#Sana göre gerçekten hedeflerine lâyık mısın, inancın ne yönde kendine?

#Sana göre gerçekten hedeflerine lâyık mısın, inancın ne yönde kendine?

Evet evet haklısın, gerçekten ben bunun altından kalkabilecek bir insan değilim derim. O da kafasında başardım işte, ben demiştim yapamazsın diye düşünürken onunla mesafemi açar hedefime doğru ilerlerim.
Ben istedikten sonra hedeflerime ulaşabilirim ve bu kabiliyete sahip olduğumu düşünüyorum ama hedeflerime layık olmadığımı düşünenler zaten benim hayatımda değeri olamaz. Benim hayatımda değeri olmayan insanın da benim hakkımda ne düşündüğü, ne söylediğinin hiçbir önemi yoktur. Sonuç olarak sokakta her havlayan köpeğe dönüp bakmıyoruz. Kulaklarımı tıkar ve hedefime odaklanırım
Ben böyle düşünen zihniyetlerden genelde uzak dururum. Bu artık onlar için kıskançlık boyutunda olduğundan dolayı, nedense dinlemem. Ama böyle düşünen insanlar çevrede oldukça ben daha çok layık olduğum işte başarılı oluyorum.
Kimseye hedeflerimden bahsetmem. O zaman en yakınından en uzağa kadar herkes taş koymaya çalışıyor. Özellikle iş hayatında kolay kolay dost ya da arkadaş çıkmaz.
Cevap
11Cevap
öyle kişilere hayatım da yer vermem
Kendine layık sanan ebeveyn veya çevre tarafından doğruyu yanlışlarını bilinen öğrenilmiş cehalet iyi niyetliyle "yapamazsın edemezsin" derler. Onlara ciddiye almayıp kendi yoluna bakarsa kendine güvenip yapabileceğini inanırsa kendine layık görür, kendini değerli görür bilinçli şekilde neyin ne yapmasını gerektiğini bilen layık görülmesidir.
Kendine neyi layık görürse o'sun demektir.
Bunun kararını kim veriyor.. Neden veriyor.. Sen hakim misin derim hayırdır herşeye karar veriyorsun.. Benim kararlarım beni ilgilendirir sizi değil diyerek hedeflerime yürümeye devam ederim..
Onları dinlemem kendi bildiğimi yaparım. Yoluma taş koymaya çalışanların hayatımda yeri yok.
Hayatımdan çıkartırım keenks
Öyle kasıntı hallerim yok. İstemiyorsam istemiyorum dur. Daha geçen kaç senelik arkadaşımı sildim. Herkes yerini haddini bilecek.
Aklım da vicdanım da beni gerçeğe yönlendirdiği için, onları dinlemeden uzaklaşıp yalnız başıma hedefe ilerlerim.
Kimseye kulak asmayıp ilişki mi keserek. Benim bildiğim doğrudur. Başkalarının değil.
Büyük kavga ederim sonra engellerim hayatımdan silerim.
Bu kişilerin en yakının olduğuna emin miyiz? En yakının olsalardı emin ol böyle düşünmezlerdi.
Böyle bir durumda bakarım ikna oluyor mu, olmuyorsa kendi hâline bırakırım.
Benim hedeflerim sizi ilgilendirmez. Ya o toksik dilinizi gôtünüze sokun ya da insanların hayatıyla ilgilenmemeyi öğrenin. Ben yerinizde olsam ikinci seçeneği tatlı niyetine seçerdim
Onlarla iletişimi keserim tamamen çünkü hedefime giden yolda sadece kendi düşündüğümle hareket etmem gerekir.
Yakınımda olan biri beni hep destekler zaten
Bu kadın kimdir yüzü çok Aşina geliyor ama ismini çıkartamadım. Anne hathaway mi
Direk ezer geçerim. Yaptımda zaten şimdi kafam rahat
Hadi lan ordan de geç işte
Yol veririm
Öyle insanlar hayatımda olamaz zaten
İkna etmeye çalışırım.
Vardı öyle birileri popon tekmeyi bastım
Hedeflerime ulaşarak
Umursamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?