sirf beynimi uyusturdugu icin Instagram tiktok sildim telefon bombos kaldi arkadasim da yok cok sıkılıyorum bu sekilde de kendimle valit gecirebilecegim aktivite tavsiyeniz var mi cogunluk evde olsa daha iyi olur cunku disari cok cıkamiyoeum kendimi gelistirme uzerine biseyler olsun istiyorum simdiden tesekkurler
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kendini geliştirme konusunda dil kasabilirsin onun dışında müzikle ilgilenebilirsin. Enstrüman çalmak hem eğlenceli hem de rahatlatır seni
tesekkur ederim 🥰🥰
Bunların hiçbiri sana iyi gelmeyecek ki. Senin önce kendinle olan asıl sorununu çözmen gerek. Ondan sonra bu sürece geçmen gerek..
asıl sorundan kastin ne anlayamadim ve bunu nasil yapicam
Onu bulmak için biraz kendine bakman, kendini yoklaman gerek. Ben mesela yazdığını okuyunca özgüvensizlik hissettim sende. Aşamadığın, geride bırakmadığın bişe var gibi. Onu bulman, aşman ve geçmişe gömmen gerek kuzu.
evet ozguvensizim kendimi de pek sevmiyorum ne demek istedigini anladim cok tesekkur ederim degerli yorumun icin ❤️❤️
Sorun avaz avaz bağırıyor özgüvensizliğini zaten. O tüyoyu bana evden çıkmıyorum demen verdi. Rica ederim abisinin gülü, ne zaman istersen buralardayım ben. Elimden geldiğince yanında olmaya çalışırım 😊 🌸
Ayrıca seni pek kimsenin anlamadığını da düşünüyo gibisin. Bu yüzden pek kimseyle bişe de konuşmuyor gibisin. Öyle mi?
aslında evden cıkmamamın asıl sebebi cikacak arkadasimin olmamasi kimseyi kendime yakın hissedemiyorum hepsinin zihni kirli ve evet dediginiz gibi kimsenin beni anlamadığıni dusunuyorum aile icinde bile boyle
ne guzel tespitler yapiyorsunuz merakınız var sanirim insan iliskilerine, mentaline
Yaşımın ve yaşantımın getirdikleri haliyle bazı şeyleri söylenmeden de anlayabilmeme yardımcı oluyor. Ama haklısın merakım da var bunlara.
Asıl sorun sende yani kendinle. Herkesin zihninin kirli olmadığının benim kadar sende farkındasın, kandırmayalım kendimizi küçük hanım 😉 Yakın hissedememenin asıl sebebi kirli zihinlerde değil bence. Seni geçmişte biri ya kullandı ya da yarım bıraktı bence. Bu güvensizliğin ondan senin. Eğerr böyleyse aşamadığın şeyde ya kullanılmak ya da yarım kalmışlık. Söyle bakalım hangisi?
agzım acık okuyorum yazdiklarinizi benim bile kendime itiraf edemedigim seyleri nasil bir iki mesajla anlayabiliyosunuz hayran oldum dogrusu bu arada sorunuzun cevabi yarim kalmislik
bunu nasıl asabilirim ki guvensizlik duygusunu bir anda insan icine mi karismaliyim
Bir anda insan içine karışamazsın şu an istesen de. İnanmazsan dediğime sor bakalım kendine yapabilir miymiş?
ne yapmaliyim peki bu his nasi gecer zamana mi birakmaliyim
Sadece zamana bırakmak yetmez. Önce yüzleşmelisin. Sen kim bilir ne zamandır kaçıyorsun, görmezden geliyosun o yarım kalmışlığı. Unutma, hiçbir sorunu önce yüzleşmeden ve kabullenmeden çözemezsin. Ama bu yüzleşmeden önce kendinle olan sorunları çözmen gerek. Çünkü kendiyle sorunu olan hiçbir zaman tam olamaz, tıpkı senin gibi. Ve hiçbir sorunu çözemez. Önce kendinden başlaman gerek kuzu, önce sen..
tesekkur ederim sizinle konusmak cok iyi geldi her sey gonlunuzce olsun gozlerimi actiniz resmen ❤️
Estağfurullah, rica ederim kuzum. Ne zaman istersen buralarda bi abin var 🌸 😊
cok tesekkur ederim 🥰🥰🥰
Rica ederim, her zaman beklerim. İlla sorun olunca değil haa. Canın sıkılır gülmek istersin gel, keyfin olmaz çatacak birini ararsın gel, yapacak bişe bulamazsın gel. Her ne olursa olsun çalabilirsin bu kapıyı kuzum 🥰
Youtubetan resim dersi açıp evde çizmek
Dil öğrenmek
Yoga yapmak
İstedigin sporlar
cok tesekkurler❤️❤️
Ne demek her zaman😊
Ya da dizi filmlere başlanabilir. Ayrıca oyun videoları ve o anki oynayanın sohbetleri de sarar tavsiye ederim😊
🚬 online oyun takıl
yine beyni uyusturuyor 😡😡😡
tesekkurler video icin❤️
Şiir oku, Resim yap fotoğraf çek edit yap vs
Yeni bir dil öğrenmeye çalış spora git vs
tesekkur ederim❤️
❤️
Sudoku ya da çengel bulmaca
tesekkur ederim❤️
Kitap okuyup sokağa çık