Yahu ne bu merak anlamadım. Anlatıyor anlatıyor bilmesem inanacağım :D baygınlık geçiriyorum resmen dinlerken jsnsjsns

Yahu ne bu merak anlamadım. Anlatıyor anlatıyor bilmesem inanacağım :D baygınlık geçiriyorum resmen dinlerken jsnsjsns

Bende iyi biri görüyorum sınavlarımdan iyi olduğum kesin doğruysa oturma izni yokmuş yok yabancı kadın İngilizce öğretiyor yatıyoruz demiyor da abim bu numaraları yemez ki kimi kandırıyon? İnsanların ikiyüzlü oluşları sinirimi bozuyor ve baya sorunlar varmış yok trump gelecekmiş yok oylama olacakmış Allah inşallah beter duruma düşürsün ordan da geri dönme aslında ilk abim açmadı sonra baya ısrarlı aradı pislik çünkü abimden yardım da istiyor şaka gibi anlattı hayatını duyuyorum abim yanımda sesi de duyar şekilde açtı ilkten anlamadım sonra anladım kaçak gitmişler oraya demek ki iş arıyor çünkü çalışma izni yokmuş ben bir şey bilmem duyduklarımdan belki de baya borcu var pisliğin bilemem orasını o yüzden yardım istiyor yüzsüz utanmaz sonra birden sesi yok oldu yine aradı dediğini de yaptırdı pislik rahatça parasını kazanır
Allaaam sana şükürler olsun bugün de şükredecek bir konu buldum. Şükürler olsun Allahım herkesten uzağım. Şükrü de verebilirsin. Kabul. Yani Ahmet olmuyorsa Şükrü olsun ne yapim.
😂😂
Yok canım kimse mükemmel değildir. Ben iyiyim ben mükemmelim diyen birisi varsa onun gözlerinden öptüğümü söyleyin.. o soğuk gecede bi baş ağrısı kadar olduğunu unutmasın.
Ben mükemmelim demiyor da mükemmel gibi anlatıyor :D
Öyle insanlara katlanmak kötü 🤦🏻♂️
Cevap
29Cevap
Egolu oldukları için.. ve cahil oldukları için he deyip geçmek lazım sdsdfsd :D
He diyip geçiyorum da sürekli maruz kalıyorum nerdeyse bir haftadır jdndjsn tak etti canımaaaa
sakin ol ya takma hiç değmez sdfsdf
Dünya iyisi miyim bilmiyorum ama iyiyimdir yani jwjwjs
Ee herkesin eşeği kendine güzel 😂
Yazık o da bu şekilde kendisini motive etmeye çalışıyor. Halbuki ezikçe göründüklerinin farkında değiller.
Aynen
Ne çok gezen bilir, ne çok okuyan.
En çok cahil bilir, o herşeyi bilir.
O anlatsın, sende inan. Mutlu olsun cahil gariban…
Edeptir bildiğini bilmiyormuş gibi yapıp ona değer vererek dinlemek. Akrep ne yaparsan yap sokmaktan vazgeçmez fıtratı gereği, bizde insanlığımızdan vazgeçmeyelim…
Öyle yapıyorum çoğu yaşlı başlı insan zaten bu saatten sonra ne diyim
Milleti dinlerken benim tepkim 😂
Yaw herkes melek bir ben şeytanım zaten :D
Tabii
Sanırsın anaları dünyanın 8. Harikasını doğurmuş ama haberleri yok ki dünyanın en sıradan ve vasat insanlarından birileri.
Çoğu kişi öyle kim derki ben kötüyüm, kim derki benim yoğurdum ekşi ben bu tarz kişilere he he deyip geçiyorum. Bunu kafama takıp soru bile sormam.😏
Beyinsizler, bir noktaya varamamış insanların adeta kendini o noktanında ötesinde görüp bu yalana inanması kısmen psikolojik hasta durumu işte
Yoo ben kötüyüm🙄 ahdahah
İşte bu jdmdjmdjdmjd
Kimse yoğurdum ekşi demezmiş.. Atasözü.. Kulaklara küpe olsun diye söylenmiş vakti zamanında..
Hiçbir zaman kendimi şöyleyim böyleyim demem beni benle tanısınlar ne olduğumu bilirler kim kendinden afilli bahsediyorsa en b*ktan insandır
Bu yüzden bayramları sevmiyorum işte.
Kimse özeleştiri yapmıyor. Ben bi bokum sadece 😂
İğreti geliyor. Bazen bende yapıyorum bunu ama bazen. Çok bazen öyle hep bazen değil.
Valla herkes mağdur edilmiş edenler ortada yok
Kendini kandıran insanlar o çokki aslında kendini kandırdıgını bilmiyorlar
Vallohi benim suçum yohtur hocam ben iyi bir insanam.
Herkes değildir o çoğu kişi olabilir. Çünki şahsen iyi olduğumu düşünmüyorum.
Çünkü hatasını görmek zoruna gidiyor ama yanlış
hahhaha Aziz Nesin demişti ki; "Türk halkının %52'si geriz*kalı." sonra Erdoğan'a bu seçim değil öncesinde %52 oy çıkmıştı hshhsjsjs bu adam hep haklı
Kime sorsan herkes dünya iyisi. Bu kadar namussuzluğu artık kim yapıyorsa...
Ruhlarınız gevşek, hayatlarınız özenti, aşklarınız sahte, karakterleriniz eksik, yüreğiniz korkak ama vaziyetiniz kusursuz.
Ne yapsınlar senin dünyandan bakacak halleri yok 🤣🤣
Birisinin özgüveni beni rahatsız etmedi etmezde
Kimsenin özgüveninden rahatsız olmam. Ama olaylara belki isteyerek belki istemeyerek öyle bir pencereden bakıp anlatıyorlar ki her şeyin eni onlar. Mesele asla özgüven değil yani :))
Olabilir genelde o tip isanlarla konuşmamak gerek zaten
Hele bildin birisinin böyle yapması daha komik 😂
Valla yaaa adım gibi biliyorum öyle olmadığını hdnsjns
insan yaratıkları kendisine hep iyi görür pisliğini yetindiği mazluma atarlar
İnsanlarin kendini ovmesi falan bana cok zavallica geliyor
Genetiğinde var bence insanların mükemmelik buna bende dahil
Kim ne yaparsa yapsın hayatta karsılığını alıyor
Çünkü mutluyum bana yetiyor
Ben hariç. Kusurlu olduğumu kabul ediyorum
Ben iyiyim demedim kendime..
Bende öyle anlattım demi haha
Hahshahs yok sen hatalarını da söyledin