Kulaklığı, kitabı ve kahvesiyle saatlerce oturabilir mesela parkta falan.
İyidir bu türden insanlar, en iyisini yaparlar. İnsan seline, hayatın içine karışıp kirlenmektense kendi kabuklarına çekilmeyi tercih ederler.

Kulaklığı, kitabı ve kahvesiyle saatlerce oturabilir mesela parkta falan.
İyidir bu türden insanlar, en iyisini yaparlar. İnsan seline, hayatın içine karışıp kirlenmektense kendi kabuklarına çekilmeyi tercih ederler.

Pek arkadaş ortam olmadığı için malum bu zamanda insanlar ararsa hep bir çıkarı içini arıyor genelde yalnız olmayı tercih ediyorum denize giderim kitap okurum müzik dinlerim film izlerim dizi izlerim oyun oynarım elektronik koleksiyonum var onlarla zaman geçiririm oyun konsolları telefonlar tabletler eski telefonlar resim çizer şiir yazarım hikaye yazarım bitkilerim var onları sularım Onlarla ilgilenirim bunlar bana daha iyi geliyor insanlardan belki karşı cinsten çevrem olsa böyle olmazdı ama o konuda da biraz çekimserim sanırım yaklaşma konusunda
Bu dediğini yapabiliyorum. Cafe, park gibi ortamlarda köpeğim, kulaklığım, kitabım kahvemle saatlerce takılabilirim, "offf canım sıkıldı, keşke yanımda birileri olsa" demeden... Tek başıma mangala da gidebilirim mesela. Başımı alıp tek başıma seyahate de çıkarım. Birinin bana eşlik etmesine ihtiyaç duymuyorum.
Moduma göre değişir bu aralar arkadaşlarla takılmayı seviyorum
Bazen kendi halim bazen kafa dengim olan her kimse.
Teşekkürler🌺
Rica ederim 🩵🩵
Cevap
18Cevap
Arkadaş ortamım olsa arkadaş ortamı daha çok severdim.
Ben arkadaş ortamı falan sevmiyorum açıkçası ben fazla insan da sevmiyorum az olacak Bir elin parmağını geçmeyecek arada bir sohbet edeceğim yeter öyle kalabalık ortamları arkadaş gruplarını falan sevmem ben Her kafadan dangalakça bir ses çıkar
O yüzden ben de kendimi tutamam tamam mı ağzıma geleni sayarım bu sefer tutarlar bana senin psikolojin iyi değil git bir tedavi al derler
Ama kafama takacak şeyler yapıyorlar cidden canımı sıkıyorlar
Kendi hâlimde, kendi kendime takılıyorum hem de çocukluğumdan beri, kitaplarım, müziğim, oyunlarım falanım filanım.. Sosyal ortamlarda pek bulunmam ama bulunacak olsam bile yine kendi kendime takılıyorum. Sevgilim olsa onunla beraber çeşitli eğlenceler olsun isterdim. Genellikle kendimle takılırım 😃
Doğru tespit insanlardan ne kadar uzak hayat o kadar huzurlu o kadar güzel 😃
Sevgili hariç tabi 😃
Kendimle vakit geçirmeyi seviyorum hatta bazen bunun için ailemden müsade bile istiyorum çünkü insanın kendi ile vakit geçirmesi de bir ihtiyacdır.
Evet, kendini dinlemek ✨
Günaydınn🌸 Bazen kendi halimde , bazen arkadaşlarla vakit keçirmeyi seviyorum.
Her yerde ve her koşulda kendi halimde takılıyorum aslında:))
Kendi halimde olabildiğince kalıp tadını çıkarıyorum. İstesek de arkadaş ortamından bile belli bir süre uzak kalabiliyoruz zaten.
Kendi halimde bir insanım ben, bazen ortamlarda iyi geliyor.
İkisininde seviyorum ama bu sıralar kendi kendime takılmayı seviyorum.
Çoğunluk kendi halinde takılan biriyim, lakin arkadaş ortamına da hayır demiyorum
Kendi halim ya insanlar her şeyinle yargılıyo falan yok sohbetini sevdim sevmedim şeyine giriyo kendinle takılıp huzurlu olaysız belasız yaşamak varken insanlardan uzak güzel olur tabi (hep değil tabiki kafayı yiyosun sonra)
Sanırım araftayım ne burada, ne öbür tarafta.
Bence kendi halinde takılmak daha iyi kimsenin kalabalığı olmayı sevmiyorum.
İkisi de hoş ama kendi başıma vakit geçirmeye ihtiyaç duyarım mutlaka.
Hiç arkadaş aramam kendi halimdeyim
Kendi halimde takılırım
Arkadaş çevremle iyi oluyor
Kendi halimde takılmayı severim ya
Genelde kendi halinde takılan birisiyim
Ruh halime göre değişir. İkisini de severim.
Kendi halimde
Kendi halime takılırım
Yeter , arkadaşlardan bıktım
İkisini de severim.
Kendi halimde
ikiside
Kendi halimde.
Kendi halimde
Tek tabanca
Yalnızım direkt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?