Sorun sence zenci olması mı? Üni okuyorlar ailelerden ayri yaşıyorlar sence yaptıkları şey doğru mu? üstelik bazılarının sevgilisi varmış
1
150 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani evet benimde bunu midem kaldirmiyor ailesi iyi yerlere gelsin diye gönderiyor onlar ise harbiden bazen düşünüyorum da kimileri iyi yetiştirmiş bu kadar cahillik olmamalı ya
Evet kesinlikle aile eğitimi önemini simdi daha iyi anlıyoruz Allah korusun onlar gibi olabilirdik nedir bu azginlik millette ya igrenc bir nesildeyiz…
Anlam veremiyorum, güzelce sevip sevilmek varken güzelce anlaşmak varken , her şey ama her şey bel altı zihinleri bunlarla dolmuş kadınlar ayrı erkekler aynı bir kafada
Sorsam ikinizin de erkek arkadaşı olmuştur sanki aq her şey seks yapmayınca bitiyor dimi yarın senin kocan çocuğun olacak eskiden sevgili olduğun adamlar başına musallat olacak
Yarın bir gün çocuğun dışarda dolaşırken eski sevgilin ananı öpüyordum kokluyordum çok ateşliydi dese ne olacak? Bunlar olmayacak şeyler değil inan bana
Senin hayal gücün baya yüksek gerçekten, kimse onu yapacak kadar işsiz değil, ve bizim dediklerimiz de cidden bir sey yok bu kadar herkes nasıl evleniyor sevgili ola ola tanısa tanısa evleniyor ama bu durum başka türlü bunu idrak edemiyormusunuz ve küfür kullanmazsanız sevinirim hoşuma gitmiyor
Aldatıldım anlıyor musn her halt derken uzak mesafe ayrıca senin derdin ne? Neyin davasını yapıyorsun ben istemez miyim evlenmeyi yuva kurmayı karşımdakiler karakterize ben napiyim yıllardır dateim olmadı kime kin kusuyorsunuz
Cok şükür namazimi kılan bir insanım , ayrıca nasip denen bir şey var her karşımıza çıkan insanlar bizler için bir ders anlam taşır insanlara kin kuracağınıza biraz saygılı konuşun lutfen
Yok sayenizde dinden soğudum namaz var kuran var ama zina işliyor senşn gibi kızları göre göre kendimi mal gibi hissediyorum ben niye bu kadar ilklere önem veren muhafazakar biriyim diye
Bu nasıl bi ima? görende sanır gelen geçenin tövbe estağfurullah yeter hakaretleriniz size noluyor bula bula benimi buldunuz kusacak bn naptim size? Din düşmanımıyim hayırdır? Gidin lütfen nefret kusacak başka insanlar arayın yeterince strese girdim sizin yüzünüzden
Ya yeter diyorum yeterrr , orsbymusz gbi yorum yapmayı bırak artık senin yüzünden ağzımı bozuyorum yeteeeeerrrrrr delirmemek elde değil ya yemin ediyorum ya
İlk sevgilin neden eşin olmadı nerden biliyordun o adamın eşin olacağını? Allah insana hissettiriyor merak etme ekonomik özgürlüğünü alınca o kişi zaten illa ki denk gelecekdi
Sen gerçekten sıkıntılısn cidden bak , benmi olmasını istemedim sorun benmişim gbisn konuşmayı bırak , küçüklükten birlikte büyüyp evlenende var 25 yaşından sonra bulup evlenende nasip işleri sana bisi anlatmicam iyi akşamlar mümkünse cvp verme
Nasipse her erkekle sevgili olmayın o zaman bu arada sosyal medya kaşarlıklarınızla çalkalanıyor herkes türk kızını becerdim diye yorum yazmış almanı italyanı fransızı. Yabancı uyruklu insanlar Türk kızı kaşar diyor
sen harbi sıkıntılısn ulan başkasının yaptığı hatalardan bize niye yüklenip hakarette bulunuyorsun senin amacın ne , çok terbiyeli bir insanmışsın bravo sabahtan etmediğin hakaret kalmadı sanki sana ne yaptım buldun beni tabi sayıp sayistir senin gibilere taviz vermemek lazım biraz insancıl davranın lütfen yazmaaaaa
Şizofrenmisn arkadaşım tüm Türkiye kadınlarını annelerini niye ele alıyorsun sen neyin peşindesin kızların yaptığı kadar o olayda bi o kadar erkekte var sen nefretini başka yerde kus beni sinirlendirdin yeterince sana yqzamla uğraşamam yazma diyorm
Cidden namusamiza laf atiyor diğerleri yüzünden şu olaydan dünden beri midemi bulandırdı kusma hissi geliyor artık Allah o zenciye verenlerinde belasini versin ne diyim ki Türkiye türkiyelikten cikti artık
Hadi oldu oldu bizim ne suçumuz var , yetişkin bireyleriz elbetki hayatlarımıza insanlar girip çıkar olursa olur olmazsa olmaz sınırlarını aşanlara lafımız var buda kalktı ağzına geleni söyledi sanki ben onu aldattm neyin kafası anlamıyorum
Allah sevgili yapma diyor hayatına değil başka yerlerine de giren çıkan olmuş bi kürt kızı kadar olamadınız ilkim kocam olsun diyolar siz maalesef eşinize sadık kalamayacaksınız çünkü eskileri düşüneceksiniz
Lan nie düşünelim senin derdin ne , kürt kızları hiç mi sevgili yapmıyorlar senin kafan nasıl çalışıyor sen cidden sıkıntılı bi insansın ne konuştuğunu farkında bile değilsin o kdr kin dolusun ki kime nereye saldıracagni bilmiyorsun üstüne etmediğin hakaret kalmadı benden küçük birisin saygılı ol lütfen karşındakine nasip orsb diyebiliyosn benim anne olsumu nasıl sorgulabiliyosn bn çok mu kötü bi insanım anne olmayı haketmiyorm dediklerin yetti artık susuyorum diye kendini haklı sanma
Niye benim çocuğum sorarsa annemden önce sevgilin oldu mu diye sorarsa çocuğun utanmicak mı geçmişinde ne b0k yediyse olan utanır yüzsüz olan zor erkekler cok temizmis gibi yapma onlar teşvik etmesin
ağzımı açtırma küçüksün sesimi çıkarmıyorum haddini fazlasıyla aştın yetmedi ailemize kdr dilini uzattın yaptığın suç, reelde biri bna bunları derse mahvederim onu yeter sende iyice sınırı aştın git kurtle mi evleniyorsun arapla mi bizi ilgilendirmez bizim ne yaptığımızda seni ilgilendirmez laf atıp durma mahalle karısı gbi
Cidden bu arada arkadasin akıl sağlığı yerinde degil bence sanıyor ki diğerleri namuslu kimseyi tanımadan bilemezsin emin ol ki bizden beterler kurt demişken şu ülkesi olmayan mı
Ulan sanki senin peşinden koşuyoruz yalvarıyoruz bizi al sen kime laf atiyosn hayırdır? sen kimsin bize çirkin imalarda bulunuyosn sen bizi kiminle karşılaştıyosn bu kadar zoruna giden ne hadsiz
Ama bu kadarıda fazla bir kac kişi pislik yapmış diye surda yemediğimiz laf kalmadı hayır bulmuş bizi saydırıyor gitsin dışarıda konuşsun bakaym kim dalacak buna
Sende babasının gururu olarak ilerde ki eşinle çocuğunun yüzüne nasıl bakacağını düşün utanma ar haya damarın çatlamış senin sevgili yapan kıza islam ve allah iyi gözle bakmaz
Senin ettiğin 2,3 lafa uyup ta kndimi o kalıba neden koyayım hayırdır? sen kimsin ki kardeşim, dinde sadece namus mu var hoş görü, iyilik, iyi kalplilik , temiz düşünceli, saygınlık sende bunların zerresi yok ailen sana saygıyı öğretememis demek insanlara ailesine bu kadar rahatlıkla igrenv imaada bulunabiliyorsun senin laf attığın aile ne zorluklar yaşıyor senin haberin var mı yok ancak boş boş konuş senin laflarına yedirirmiyim bn aile mi , yok gavad yok orsb büyük konuşma yarın bir gün ne hataya düşeceğini bilemezsin, sen bugün bize hiçbir sorunumuz yokken en iğrenç lafları ettin yetmedi ailemize uzandı dilin yetmedi annelik duygularımızı ezdin umarım söylediklerini yaşamazsın kardeşim Allah sana kalp güzelliği versin
Ben sevgili bile yapmayacak kadar muhafazakar biriyim kendim gibi kızları göremeyince sinir oluyorum hepiniz mi seküler dinle imanla işi olmayan ilkim eşim olsun diye düşünmeyen zavallı yaratıklarsınız?
Rus ile zenci aynı mı birisi pamuk gibi bembeyaz diğeri kara ırkçı değilim ama konu Rus kızıysa sonuna kadar Rusları savunurum Türk'den sonra en sevdiğim millet ruslar
Evet evet kesinlikle inanmazsın şu olaydan sonra mide bulantım oldu kusma hissi geliyor şu olayı hatırlayınca dünden beri bu tür şeyleri sorguluyorum yazık gerçekten ailesine üzüldüm aileleri öğrenirse napcaklar acaba ben bile onların adına utandım
İyice bozuldular ya ne ahlâk edep bir de demezler mi size ne bizim hayatımız yok öyle bir şey o onunla o onunla bir de çorap değişir gibi skş partnerini değiştir gayet de toplumu bozan toplumu ahlaksızlığa sürükleyen şeyler bunlar. Ayıp cidden yazık, hepsi yollu, kaşar erkeği de kızı da.
Soran xorısbuluğuna kılıf arama kızım adınız çıktı herkes sizi sokulacak delikten ibaret olarak görüyor sizi kadından bile sayan yok cinsel objeler puhahaaa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sorun sence zenci olması mı? Üni okuyorlar ailelerden ayri yaşıyorlar sence yaptıkları şey doğru mu? üstelik bazılarının sevgilisi varmış
Yani evet benimde bunu midem kaldirmiyor ailesi iyi yerlere gelsin diye gönderiyor onlar ise harbiden bazen düşünüyorum da kimileri iyi yetiştirmiş bu kadar cahillik olmamalı ya
Kuzu özgürlük diye diye cok sey değişti toplumda, gerçekten tamam herkesin hayatı kendisine ama insan bunu yapmamalı sevgi saygi kalmadı
Evet kesinlikle aile eğitimi önemini simdi daha iyi anlıyoruz Allah korusun onlar gibi olabilirdik nedir bu azginlik millette ya igrenc bir nesildeyiz…
Anlam veremiyorum, güzelce sevip sevilmek varken güzelce anlaşmak varken , her şey ama her şey bel altı zihinleri bunlarla dolmuş kadınlar ayrı erkekler aynı bir kafada
Maalesef bu nesilden değiliz ya birde bunlar anne baba olacaklar düşündükçe canım sıkılıyor ::
Allah herkse doğru yolu göstersin kuzu boş ver
Sorsam ikinizin de erkek arkadaşı olmuştur sanki aq her şey seks yapmayınca bitiyor dimi yarın senin kocan çocuğun olacak eskiden sevgili olduğun adamlar başına musallat olacak
Neden öyle bir şey olsun ve niye yükseliyorsun? yanlış bir şey mi söylüyoruz
Yarın bir gün çocuğun dışarda dolaşırken eski sevgilin ananı öpüyordum kokluyordum çok ateşliydi dese ne olacak? Bunlar olmayacak şeyler değil inan bana
Seks günahsa sevgili olmak da günah onu ayırıp bunu normal görünce bir halt kazanmıyorsunuz
Senin hayal gücün baya yüksek gerçekten, kimse onu yapacak kadar işsiz değil, ve bizim dediklerimiz de cidden bir sey yok bu kadar herkes nasıl evleniyor sevgili ola ola tanısa tanısa evleniyor ama bu durum başka türlü bunu idrak edemiyormusunuz ve küfür kullanmazsanız sevinirim hoşuma gitmiyor
Emin olma bu kadar işsiz değilmişmiş
Korkuyorsunuz eski sevgililerinizden ailenize eşinize bir zarar verecek diye allah demek ki boşuna haram kılmamış sevgili yapmayı
Peki nasil diyorsanız öyledir beyfendi herkesin yaşamı kendisine tartışacak değilim iyi günler size
Sevgili olarak evlenilmiyor sevgili olup her haltı yiyorsunuz madem sevgilin ile evlenecektin niye ayrıldın
Sevgilisi olmuş kızla evlenilmez
Aldatıldım anlıyor musn her halt derken uzak mesafe ayrıca senin derdin ne? Neyin davasını yapıyorsun ben istemez miyim evlenmeyi yuva kurmayı karşımdakiler karakterize ben napiyim yıllardır dateim olmadı kime kin kusuyorsunuz
Tamam sen evlenme kardeşim iyi günler
25 yaşındayım
Namuslu kadın sevgili yapmaz aç kuran oku
Ee nolmuş çoğu kız 12 yaşında sevgili yapıyor
Sorsan erken yaşta evliliğe karşı çıkarlar
Cok şükür namazimi kılan bir insanım , ayrıca nasip denen bir şey var her karşımıza çıkan insanlar bizler için bir ders anlam taşır insanlara kin kuracağınıza biraz saygılı konuşun lutfen
Sen böyle masum görmeye devam et sevgili diye bir şey dinde yok din görücü usulü evlenmeyi emrediyor
Zinaya yaklaşma demişler ama zinayı yaklaşmayı bırak zina etmeyeni bile yok bakire kız yok
Görücüde çıkmıyor belki kardeşim? Aman neyse ne sen bildiğin yoldan devam et , evet güzel düşünceye sahip bir insansın ama fazla yükseliyorsun
Yok sayenizde dinden soğudum namaz var kuran var ama zina işliyor senşn gibi kızları göre göre kendimi mal gibi hissediyorum ben niye bu kadar ilklere önem veren muhafazakar biriyim diye
Halbuki kızlar bile ilk sevgilim kocam olsun demiyorken ben niye ilk sevgilim karım olsun diyorum
Bu nasıl bi ima? görende sanır gelen geçenin tövbe estağfurullah yeter hakaretleriniz size noluyor bula bula benimi buldunuz kusacak bn naptim size? Din düşmanımıyim hayırdır? Gidin lütfen nefret kusacak başka insanlar arayın yeterince strese girdim sizin yüzünüzden
Bende o zaman bundan sonra muhafazakar olmuyum ilerde ki eşimi düşünmeyi bırakıp her haltı yiyim sizleri gördükçe kendimi ezik gibi hissediyorum
Ya yeter diyorum yeterrr , orsbymusz gbi yorum yapmayı bırak artık senin yüzünden ağzımı bozuyorum yeteeeeerrrrrr delirmemek elde değil ya yemin ediyorum ya
İlk sevgilin neden eşin olmadı nerden biliyordun o adamın eşin olacağını? Allah insana hissettiriyor merak etme ekonomik özgürlüğünü alınca o kişi zaten illa ki denk gelecekdi
Ama artık o treni kaçırmışsın ne yazık ki ilk sevgilin kocan olmayacak
Sen gerçekten sıkıntılısn cidden bak , benmi olmasını istemedim sorun benmişim gbisn konuşmayı bırak , küçüklükten birlikte büyüyp evlenende var 25 yaşından sonra bulup evlenende nasip işleri sana bisi anlatmicam iyi akşamlar mümkünse cvp verme
Nasipse her erkekle sevgili olmayın o zaman bu arada sosyal medya kaşarlıklarınızla çalkalanıyor herkes türk kızını becerdim diye yorum yazmış almanı italyanı fransızı. Yabancı uyruklu insanlar Türk kızı kaşar diyor
Yavaş yavaş ne pok olduğunuz ortaya çıktı bi halt değilmişsiniz bir Türk erkeği olarak yazıklar olsun hepinize pislikler
sen harbi sıkıntılısn ulan başkasının yaptığı hatalardan bize niye yüklenip hakarette bulunuyorsun senin amacın ne , çok terbiyeli bir insanmışsın bravo sabahtan etmediğin hakaret kalmadı sanki sana ne yaptım buldun beni tabi sayıp sayistir senin gibilere taviz vermemek lazım biraz insancıl davranın lütfen yazmaaaaa
Lan aptal herkes kaşar diyor size gir bak xtwittera
Hahahaaaaa mülteci suriler bile geçirmiş xamınıza
Terbiyesizsiniz bu kadar net iyi akşamlar ugrasmicam
Foyanız döküldü kanka Türk kadınına namuslu diyenin ağzını eşek arısı soksun herkes fotoğraf atıyor Türk kızını xsiktim çok kolaylar diye hahahaa
Şizofrenmisn arkadaşım tüm Türkiye kadınlarını annelerini niye ele alıyorsun sen neyin peşindesin kızların yaptığı kadar o olayda bi o kadar erkekte var sen nefretini başka yerde kus beni sinirlendirdin yeterince sana yqzamla uğraşamam yazma diyorm
Türkiye kadını değil Türk kadını kaşardır başka ırkların kadını namuslu laz Kürt Çerkez bütün pislik sizden çıkıyor
Lan yeter bi bitmedin sende anladık hepimiz pisligiz tamam yazma diyorm yazma yazma yazmaaaaaa
Ağzına veririm çok konuşma paçoz
Saygısız terbiyesiz bir insansin
Sana karşı öyleyim başka ırkın kadınına karşı böyle değilim hepimiz sadece türk kızına karşı böyleyiz
Aynen kardeşim kesin öyledir, sen boyle devam et
Öyle evet Arap ve Kürt kızları senin ırkının kızı gibi kaşar değil onlar ilkim kocam olacak bana dokunman için nikahlı olmamız lazım diyen kızlar
Okkk
Ağla hiçbir zaman kocana ilkim diyemeyeceksin xorusbu bu acı sana yeter puhaahaaa
Tamam
Kürt ve Arap kızları kocalarına sadık mutlu bir ilişki yaşarken sen eskiden fingirdeştiklerini aklından çıkaramayacaksın mutlu bir yuvan olmayacak
Pekii
Seni alan adam gavaddır
Evet
Senin gibisi anne olmaya da eş olmaya da layık değil
Aynen
Babasının gururu hahaaa
Ne tamam belli olmayan biri mi dio bunu kac kişiden aldin kim bilir kim yüz vermedi sanaa
Ne b0ku *
Yüz verdikleriniz de aldattı kullanıp attı jahahahaa
kim uzduyse seni tuh ya kahroldum 😁
Sizi üzüyolar biz üzülmeyiz
Hadi ya kahkaha atıyorum ben burada WQMZMSMSZMSMĞWMQMZMSG
Siz s1kleyen var sanki
Nerde paylasiyolarmis kardesim bizi 0ro0sbu su bu diye yapmasaymislar napalim biz mi kafalarına silah dayayıp zorladık verin diye?
Güzelim Allah aşkına cvp vermekle uğraşma ben deli oldum artık bana ettiği hakaretleri gordun mu?
Gördüm kuzum ya ahlak bekçisi kesildi basimiza veren düşünsün bize ne yani
Adımızı kirletti 2 dkda resmen bu kabul edilir bir sey değil
Cidden namusamiza laf atiyor diğerleri yüzünden şu olaydan dünden beri midemi bulandırdı kusma hissi geliyor artık Allah o zenciye verenlerinde belasini versin ne diyim ki Türkiye türkiyelikten cikti artık
Hadi oldu oldu bizim ne suçumuz var , yetişkin bireyleriz elbetki hayatlarımıza insanlar girip çıkar olursa olur olmazsa olmaz sınırlarını aşanlara lafımız var buda kalktı ağzına geleni söyledi sanki ben onu aldattm neyin kafası anlamıyorum
Twitter'da paylaşıyolar
Allah sevgili yapma diyor hayatına değil başka yerlerine de giren çıkan olmuş bi kürt kızı kadar olamadınız ilkim kocam olsun diyolar siz maalesef eşinize sadık kalamayacaksınız çünkü eskileri düşüneceksiniz
Rahat ol Kürtler bizden veriyor sen gormemissen biz napalim
Bizden fazla *
Lan nie düşünelim senin derdin ne , kürt kızları hiç mi sevgili yapmıyorlar senin kafan nasıl çalışıyor sen cidden sıkıntılı bi insansın ne konuştuğunu farkında bile değilsin o kdr kin dolusun ki kime nereye saldıracagni bilmiyorsun üstüne etmediğin hakaret kalmadı benden küçük birisin saygılı ol lütfen karşındakine nasip orsb diyebiliyosn benim anne olsumu nasıl sorgulabiliyosn bn çok mu kötü bi insanım anne olmayı haketmiyorm dediklerin yetti artık susuyorum diye kendini haklı sanma
Arkadas anlamıyor ki herkesi kendi sanıyor emin ol ki senin gibi düşünen yok
Hayır yani susuyorum kendisini haklı sanıyor benm anneciğim eş olmamı sorguluyor ne hakla neee
Kürt kızlarını kendiniz gibi sanmayın ikincisi de evet çoğu sevgili yapmıyor
Öyle Kürt arkadaşlarım oldu ve verdi çoğu
Yav he öyledir kesin
Niye o zaman her yerde sizi konuşuyolar madem çok namuslusunuz
Aga verenlere sor vermeyenlere degil
Nasilda yediremiyorsun kendine evet oyle yaşı büyük erkeklerin g₺tlerinden ayrılmıyorlar
Bu elemanın derdi bitmedi mi hala
ask bence yorumu sil ki yazamasin bi daha yetti harbiden
La muku yarın çocuğun babamdan önce sevgilin oldu mu diye sorsa utanmayacan mı
Niye benim çocuğum sorarsa annemden önce sevgilin oldu mu diye sorarsa çocuğun utanmicak mı geçmişinde ne b0k yediyse olan utanır yüzsüz olan zor erkekler cok temizmis gibi yapma onlar teşvik etmesin
Yorum yapma*
Ya bir sg erkek namusu diye bisi var skm erkekliginizi kadin dusmanligi yapma seni de skleyen yok yürü git isine ellerine yazık hadi eyw.
Kim bilir annen kaç kisinjn elinden geçti o yüzden yorum yapma
Kızlar bakir erkek sevmez
He skne kodugum herkes dengiyle.
Allah'a şükür annemin ilki babam kendi xkaşar anan gibi sanma herkesi senin baban gavadsa banane o kaşarı alıp karısı yapmış sana da anan yapmış
Onu bilemezsin senden önce neler yediğini belki sen doğmadan yaptı :d
Belli ki senin anan yapmış çatır çatır mkodumun kaşarları
Muku da onun anası da sen de senin anan da kaşarlar
Yav hee heee🤪
Hahahhaha bol bol günah kazan kendine oh ne güzel sen annelerimize hakaret edersin he
Anam da babam da bakire gelin istiyor
aşkm Allah icin şu yorumu silde kafamızı zaten yiyip bitirdi bos yapmaya devam etmesin iyice ağzımı bozdu
E sen bakir misin o zaman denginle olacaksin
Türk kızlarından varya nefret ediyorum keşke türk olmasaydım herkes Türk kızı dıyınce xorusbu olurlar diyor aferim size adınızı öğrendi millet🤬🤬🤬🤬
Kimsenin öğrendiği yok WQXMSMZDMGZMSMĞ MİLLET HAYATA DEVAM ABİ NE SNLATİYON
He he mkodumun malı erasmus ve karabük olayında herkesin diline düştünüz tüm dünya Türk kızları xorusbu diyor jajajaaa
Diğer ülkelerin de p0rnolsri çıkıyo be abim ne anlatiyon
Neyse ne derseniz diyin sokulacak delikten ibarettir Türk kızı kimse sizi sevmiyor her erkek sizi yatağa atma amacıyla yaklaşıyor puhahaa
ağzımı açtırma küçüksün sesimi çıkarmıyorum haddini fazlasıyla aştın yetmedi ailemize kdr dilini uzattın yaptığın suç, reelde biri bna bunları derse mahvederim onu yeter sende iyice sınırı aştın git kurtle mi evleniyorsun arapla mi bizi ilgilendirmez bizim ne yaptığımızda seni ilgilendirmez laf atıp durma mahalle karısı gbi
Cidden bu arada arkadasin akıl sağlığı yerinde degil bence sanıyor ki diğerleri namuslu kimseyi tanımadan bilemezsin emin ol ki bizden beterler kurt demişken şu ülkesi olmayan mı
Yabancı gelin sayısı her sene katlanarak artıyor merak etme aklı olan sizle evlenmez Max xamına sokulacak xkevaşelersiniz
Türküm ama türk kızla Max seks yaparım evlilik namuslu kızla olur
Bunun diğerlerinden haberi var mı kendi kendine atiyon şizofren misin nesin mk hastasın bence
Ülkesi olsun olmasın senden daha namuslu aq bizi etkileyen şey de namus aq
Ya abi boş ver ol git ya fazla caz yaptın ske takan yok seni uza
Uzerler seni bak
Kim napsın sizin gibi kaşarları sizle evlenecek adam gavaddır aq artık gavad da çok var
he y@rr@m he
Ulan sanki senin peşinden koşuyoruz yalvarıyoruz bizi al sen kime laf atiyosn hayırdır? sen kimsin bize çirkin imalarda bulunuyosn sen bizi kiminle karşılaştıyosn bu kadar zoruna giden ne hadsiz
Biri üzmüş bunu ondan kuduruk
Ama bu kadarıda fazla bir kac kişi pislik yapmış diye surda yemediğimiz laf kalmadı hayır bulmuş bizi saydırıyor gitsin dışarıda konuşsun bakaym kim dalacak buna
Erkek arkadaşın olmuş ve buna normal diyorsun aq bunu işte Kürt ve Arap kızları normal bulmuyor ilkim kocam olacak diyor
Cok akkiliysan git araştır bklm kim daha kaçıyor evden erkeğe
Mk adınız kaşara çıktı dünyada hiç mi zorunuza gitmiyor her erkek sizi cinsel obje olarak görüyor
Allah icin engelle şu çocuğu
Reelde birine böyle laf atsan sonun olur yasatmazlsr seni soylim ne annen alır seni ne baban
Cok konuşma git uyuy
Allah'ın adını ağzına alma sen ancak yaprağı ağzına alırsın
Terbiyesiz defol
@soran kuzu senin engellemen lazim
Allah seni alsın ins senin gibi ruh hastasını alsın ahlak bekçisi
Seni alsın inşallah
Reelde derdi olan kim varsa gelsin bekliyorum teke tek
Milletin namusuna laf atmak o kdr kolay mı sanıyorsun burada bize sayıp sayistirdin yeterince
Babana anlat derdini erkek arkadaşım var de ne diyecek bakalım veya önceden oldu de
Kızım olursa şahsen asla erkek arkadaş yapamaz
Erkek oğlum olursa ne pok yerse yesin karı kızla o erkek
tamam kardeşim şimdi defolup uyuyabilirsin
Sende babasının gururu olarak ilerde ki eşinle çocuğunun yüzüne nasıl bakacağını düşün utanma ar haya damarın çatlamış senin sevgili yapan kıza islam ve allah iyi gözle bakmaz
Aynen benim utanmam yok, için rahat ettimi yürü
Yazma sakin
Ehh zaten utanma duygun olsa bu işittiğin namusuna ettiğim lafları kaldıramazdın
Senin ettiğin 2,3 lafa uyup ta kndimi o kalıba neden koyayım hayırdır? sen kimsin ki kardeşim, dinde sadece namus mu var hoş görü, iyilik, iyi kalplilik , temiz düşünceli, saygınlık sende bunların zerresi yok ailen sana saygıyı öğretememis demek insanlara ailesine bu kadar rahatlıkla igrenv imaada bulunabiliyorsun senin laf attığın aile ne zorluklar yaşıyor senin haberin var mı yok ancak boş boş konuş senin laflarına yedirirmiyim bn aile mi , yok gavad yok orsb büyük konuşma yarın bir gün ne hataya düşeceğini bilemezsin, sen bugün bize hiçbir sorunumuz yokken en iğrenç lafları ettin yetmedi ailemize uzandı dilin yetmedi annelik duygularımızı ezdin umarım söylediklerini yaşamazsın kardeşim Allah sana kalp güzelliği versin
Ben sevgili bile yapmayacak kadar muhafazakar biriyim kendim gibi kızları göremeyince sinir oluyorum hepiniz mi seküler dinle imanla işi olmayan ilkim eşim olsun diye düşünmeyen zavallı yaratıklarsınız?
Tm en iyi dindar sensin biz * lütfen yalvarıyorum yeter git başımızdan dayanamıyorum artık
Evet bende ki dindarlığın yarısı bile sende olsa şu an değil sevgili yapmak erkeklerle tokalaşmazdın bile
Evet kardeşim iyi akşamlar
Allah inşallah seni ve senin gibileri hiçbir zaman cennete almaz inşallah
Seni derhal akıl hastanesine almalılar derhal
Senin de derhal kuran okuyup ayet hadis öğrenmen lazım
Kimse erkeklerin rus hayranlığına ses çıkartmadı şunca zaman kızlar zenci seviyor diye erkekler olay çıkarttı😂
Rus ile zenci aynı mı birisi pamuk gibi bembeyaz diğeri kara ırkçı değilim ama konu Rus kızıysa sonuna kadar Rusları savunurum Türk'den sonra en sevdiğim millet ruslar
E ozmn Türk kızlarının hoşlandığı kişilere de karışmayacaksınız o zaman
Sizin hoşlandıklarınız alt seviye ama genelde
Ya he ya en iyisi sizsiniz @mk
Arap Kürt ve Afrikalı seviyorsunuz aq
Sizene y@rr@m
Kaliteniz düşük demek ki tencere kapak hesabı hahaha
Senin kaliten belli zaten si.. kik
Ben kendi görüşümü paylaşıyorum benim yorumumdan def@l git hadi ayrı yerde yorumu yap
Belli evet o yüzden kendimi araba afrikalıya kürde layık görmem hahaaa
@mk küçük pi…pilileri🤣
Çok yemişsşn
Annen verirken gördüm
Turk erkekler eskortlar pesinde kosarken ses yok, kizlar siyah erkek tercih edince ağlıyorlar. Kıskançlık tamamen :)
Aynen öyle king
Erkekler kara sevmiyoruz diyodunuz hani? Yalancılar erkeklerin de baya karaam merakı varmış
Sevmiyodunuz*
Bide o var evet
Yazmayı unutmuşsun herhalde çoğu erkek
Evet ne blm genelde kız da çok gordum de onu demeyi unutmusum
Erkek kız fark etmez 🤮 midesizler aq bunlar okumaya mı gidiyor zencigötlerle sksmeye mi
Evet evet kesinlikle inanmazsın şu olaydan sonra mide bulantım oldu kusma hissi geliyor şu olayı hatırlayınca dünden beri bu tür şeyleri sorguluyorum yazık gerçekten ailesine üzüldüm aileleri öğrenirse napcaklar acaba ben bile onların adına utandım
İyice bozuldular ya ne ahlâk edep bir de demezler mi size ne bizim hayatımız yok öyle bir şey o onunla o onunla bir de çorap değişir gibi skş partnerini değiştir gayet de toplumu bozan toplumu ahlaksızlığa sürükleyen şeyler bunlar. Ayıp cidden yazık, hepsi yollu, kaşar erkeği de kızı da.
Türk kızı kaşar, Arap ve Kürt kızı namuslu
Türk erkeği p*ç o zmm
Türk kızı en kaşar ırk
Yabancı erkekler Türk kızı ucuz diyor
Erasmus da hepsini düdüklüyolar
Siz erkekler cok farklısınız sanki
Yapabileceğiniz max itiraz erkeklerde aynı hahaha
Olm bugün ne çok yorumuma yazdım yeter cidden seni görmekten bıktım
Kadin dusmanliginiz tahminen ne zaman biter? Kişi kendinden bilirmis isi tuh ya
Kanka biz sadece Türk kadınına düşmanız başka ırkdan kadınlar melek gibi
Sizden başka arapa kürde suriyeliye zenciye veren yok seviyeniz ve ezikliğiniz der susarım hadi by
By
İçine girmeden bilemezsin kimin ne oldugunu biz senin anene laf atiyoz mu
Annem Türk değil sizin analarınız Türk siz düşünün ahhaaaa
Ananızı da Arap kürt zenci götürüyor belki hahahaa
Annene benzer kızlar coktur aynen
Türk olduğunu nereden biliyorsun aq
Ne kudurmussun birader anlaislan bamya senin ki 😁
Soran xorısbuluğuna kılıf arama kızım adınız çıktı herkes sizi sokulacak delikten ibaret olarak görüyor sizi kadından bile sayan yok cinsel objeler puhahaaa
Emanemanemaneman
Türk erkeği de dahil her ırkdan erkek sizi xfahişe olarak görüyor
Herkesi aynı görmen bize ne @minakoyim veren düşünsün
Bizde sizleri az kudur :D
Annene sormak lazım bide annene cakanda olmustur bir zenci :d
Sizi bütün erkekler aynı olarak görüyor kanka Türk kızı : xorusbu
Böyle diyor bütün ırkdan erkekler
Lilillilililililili
Sizlerde erkek or0sbusunuz kendinizi de unutmayın
Bize bir şey diyen yok biz erkeğiz
Annene babandan önce de sonra da çakmışlar
Erkek olmanız bacım degistirmiyor
0rosbulugunuz *
tamam
Bazıları açsa biz napalim onların kendi gunahi herkesin gunahi kendine yapmasaylarmis bir cahillik napalim aileleri iyi yetiştirememiş
Knk bu çocuk tam değil buna laf anlatmaktansa duvara anlatmak daha iyidir ahahhahahha
Penis boyu ciddi derecede büyük. Vücutları kaslı ve karakter olarak baskınlar. Tam kadınların istediği erkekler.
İticiler bence Türklerden de olabiliyor oyle
Türk erkeklerinde bulamadıklarını başka milletten insanda arıyorlar...
Çok igrenc ama nasıl da seviyolarsa artık bir kız olarak dünden beri bunu sorguluyorum
Yaa işte artık kızlar heyecan arıyorlar galiba
p*rno endüstrisinin yönlendirmesi muhtemelen.
ten renginden farklı milletten ırktan olmasından meraktan dolayı kızlar zenci istiyor bence yoksa türkiye de büyük olan erkekler de var
erkeklerin rus hatun merakı olduğu gibi kızların da zenci merakı olabilir bence normal
Niye böyle acaba erkekler nie rus hatun arıo kızlar niye zenci meragi duyuyo anlamış değilim yani onda olan diğerinde de var ne değişiyor ki
bazı zencilerin normalden daha büyük ve kalın oluyor daha çok zevk veriyor kızlar o yüzden istiyor
Ama acıtmıyor mu bundan nasi zevk aliyor bende onu dusundum ortası daha iyi degil mi yani sacma ya
bu kadar merak ediyorsan gizliden çıkayım hem detaylı anlatayım hemde video da var
Çok iyi olur lutfrn
çıktım gizliden
niye hosumuza gidiyodu yaptık nerden bilelim hiv kapacağımızı
adımızı or&sbuya çıkarıyorlar haberiniz yok.
İşte, doymaz aymaz aç leş dişiler alttan girip ağzından çıkacak alet tarrak arayışında, midesiz iğrenç tipler 🤢🤮🤮
Ek olarak, bugün üniversiteyr gidenlerin %80'inin amacı eğitim değil, onla bunla vuruşmak, her iki cinsiyetten de amaçları bu
Nedir bu iğrençlik gerçekten
Troll knk onlar inandin mı
hep filmlerden etkileniyorlar zenci merakı :D
Hepsi bitik