Yastık
Yorgan kılıfı
Muşamba çocuk bezi mavi renkteki üçgen çocuk bezi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

naylon çocuk bezleri değil mi bizim zamanımızda onlardan vardı :)
En son ne zaman gördün dediğini peki?
17-18 yıl önce kardeşime uygulanırken kendimi hatırlamıyorum haliyle :))
Anladım peki altını ıslatmış olsaydın 15 ve 18 yaş arası olsun annen geceleri bunla muşamba çocuk beziyle altını bağlarmıydı her gece? öyle olanlar varmış çünkü sağlık sitelerinde anneleri yazmıştı bezliyorum muşambayla diye.
annem anlatıyo zaten o naylonun içine bez koyuyolarmış biz kirlettikçe yıkıyomuşlar ne çekti anam ya :((
Evet öyle bağlanıyordu doğru. Altını ıslatmış olsaydın geceleri annen bağlarmıydı 15-18 yaş aralığında olsaydı böyle sorunun bezlermiydi seni muşambayla arkadaşım?
biz yapamazdık belki ama anneler yapar ya. tabi Allah korusun o hale düşüp başkasına yük olacağıma ölmeyi yeğlerim :((
İyide geceleri altını uykuda iken ıslatıyorsun bunu büyütücek birşey yok ki sadece annen yatarken geceleri bağlamış olucak muşamba bezle bunu dedim abarttım bu bile çok mu zor ağır gelirdi sana?
heralde yani ne demek bezlenmek hem ne saçma yöne kaydı muhabbet
Hayır saçma değil altını ıslatma sorunun olsa idi o yaşlarda 15-18 yaş arası annen bağlarmıydı altını muşamba bezle diye soruyorum? benim bağladı ben yaşadım bu sorunu annem her gece muşamba çocuk beziyle bezledi beni.
çok geçmiş olsun.. da kendin başlasaydın ya tek sorun altına kaçırmaysa tabi
Kendim başlasaydın dedin tam anlayamadım arkadaşım?
kendin bağlasaydın*
İşte muşamba bağlaması muşamba bezi zor hemde küçüklükten beri olduğu için annem hep bağladı ve bana bıraktırmazdı bağlayabilseydim bile annem yaptı hep.
çok geçmiş olsun zordur bence..
Evet sağol bezlenirken utanıyordum balkona ipe asılıyordu yıkanınca akrabalarım bilirlerdi altımın bağlandığını ama alışıyor insan. sadece emzikli bir bebek gibi hissetmesi kötüydü birde yatma vakti gelince annem hadi altını bağlıycam muşambanı hazırladım son kez gitgel lavoboya bezleyip yatırıcam demesi bebek gibi hissettiriyordu beni.
ne bilem ben çarşafa benziyor D:
Ne bilem ne görem duysada farketmez inan habiran hadi gel diye bir şarkı sözleri vardı o geldi aklıma.)
Resimdeki sizce nedir aşağıdakilerden?
Cevap
3Cevap
Muşamba çocuk bezi mavi renkteki üçgen çocuk bezi
Nerden bildin peki? yazıdan şıkkı okuyarak tahmin yürüttüğün için mi bildin yoksa zaten biliyormuydun görmüşlüğün varmıydı?
tahmin yürüttüm.
Muşambayla bezlenip geceyi gecirmek zormudur sence altını ıslattığı için annesinin bezlediği 16 yaşında olanlar bile var.
+65 yaş namaza durarken takılan tülbent.
peri derisi
Kefennn 😀
c dıdım kanks
XXXL
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar