Kişilik & Karakter Hapse girseydin hangi suçtan girerdin söyleyeyim mi? Aişemeryem78 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 66 Yapay Zekaya Sor 😂😂 Tahminler tahminler Güncellemeler+1 yıl Niye küsüyorsunuz ki djdkskdk Hapse girseydin hangi suçtan girerdin söyleyeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. söyle evet 0 2 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Çeneni tutamamaktan u Barış_LonelyForever +1 yıl Soğuk kanlıyım ben.
frappuccinobagimlisi Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bu ülkede feministlik standart olursa ciddi evlenmek isteyeceğim kıza evlenme teklif etmemkten sapık olmak gerekçesi ile hapse girerim herhalde:/ 1 2 Yorumla Gizemliyabancı379 1 yıl Teklifle hapse girilmez abartmayın erkekler Yorumla Aişemeryem78 1 yıl @Gizemliyabancı379 😂😂😂 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Ama lütfen tek odayı hak edeceğim bir şey olsun. Klima da isterim. 0 1 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Aşkım sen güzellikten Yorumla
sıkıldımgerigeldim Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Biz kader mahkumuyuz sjjssj aç kapıyı gardiyan sevdiklerim yok burada aç kapıyı 0 2 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Ay sen hiç hapisci durmuyorsun haksızlığa dayanamamaktan gir Yorumla sıkıldımgerigeldim +1 yıl Hahaha dayanamıyorum zaten 😂 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl :( Bu kız başımızı belaya koymadan rahat etmeyecek 🤣🤣 0 1 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Hahahahahaahaha 😂😂😂😂 Yorumla
yağmur_yüreklim01 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Şeriatçı ve araptapar öldürmekten. Ama yine de sen söyle 0 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Her suçu işleyecek potansiyelim var Yargisiz infaz yapmasinlar yeter 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 662 cevap paylaştı. ben masumum hakime hanım ama yine de suçumu bilmek isterim :) 0 0 Yorumla
MawiTech Takip Et Guru Yaş: 109 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 675 cevap paylaştı. insanları mutlu etmek diye bir suç olsaydı ben kesin müebbet yerdim 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Olur söyle bakalım :D 0 0 Yorumla
Musa__1 Takip Et Xper 3 Yaş: 110 1 yıl ALLAH o kapılara dümeyi nasip etmesin.. Ama sen yinede tahmin et bilirsen para ödülü sana 😄 0 2 Yorumla Aişemeryem78 1 yıl Haksızlığa susamamaktan Yorumla Musa__1 1 yıl :)) Yorumla
Ertann21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 471 cevap paylaştı. Senin katilin olarak girerdim kesin 😎😉 0 3 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Ahahhaha seni attiririm içeri hortlayip Yorumla Ertann21 +1 yıl Senin profilin neden yerinde hiç durmuyor kızım 😂 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Modellik yapıyorum size djjddkdd Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Söyle hemen hemen jdndjsnd 0 2 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Bence sen fazla sevimlilikten ahaha Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Oyyyyyşş 🥹 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Söyle bakalım 0 1 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Cinayet hahaha Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Çok tatlı olmak mı? 😅😅 0 1 Yorumla Aişemeryem78 1 yıl Hahah evet evet doğru bildin 😂 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl sahte ilaç üretimi dkdlŞş 0 6 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Yanlış ilaç verme yüzünden zehirlendirme dkdkdjdkdnd Yorumla ax2akrep +1 yıl zehirlendirme fkflfl Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Bayağıdan iyiydi Yorumla ax2akrep +1 yıl bayağı iyiydi fldldl Yorumla ax2akrep +1 yıl komiklik şakalık ne ararsan var kelime oyunu filan föxlzl Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl her şey her şey Yorumla
SpaceLoverTeacher Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Çenemi tutmamaktan 0 3 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Bencede Yorumla SpaceLoverTeacher +1 yıl Sen nereden biliyorsun 😅 Yorumla SpaceLoverTeacher +1 yıl Bu arada Karabük 78 mi? Yorumla
MıkeUsta Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı. Seni dinliyorum 🙂 0 1 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Tefecilikten dndkdndkd Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Söyle 0 1 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Otele tefeci sokarak dmdksnslsjsks Yorumla
AslanAslan3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tahmin et sana 100 gayme🤣🤣🤣 0 1 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Kesin birisinin hakkına girmislerdir dönüyorlardır sende orada o kişiyi öldürmüş sındır Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Söyle sinirlenince gözü dönen biriyim 💃 0 3 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Bence sen kavgadan darp ahahaha Yorumla buzzzgibikarpuzz +1 yıl Çok masum oldu kizz bence cinayet 😂😂😂 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Hahahahahaahhaah çok tatlisin Yorumla
Erays07 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 87% +1 yıl Girmemek tercihimdi ya 0 2 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Olsun sen şeyden gir kapkaçcilik 😂😂 Yorumla Erays07 +1 yıl Çok zıt yapacağım en şey🤣 Yorumla
hakanseverrr Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl merakımdan cok severum özle seyleri sormayı 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evett söyle söyle 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bekliyorum tahminini. 😂 0 3 Yorumla Aişemeryem78 1 yıl Çapkınlıktan ney Yorumla Aişemeryem78 1 yıl Net Yorumla djfurkan13 1 yıl Yaaaa. 😅😃 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Söyle sucumuzu öğrenelim 0 0 Yorumla
Hakan5581 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 653 cevap paylaştı. Söylesene merak ettim 😂 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Söyle 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Tabi 0 0 Yorumla
Cihanmb Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Hapse girmeye niyetim yok ama söyle hadi bakalım 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Suçumuz neydi bizim söyle bakalım.🙂 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Söyle. Kaçmakta zor olan biryer olsun 0 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yusuf'u öldürmekten girerdim herhalde 0 1 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Djdjdkdkdmxjdjd Yorumla
helin_585 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Kocama bakan kizlari oldurmekten girerdim herlahde 1 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 383 cevap paylaştı. Suç la ilgim olmadığı için girmezdim 0 0 Yorumla
halemsu Takip Et Yoda Yaş: 85 , eic 100% +1 yıl Allah korusun yaa 1 2 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl İyi niyetten girersin dkdkdmd Yorumla halemsu +1 yıl Hdhdhd Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Söylee 0 2 Yorumla Aişemeryem78 1 yıl Sinirinden Yorumla ᖇaskolnikov 1 yıl Ahaha üstüne bastın Yorumla
gonullyarasıı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl söyle canım 0 2 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Kesin aşık olmaktan ahahah gonullyarasıı +1 yıl banamı asık olcaklşar :d
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır söyleme 0 2 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Gereksiz egondan olabilir Yorumla ft06yl +1 yıl Mükemmel ya nasıl bildin Yorumla
Akıncı-34 Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Buyur dene 0 2 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Siyasetten Yorumla Akıncı-34 +1 yıl Benim siyasetle hiç işim olmaz.. ama haksızlığın karşısında susmam Yorumla
hlyangel Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Cevap lütfen bende istiyorum 🥹 0 2 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl İnsanlar seni kıskandığı için bence Yorumla hlyangel +1 yıl Teşekkür ederim 🫶❤️ Yorumla
Competitive Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Olur. 0 2 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Cekicilikten Yorumla Competitive +1 yıl Ahahah gireceksem böyle bir şeyden gireyim, sağ ol. 😌 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl söyle bakalım 0 2 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Yönetimi değiştirmeye calsma djdjdjd Yorumla PATRON79 +1 yıl ne yalan söyleyim cuk oturttun bravo cidden çünkü olsa olsa böyle bir suç işleyebilirdim :D Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hadi söyle bakalım 0 2 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Yangın çıkarmaktan net Yorumla HeadSh0t +1 yıl Alevler onu mu çağrıştırıyor sana 🤣🤣🤣 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Söyle bakalım. 0 2 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Hırsızlık ahahahaha Yorumla joeblack18 +1 yıl :) :) :) Yorumla
Serenia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Olur 😅 0 2 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Çılgınlıklarindan dndjd Yorumla Serenia +1 yıl Net hajfkflvl Yorumla
ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Olur... 0 1 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Hayvanlara zarar veren birini gördüğüne öldürmekten Yorumla
Babylon_Candle Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Söyle bakalım 0 2 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Sigara kaçakçılığı Yorumla Babylon_Candle +1 yıl Katliam desen daha iyiydi Yorumla
gecenin_kralicesii Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Söyle bakam 0 1 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Kavgadan Yorumla
Klozet_ Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Buyurun efendim 0 2 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Kapkacci Yorumla Klozet_ +1 yıl Ayıp oluyor efendim Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Söyle 0 3 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Kiskirtmadan Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl İyi bari bana en masumlarından denk gelmis Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Ahahashaha Yorumla
Ergun7741 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Hadi söyle 0 2 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Serserilikten djdkd Yorumla Ergun7741 +1 yıl Aaa hiç alakam olmaz smxmx Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Süyle 0 1 Yorumla Aişemeryem78 +1 yıl Sahte oyunlar oynayıp para kazandigin için dkdkd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
söyle evet
Çeneni tutamamaktan
Soğuk kanlıyım ben.
Bu ülkede feministlik standart olursa ciddi evlenmek isteyeceğim kıza evlenme teklif etmemkten sapık olmak gerekçesi ile hapse girerim herhalde:/
Teklifle hapse girilmez abartmayın erkekler
@Gizemliyabancı379 😂😂😂
Ama lütfen tek odayı hak edeceğim bir şey olsun. Klima da isterim.
Aşkım sen güzellikten
Biz kader mahkumuyuz sjjssj aç kapıyı gardiyan sevdiklerim yok burada aç kapıyı
Ay sen hiç hapisci durmuyorsun haksızlığa dayanamamaktan gir
Hahaha dayanamıyorum zaten 😂
:( Bu kız başımızı belaya koymadan rahat etmeyecek 🤣🤣
Hahahahahaahaha 😂😂😂😂
Şeriatçı ve araptapar öldürmekten. Ama yine de sen söyle
Her suçu işleyecek potansiyelim var
Yargisiz infaz yapmasinlar yeter
ben masumum hakime hanım ama yine de suçumu bilmek isterim :)
insanları mutlu etmek diye bir suç olsaydı ben kesin müebbet yerdim
Olur söyle bakalım :D
ALLAH o kapılara dümeyi nasip etmesin.. Ama sen yinede tahmin et bilirsen para ödülü sana 😄
Haksızlığa susamamaktan
:))
Senin katilin olarak girerdim kesin 😎😉
Ahahhaha seni attiririm içeri hortlayip
Senin profilin neden yerinde hiç durmuyor kızım 😂
Modellik yapıyorum size djjddkdd
Söyle hemen hemen jdndjsnd
Bence sen fazla sevimlilikten ahaha
Oyyyyyşş 🥹
Söyle bakalım
Cinayet hahaha
Çok tatlı olmak mı? 😅😅
Hahah evet evet doğru bildin 😂
sahte ilaç üretimi dkdlŞş
Yanlış ilaç verme yüzünden zehirlendirme dkdkdjdkdnd
zehirlendirme fkflfl
Bayağıdan iyiydi
bayağı iyiydi fldldl
komiklik şakalık ne ararsan var kelime oyunu filan föxlzl
her şey her şey
Çenemi tutmamaktan
Bencede
Sen nereden biliyorsun 😅
Bu arada Karabük 78 mi?
Seni dinliyorum 🙂
Tefecilikten dndkdndkd
Söyle
Otele tefeci sokarak dmdksnslsjsks
Tahmin et sana 100 gayme🤣🤣🤣
Kesin birisinin hakkına girmislerdir dönüyorlardır sende orada o kişiyi öldürmüş sındır
Söyle sinirlenince gözü dönen biriyim 💃
Bence sen kavgadan darp ahahaha
Çok masum oldu kizz bence cinayet 😂😂😂
Hahahahahaahhaah çok tatlisin
Girmemek tercihimdi ya
Olsun sen şeyden gir kapkaçcilik 😂😂
Çok zıt yapacağım en şey🤣
merakımdan cok severum özle seyleri sormayı
söyleyin. güleriz.
Evett söyle söyle
Bekliyorum tahminini. 😂
Çapkınlıktan ney