Kişilik & Karakter Kızlar neden bu kadar prenses 👸🏼 ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çıt kırıldam narin ve hassas Güncellemeler1 yıl Biraz güçlü olun artık ya 💪 Kızlar neden bu kadar prenses 👸🏼 ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. öylelerdir 0 0 Yorumla
Sibelbamesi Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 343 cevap paylaştı. kadınlar sinandikları zaman onlardan daha güçlüsü ve tehlikelisi yoktur emin ol 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Erkekler vardır Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Herkes öyle değil fakat yetiştirme tarzı olabilir, aile çok hassas davranınca olabilir belki. 0 0 Yorumla
hayatnefesim Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl dişiler erkeğine kuvvetine esir zayıf olur o bizim yaratılışımız ama erkeğine yaklaşan dişi tüm dünyaya içindeki ateşini yakar 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Bu kadar dişi olmayın ya Yorumla hayatnefesim 1 yıl sende bu kadar kalpsiz olma senin rahminden çıkartanda bi dişi naif kolları şefkati unutma Yorumla Soran 1 yıl Evet o güzeldi Yorumla
imamınmankenkızıı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bundan şeyin haberi var mı benim kdkd 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sizin yok farkında değilsiniz Yorumla
Lesyeuxdelly Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Prensesliği bazı erkeklere devrettik artık 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Devredin ya artık zaten 😂 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yalnız roller değişti 0 0 Yorumla
Bibakinhele229 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 1 yıl Valla erkekler daha prenses artik 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne yapıyolar 😃 Yorumla
rojari Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Ne yapsın bıyık bırakıp tespihmi çeksinler 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Onu demek istemedim Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hormonlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
öylelerdir
kadınlar sinandikları zaman onlardan daha güçlüsü ve tehlikelisi yoktur emin ol
Erkekler vardır
Herkes öyle değil fakat yetiştirme tarzı olabilir, aile çok hassas davranınca olabilir belki.
dişiler erkeğine kuvvetine esir zayıf olur o bizim yaratılışımız ama erkeğine yaklaşan dişi tüm dünyaya içindeki ateşini yakar
Bu kadar dişi olmayın ya
sende bu kadar kalpsiz olma senin rahminden çıkartanda bi dişi naif kolları şefkati unutma
Evet o güzeldi
Bundan şeyin haberi var mı benim kdkd
Sizin yok farkında değilsiniz
Prensesliği bazı erkeklere devrettik artık
Devredin ya artık zaten 😂
Yalnız roller değişti
doğaları öyle daha narin yapıdalar:)
Valla erkekler daha prenses artik
Ne yapıyolar 😃
Ne yapsın bıyık bırakıp tespihmi çeksinler
Onu demek istemedim
Hormonlar