#Hayalleriniz içinizde çalkalanıyor neden o zaman hayat yetmiyor nedir bu bir hayalle öbür hayal arasında sıkışmış kalmışlık?

#Hayalleriniz içinizde çalkalanıyor neden o zaman hayat yetmiyor nedir bu bir hayalle öbür hayal arasında sıkışmış kalmışlık?

Hayat koşarken bitiyor. Sürekli bir şeylere yetişmeye çalışırken, hayalleri bir ucundan yakalamaya çalışırken hayat geçip gidiyor. Öylece, sessizce, fark ettirmeden bir ömür bitiyor. Bir avuç su olsaydı yine iyi olurdu, en azından bir yudum içebilirdik..
Hayat çok hızlı bir resim gibi çocukluk ergenlik gençlik olgunluk yaşlılık ölüm arasında hızlı süregelen bir resmin hızlandırılmış hâli ama herkesin resmi farklı fakat resim için yapılan yorum aynı, ölüme hazır mısın
dişi kurt kadın hayaller ulaşılmaz değil koşullar çok zor ekonomik ve ahlaki yozlazmışlık hayallerimizi gerçekleştirmek için yürüdüğümüz yola bir çok engel koyuyor
Hayat ellerimin arasından kayıp gitmedi. Sevdiklerimin mutluluğu için hayatı yerden yere vurdum ben ve devam ediyorum taki hak ettiğimiz mutluluğu alana kadar
Cevap
11Cevap
Evet benim için öyle maalesef..
Hayat ellerimden kaymadı.. Bu umutsuzluğa hiç bir gün düşmedim. Düşene de her daim destek vermek istedim. Çünkü yarım kalmışlığın izlerini çevremde görerek şahit oldum..
Maddi ve duygusal boşluklar her zaman hayal kırıklığının sonucu olmuştur. Bu kırıklıkları toparlamak için yeniden ikinci bir şansa ihtiyaç vardır. Bunu da kolay kolay kimse elimize getirip koymuyor. Hiç kimse bizim için kendinden feda ederek hayatımızı düzene sokmuyor..
Amaçlar ve ara sonuçlar belli ise, final skoruna ulaşmak üzere kaymasına müsaade etmeyeceğimiz her zaman gerçekçi bir hayalimiz olsun..
Yaşın ister 20 olsun, ister 50. Biz ne zaman istersek o yol bize açık ve sadece devam etmemiz gerekiyor..
İnsanların idealler sınırsızdır. Birini tamamladığı zaman önüne başka her hedef koyar. Eğitim, kariyer, ev araba sahibi olma ve bir sonraki nesli yetiştirme derken gökkuşağının bir rengi olabiliyorsak, insanlığa faydalı bir yaşam sürüyorsak ne mutlu bize.
Ya beni sadece ailemle ilgili problemler olduğunda zorluyor. Adeta enkaza dönüyorum. İşte o zamanlar da hayatın elimden kayıp gittiğini hissediyorum...
Hayat; bence akışını asla durduramayacağımız bir nehir gibi. Manga diyor ya, dursun zaman dursun diyorsun da oyun değil ki yaşamak. İnsan bence yeterince düşünürse hep bir sıkışıklık içerisinde bulur kendini. Bazen sadece nehre kapılıp gitmek lazım. Er geç öleceğiz ne de olsa.
Öyledir zaten ama hep ya bu zamanda sıkışıp kalsaydık. Çok kötü olmaz mıydı?
Kesinlikle öyle bugün bayram ama akrabamın vefat haberini aldıktan sonra, hayatın ne kadar hızlı geçtiğinin bir kez daha farkına varıyorum maalesef.
Bence öyle. O yüzden her geçen anımızdan zevk almalıyız ve tadını çıkarmalıyız
Kesinlikle öyle
Aslında hayallerimize ulaşmaya çalışırken aynı zamanda hayatın zorluklarıyla da uğraşıyoruz. Karşımıza çıkan zorluklara göğüs gerip bunu gülerek kucaklamalıyız ve tüm o engelleri mutlulukla enerji dolu aşmalıyız. :)
hayatım bir otobüs ve benim bütün zamanım bu otobüsün peşinden koşmakla geçiyor
bir kadının sözleri
Evet ne yaziki
Hayir buna izin vermiyorum
Hayat komple bana kayıyor.
Evet çok hızlı gidiyor koş koş yetisemedim 🤭
Evet aynen öyle
Kayıp gitmedi avcumdan.
Evet öyle.
Tabi ki
maalesef öyle
Aynen öyle...