Hangi işte çalışmak kız için uygundur?

Kimsem olmadığı için ve paramda olmadığı için küçüklükten beri sokaklarda yatıyorum genelde sokaklar tehlikeli olduğu için hep kimsenin olmadığı köşelerde kalırdım bu 2 gündür kalabalık yerlerde yattım ve inanın ki geceleri 2 gün boyunca 10 dan fazla adam sen ne yapıyorsun burada evsizim mecburum dedim onlar da gel bizde kal dediler kabul etmedim sonra 8 kişilik erkek arkadaş grubu geldi 30 yaşlarında falan geldiler hepsi yanıma oturdular dediler sen aşırı güzel bir kızsın senin gibi kız dışarda yatmayı haketmiyor gel seni gece ku. lübünde çalıştıralım bende kabul etmedim hepsinden hızlıca kaçtım gerçekten çok güzel olduğum için gittiğim her yerde çok göze çarpıyorum ondan dolayı hep tehlikedeyim bunu hissediyorum gerek beni takip edenler bana sarılmaya çalışanlar ve bunlardan korktum bi işe ihtiyacım var sizce ben ne işi yapabilirim ve bu uygulamayı arkadaşım önerdi işte sor cevap verirler dedi lütfen yardımcı olun bana lütfen çabuk yazın arkadaşımın telefonu acil gece olmadan yerime gitmem lazım
Ve Neden arkadaşında kalmiyorsun derseniz size diyeceğim şu ki babası şizofreni evde birlikte kalıyorlar hep kızını dövüyor bende korkuyorum onlarda kalmaya
Hangi işte çalışmak kız için uygundur?