Güncellemeler
1 yıl
Sevmek her şeyıyle sevmek demek. Ornegın dünyayı sevmıyorsam hayatı seviyorum dıyemem. Kendımı sevmıyorsam da dıyemem. İnsanları sevmiyorsam da seviyorum dıyemem buna katlanmak denır sadece :) hepsi bır arada mı sızde sanki? Dünyaya dair rahatsız olduğunuz en ufak şey varsa kusura bakmayın sız yaşamayı sevmiyor olmanız gerekır hepsı bütündür çünkü yoksa bencillik olur bencıllere de ben hayatı seviyor musun dıye sormam
Güncellemeler
1 yıl
*Kendımı seviyorum yaşamayı seviyorum " dıyecek kadar basit değil. Sevmek dünyayı sevmeyi, insanları, bu duzenı sevmeyı , var olmayı sevmeyi toplumu kuralları, işe gidip gelmeyı sorgulamadan sevmeyı, acıları sevmeyı içerir. Acımı seviyorum dıyen var mı? İşte o hayatı seviyor demektir. Yoksa hayatı seviyorum dıyen herkes ikiyüzlü gelıyor bana. Her açıdan bakmak lazım yaani sevıyo musunuz sevmiyor musunuz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Asla hayatta en önemli şey benim hayatım kimse için üzülme, kalbine at ara ara üzül ama hayatını yaşa
Asıl intihar etmek korkaklıktır yaşayan insan cesurdur bence
Acıyı severek yaşamak da ikiyüzlülük oluyor işte. İntiharın ne olduğu degıl önemli olan, yaşayanlar neden yaşıyor bunu söylemek istedim. Yaşayanın 2 amacı olmalı ya acıları seviyordur hayat zor gelmıyordur, ya da intihar etmeye korkuyordur. İki yüzlü olacagıma korkak olmayı yeglerım ki zaten. Sanki her yaşayan hayatı sevıyor da acılarını sevıyorsun dıye mı intihar etmıyorsun öyle olması gerek bu ıddıalı konuşmalara göre. İntihar eden acılarını sevmıyormus demek kı bu kadar basit. Korkaklık ile alakası yok. Acılarını seviyor musun çünkü kımse tam olarak neden yasadıgını bılmez kendınden emın tek insanlar dogmamıslar ve intihar edenlerdır. Yasayanlar iki yüzlu olmak zorunda. Çünkü sevdiğimizi söylesek de yarın bır başka acı cekeceksın. Bu mu sevmek? Ben ayrıca korkaklıktan bahsetmedım. Sevip sevmemek konu onu soruyorum. Sevıyorsan acıyı kabullenmış olmalısın. Ya da dıger secenek intihardan korktuğun için şu an yaşıyor olmalısın.
İki seçenegı de verdım zaten ben. nıye sadece intihara takıldın. Hayatı sevıyor musun sevmıyor musun. Bukadar basit. İntihar sadece bir şeyleri Hall edememek ile olmaz. İnsanın felsefi fikirleri dunyayı sevmiyor oluşu, ders vermek amaclı intiharlar, gerıde kalanladı pısman etmek amaclı intihar, psikolojik intihar pek çok intihar sebebı var. Bunlar korkak mı 😂 . Bence sadece benım sorduğuma cevap verin. Her açıdan ele alan bırıyım o yüzden dunyayı sevmiyorum zaten ben intihardan korkuyorum bu yüzden sıkıstım kldım bu dünyada. Cesur muyum ben şimdi 😂. Yaşamı her açıdan düşünüyorum bir işimi halledemedım intihar edeyim öyle bır sey mı sanıyorsun sen intiharı. İntihar eden insanlar yasamı her acıdan ele alan insanlardır. Ne garip ki bunu yaşayanlar beceremez işte görüldugu gibı neden yaşıyorum sorusuna cevapları bıle bencılce. intihar eden kişi yaşıyorken de dünyaya bakar intihar ederken de dünyaya bakar ona göre hareket eder. Çünkü insanı emın ol kendisi degıl yaşadığı dünya daha çok yoruyor bu da insan fıkırlerının oluşmasını sağlıyor. Fıkırler de dırekt öldürüyor insanı zaten. Fıkrın neyse onu yaparsın illa borç batağında olmana gerek yok intihar için. Sen öyle algılıyorsun. İntihar eden neden etmıs anlayamadıgın gibi kendi yaşama sebebını bıle bilmiyorsun. Dıyecek bır seyım yok. Sadece yaşarken de çok yönlü düşünün derım. Bu dünya iğrenç diye intihar edenler varken sen sadece kendımı seviyorum korkak degılım intihar etmiyorum dersen çok komik oluyor bencilce oluyor. İntihar eden kişi daha derin düşünmüştür bana göre.
Dünyayı sevmeyen insan ne yapsın tüm kötülerı bulup mahkemeye mi versın. Bazen mücadele ile de olmaz her şey dünyaya katlanıp katlanmamak ile alakalı. Felsefik fıkır diyorum bu yüzden insanların düşünceleri sabittir degısmezzzz. Katlanamamıs demek ki yoksa çözmek katlanmaktan daha kolaydır zaten.
Ben korkmamda iki defada intiharı denedim olmadı
Neden hayattn korkmadığım halde intihar etmeye çalştın yanı eger hayat zor dıye gelecekten korkmuyoduysan sebebı ne. Korkmayan her seyı halleder robot gibi yaşar gider zaten.
Benım sebebım felsefık mesela bir de çok acı cekecek olmam
Gel konuşalım anlatirim
Özetlesene kafa yapını anlamadan gelemem tek kelıme ile sebebını yaz
Hayattan korkmuyosan zorlanmıyosan ya da her seyı halletmene rağmen felsefik düşünce sebeplı de değilse ne sebeple intihar edersın
Hayatın çok zorlu olması benim açımdan ailesiz ve sevilmemem
Tamam korkuyomuşsun işte hayatın zorluğundan bahsettim ben de soruda zaten benım sebebım de o.
Konuşmak istyorssn yazayım
Olur
Attım istek
yani sende