +1 yıl Terbiyesiz Yorumla Pipetpipet +1 yıl Pardon anlamadım? Sensin terbiyesiz hayvan Yorumla Daracık906090 +1 yıl Error Yorumla Pipetpipet +1 yıl Error senin beyninin yıllardır verdiği sinyaldir beyinsiz Yorumla Daracık906090 +1 yıl Haddini bil haddini Yorumla Pipetpipet +1 yıl Yürü dar beyinli dar görüşlü seni Yorumla Daracık906090 +1 yıl Sensin esas o dediğin şey Yorumla Pipetpipet +1 yıl Daracık işte Yorumla Daracık906090 +1 yıl Karakterin yerlerde haberin olsun Yorumla Pipetpipet +1 yıl Köpekler istedi diye atlar ölmez merak etme 😅 Yorumla Daracık906090 +1 yıl Karakterin yere düşmüş al istersen Yorumla Pipetpipet +1 yıl Daracık beyin Yorumla Daracık906090 +1 yıl O senin bakış açın Yorumla Pipetpipet +1 yıl Yo sen yazmışsın nickine daracık beyin Yorumla Daracık906090 +1 yıl Körsün sanırım @Daracık906090 diye okunuyor. Yorumla Daracık906090 +1 yıl Battıkça batıyorsun yazma istersen Yorumla Pipetpipet +1 yıl Dar beyinsin Yorumla Daracık906090 +1 yıl Beni tanımıyorsun ki hadi hoşt hoşt Yorumla Pipetpipet +1 yıl Tanımaya ne hacet ma! ın biri işte Yorumla Daracık906090 +1 yıl Ergen misin nesin veya ciddi sıkıntıların var galiba işi iyice psikopata bağladın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence olabilir.
Evet öyledir 👍
Evet daracık kız
Daracık nickim sizi rahatsız mı etti,
Evet daha geniş olabilirdi
Terbiyesiz
Pardon anlamadım? Sensin terbiyesiz hayvan
Error
Error senin beyninin yıllardır verdiği sinyaldir beyinsiz
Haddini bil haddini
Yürü dar beyinli dar görüşlü seni
Sensin esas o dediğin şey
Daracık işte
Karakterin yerlerde haberin olsun
Köpekler istedi diye atlar ölmez merak etme 😅
Karakterin yere düşmüş al istersen
Daracık beyin
O senin bakış açın
Yo sen yazmışsın nickine daracık beyin
Körsün sanırım @Daracık906090 diye okunuyor.
Battıkça batıyorsun yazma istersen
Dar beyinsin
Beni tanımıyorsun ki hadi hoşt hoşt
Tanımaya ne hacet ma! ın biri işte
Ergen misin nesin veya ciddi sıkıntıların var galiba işi iyice psikopata bağladın
Öyledir.
Arap uydurması