Kişilik & Karakter KİŞİLİK TESTİ! Resimdeki objelerden birini seçin, bakalım ne çıkacak? Sbowman Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Resimdeki objelerden sadece bir tanesini seçin. Size en çok yakın geleni seçin lütfen. KİŞİLİK TESTİ! Resimdeki objelerden birini seçin, bakalım ne çıkacak? Cevapla Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AsyaSedaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Yerde gri tamir aleti var makasa benziyor o 0 1 Yorumla Sbowman 1 yıl Baskıyı temsil eder. Kendini önemli bir karar vermek için baskı altında hissediyorsun Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Cadıyım ben süpürgemi alayım 0 2 Yorumla Sbowman 1 yıl Sevdiğin kişiyle daha yakın ve samimi bir ilişki kurmak istediğini anlatır. Yorumla Yaleleyyalelee 1 yıl Teşekkürler Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Bisiklet 0 1 Yorumla Sbowman 1 yıl Hayatında değişiklik yapıp yeni şeyler keşfetmek istediğini gösterir Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Yerde yatan kız çocuğu 0 2 Yorumla Sbowman 1 yıl Çocukluğunla bağını temsil eder. Büyümek, olgunlaşmak istemediğini olduğundan hep daha genç kalmak istediğini gösterir. Yorumla bayrakmerve27 1 yıl Güzel teşekkürler ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Tablo. Nedir benim kişiliğim? 0 3 Yorumla Sbowman 1 yıl Akli dengeyi ve temiz zihini sembolize ediyor. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkürler fakat pek de beni yansıtmadı. Demekki bu testin yanılma payı da var. Yorumla Sbowman 1 yıl Tabii ki vardır. Yorumla
İnfilakk Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 84% 1 yıl Salıncak 0 1 Yorumla Sbowman 1 yıl Bu obje tutkulu oyunları ve arzuları sembolize eder. Bir takıntın ya da bir şeye bağımlılığın olduğunu gösterir. Yorumla
Bay---İbne Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Merdiven 0 2 Yorumla Sbowman 1 yıl Hedeflerine ulaşmak için duyduğun arzuyu sembolize eder. Kırık basamak hayallerini kovalarken karşına çıkan engellerdir. Bay---İbne 1 yıl Hmm teşekkürler 😌
Qassanovaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Salıncak 0 2 Yorumla Sbowman 1 yıl Bu obje tutkulu oyunları ve arzuları sembolize eder. Bir takıntın ya da bir şeye bağımlılığın olduğunu gösterir. Yorumla Qassanovaa 1 yıl Hic yoktur aslinda.. tesekkurler Yorumla
nosfi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kitap 0 2 Yorumla Sbowman 1 yıl Bilgiye duyulan arzuyu sembolize eder. Hayatın anlamını arayan bir ruh haline sahipsin. Yorumla nosfi 1 yıl Doğru ifit Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yerde gri tamir aleti var makasa benziyor o
Baskıyı temsil eder. Kendini önemli bir karar vermek için baskı altında hissediyorsun
Cadıyım ben süpürgemi alayım
Sevdiğin kişiyle daha yakın ve samimi bir ilişki kurmak istediğini anlatır.
Teşekkürler
Bisiklet
Hayatında değişiklik yapıp yeni şeyler keşfetmek istediğini gösterir
Yerde yatan kız çocuğu
Çocukluğunla bağını temsil eder. Büyümek, olgunlaşmak istemediğini olduğundan hep daha genç kalmak istediğini gösterir.
Güzel teşekkürler ederim
Tablo. Nedir benim kişiliğim?
Akli dengeyi ve temiz zihini sembolize ediyor.
Teşekkürler fakat pek de beni yansıtmadı. Demekki bu testin yanılma payı da var.
Tabii ki vardır.
Salıncak
Bu obje tutkulu oyunları ve arzuları sembolize eder. Bir takıntın ya da bir şeye bağımlılığın olduğunu gösterir.
Merdiven
Hedeflerine ulaşmak için duyduğun arzuyu sembolize eder. Kırık basamak hayallerini kovalarken karşına çıkan engellerdir.
Hmm teşekkürler 😌
Salıncak
Bu obje tutkulu oyunları ve arzuları sembolize eder. Bir takıntın ya da bir şeye bağımlılığın olduğunu gösterir.
Hic yoktur aslinda.. tesekkurler
Kitap
Bilgiye duyulan arzuyu sembolize eder. Hayatın anlamını arayan bir ruh haline sahipsin.
Doğru ifit