Bu benim rüyamın hayal ürünüdür ahali. Ağlayan benim. Hadi size ipcunu da verdim. 🤣
En etkileyici yanıt sahibi ile bi çay içelim mi ya.

Bu benim rüyamın hayal ürünüdür ahali. Ağlayan benim. Hadi size ipcunu da verdim. 🤣
En etkileyici yanıt sahibi ile bi çay içelim mi ya.

Hayalin dünyayı kurtarmak, bozulan dünya düzenini değiştirmek ya da uzayda yeni yaşam yerini keşfetmek olan bir adamın bir kadına olan aşkını görüyorum...
Kafasının içinde binlerce düşünce varken ağlamasın diye elinden gelen her şeyi yapan bir adam...
ağlayan kadın,
büyümeyi reddeden küçük kızımızın gözyaşları üzülmekten değil ya da ayrılıktan değil çocukluğuna duyduğu özlem'den geliyor... içindeki küçük kız çocuğunun her an dışarıda dolaşmasından rahatsız olmuş olmalı birileri.
Adamın biri çıkmış bana aşık olmuş sonra da ağlamim diye elinden geleni mi yapmış. Niye büyümeyi reddediyorum peki bi nedeni olmalı bu reddin. Onu da alayım lütfen. Yapay zekanın lümitini doldurdum yazmıyo daha 🤣
Büyümeyi reddediyorsun çünkü sorumlulukların büyüyor gözünde.. sense daha kaydırak kayıp, tahterevalliye binerek rose'nin üzerine düşmelere doyamamış bir kadınsın ;))
Eğlence sekmen kapanacak kaygısı yaşıyorsun çok güzel bağaldım yapay zekayla ne işin var ben yazarım sana mutlu son hem kotalıda değilim ;))
Bana beni mutlu etcek şeyler söyleme gerçekleri söyle diye takip ediyom seni 🤣
Hadi darısı rozun başından senin başına aminler olsun 🤣🤣
Benim gerçeklerimi duyan kadınlarım içinden canavar çıkıyor ama zehirli okları oluyor... Gördüğüm her şeyi söylerim ama o canavarı bağla önce 😀
Seninle tahterevalliye binmem ben o sahneden sonra hiç heveslenme:)
Adam kadınlarımı o kadar çok kullanmış ki klavyesi kadınların olarak yazdığı kelimeyi kadınlarım olarak çevirdi. Millet ne haremler kuruyo biz hâlâ rüyalar aleminde. Seni de yencem elbet bir gün ulen koca adam
Kadınlarım sözü manidardır anlayana yani sahiplenici bir tutum sergilemiş klavyem ;))
Haremim olduğunu düşünen biri vardı sonra kimsenin olmadığını görünce hayali erik dalı gibi kütürdemişti seni de kütürdetirim bak melaike ;))
Sol omzum ağrıyo roz şahit. Üstüne düşünce oldu. Onu bi küdürdedsen kâfi 🤭
Kütletiriz ama siz bir tur daha binin toptan hallederim ben seni sonra:))
Hele laflara gid uyu aklın başına erişsin 🤣
Şöyle ki dünyada kaoslar silsilesi yaşanıyor. Savaşlar, yıkımlar , acı ve dram hepsi iç içe geçmiş gibi. Uzaylılar ya insanları kaçırıyor ya da insan sandıklarımız aslında uzaylı ve bir şekilde bu kendilerine hatırlatılana kadar bunun farkında değil gibi. Çünkü yukarı çekilen kişi gönülsüz gibi durmuyor. Bu kişi evinin reisi mi? Yanındaki çocuğu senin çocuğun diye ele alırsak o uzay aracına çekilen kişi de kocan ya da baban diyebiliriz. O çocuğun kardeşin olma ihtimali de var elbet ama kadın (sen olduğunu varsayarsa) fazla anaç davrandığı için bence kendi çocuğu. Çocuk masum olduğu için olup bitenden haberi yok ve yüzünde masum bir tavır varken oyuncaklar bile halinze üzülüyor gibi. Sende pain bomb dan dolayı içim içim ağlıyorsun gibi. Rüyalarımın saçmalık düzeyi resmen :D:D
Güzel görsel. Bana savaşı anımsatdı Babasını kaybetmiş bir çocuk daha farkında bile deyil olanların oyuncağını annesine vererek mutlu etmek istiyor Anne ağlıyor eşini evini yurdunu kaybetmiş hayatı tepe taklak olmuş eşinin acısı da bir yandan geleceğne ağlıyor bence.
Görsel benim rüyanın sonucunda ortaya çıktı. Derin rüyalar görüyom bu sıralar
Savaş var eli silahlı bir adam var korkmuşsun. Kurtarıcın gelmiş ama uzaydan gelmiş o ışıklar içinde uçan o 🥶 küçük bir çocukta seninle oyuncaklarını paylaşıyor çok çirkin ağlıyorsun sus diye 🤣
Yiok ben çok güzel ağlarım ağlayarak etkilemeyi severim 🤣
Bi ben yokum la o kaosta :) silah milah , korku vahşet görünce yorumunda geldim :)
Bu görselde derin bir ayrılık ve çaresizlik hissi var gibi geliyor bana. Ağlayan kadın, koruyup kollaması gereken çocuğuna rağmen çok kırılmış, yıkılmış görünüyor. Oyunlar ve oyuncaklar sanki son mutlu anıları temsil ediyor. Uzay gemisi ve ışık ise bir kayıp, bilinmezlik ya da aniden kopan bir bağ gibi. Hani insanın içini burkan ama aynı zamanda anlamaya çalıştığın bir rüya gibi. Gözyaşların çok güçlü, senin duygularını çok iyi yansıtıyor. Çok dokunaklı olmuş bu resim, çay içip sohbet ederiz, hislerini dinlemek isterim ☕️💔✨.
Cevap
22Cevap
İnsan gidenin arkadasından hiç ağlar mı gadası
Ağlıyom
ağlayan kız görüyorum oyuncak ayı görüyorum ufo savaş falan kızım işte
Savaş çıkmış ula baksana arkada maskeli pinçik kalpli bi adam var savaşta da kadının kocası ölmüş uşağın haberi yok hala anasına oyuncak dürtüyor oy nenem birini de ufolar kaçırıyor heralde onu anlamadım karışık kuruşuk ana baba günü olmuş herkes farklı alemde 🤣
Senin rüyaların da böyle değil mi len
Kopyala yapıştır misali
Ula sen nerden bildun sende mi ordaydin
Bu benim rüyam elleşme nenemki
uzaylılar senin için gelmiş ama yanlış kişiyi götürmüş sende doğal olarak ağlıyon bende ağlama diye en sevdiğim oyuncaklarımı sana veriyorum çünkü seni seviyorum 🧡🙂
O yukarı çıkan benim kocam. Beni de bekliyo. Ben ağlamaktan kendime gelmiyom. Beni almadan gitmiyolar ama ben de gitmiyom zaten 🤣
niye gitmiyon KS yi mi bırakamıyon 🤣
Anlaşma üzerindeyiz sizi de kabul ederlerse gitcez hep bilrikte
yok ben uzayda yapamam ya yerçekimi yok bişey yok savrulur giderim sonsuzluğa sonra 🤣
Bunun adı 5. boyut. Orada algımız dışında oluyo her şey. Alışırsın için yanan yanan
olmaz hem ben dünyayı seviyorum hazır imkan bulmuşken dünyayla başbaşa kalır sohbet ederiz hiç yalnız kalamıyoruz 8 milyar insanın yükünü taşıyo garibim 😃
Jölem sensiz gitmiyom ben de kalyom yanında
kal kal gidiyomuş gibi yapalım paket edelim hepsini kalmasını istediklerinin listesini çıkar 🙂
yeni koca alırız sana daha yakışıklısını güzel huylusunu 🤣
Nasıl olurdu acaba medeniyetsiz yaşamak 🤣
Medeniyet var mı ben onu masal sanıyordum🤣
Çaresizlik içinde kalan bir anneyi oyuncaklarını vererek ağlamasın diye teselli etmeye çalışan evladının masumiyetini görüyorum
Çaresizlik ne kötü şey
Kadının kocasını uzaylılar kaçırıyor, velette hala oyuncak derdinde. Allah hayırlı evlat versin 😂😂
🤣🤣🤣 yabay zekaya ilahi güç dedim UFO çizdi ya 🤣🤣🤣🤣
Onun ilahisi o kadar oluyor işte 😂😂😂
Dünya da savaş var sen annesin evladın öldü falan sonra uzaylılar bastı dünyayı onun gibi bir şey görüyorum
Dünyada savaş var doğru. Ben anneyim doğru. Evladım öldü doğru. Uzaylı değil aslında o yabay zeka ilahi gücü bu sandı.
Aaa ben bunun benzerini cocukken cok goruyodum hatta catilarda uzaylilardan kaciyoduk😬😬😬
Fetvacı o uzaylı değil aslında. O rüyamdaki göklerden gelen güçtü. 🤣
Benimkiler lazer atiyolardi ya dunyaya saldiriyolardi😥
Benimkiler beni kurtarıyo bu kargaşadan seni de bulcam kal olduğun yerde
Bekliyomm👽 xjdjs
Dur yolum uzun çok bekleme uyu sen 🤣
:ddd tamam pizza falan soyliyim film aciyom
Dur o zaman konu başka oldu ben de gelyom beni de bekle
Uzaylilari da al gel onlar da yesin uzun yoldan geldiler👽🤭
Tamam da benim getirdiğim uzaylı değil ışık ışık 🤣
Uzayli yok mu smdi 😥 hayallerim yikildi..
Tamam hadi bi tane senin için çağırayım
🤣😂🙃🤣😂
Tosunum ne güzel gülüyon aydınlandı dünyam
😌😬😬😬keske dislerinin arasinda maydonoz kalmis emoji de yapsalar😏
Çocuklarının babasını kaçırıyorlar dayanabilir sen dayan Ali cabbar
Ali cabbar o an cağ kebabı yiyorkene
Olay ne hadi anlat
Çocuğun senin elinden oyuncaklarını alıyor diye ağlıyorsun. 😅
🤣🤣 onlar ölen uşağımın oyuncakları. Yanımda bekleyen de uşağımın oyuncaklarını almaya gelmiş.
Sanki her şeyini kaybetmiş ailesi yok olmuş ne yapacağını bilmeyen çok üzülen bir profil canlandı gözümde... Rabbim kimseye yaşatmasın Samsun'da olan olay geldi aklıma.
Samsun'da olan olay ney
Yıkama merkezinde heyelan olmuştu baba ve iki çocuğu orada Can vermiş anne hastaneye kaldırılmıştı cenazesine sedeyle getirildi Rabbim kimseye yaşatmasın 😥😥😥
Sevgilisi komutan logar tarafından kaçırılmış Ceku çaresizliği
Çeku ondan mı ağlıyo 🤣
Karışıklık, terslik, tepe taklak bir ortam ve delilik :D
Neresi karışık yau veloğğ
Oğlunu savaşlar içinde dünyaya getiren kadının haykırışları ona anne olamadim savaşlarla var ederek azaplar yaptım suçluluk duygusu olan yalnız bir anne
uzaylilar insanlari kaciriyor bu cocukta seni teselli ediyor. aglama akoyim ben bile korkmuyorum dik dur diyor.
Duramıyom
Noldu kurban olduğumun trakya mantısı çocukluğunu yeterince yaşayamadın sanırım 🥺
Yaşadım yetmedi yine de len
Darbe deprem uzaylı çocuk tesellisi dünyanın sonu gibi gözüküyor
Çoçuk hiç birşeyden habersiz ama annesinin hayattan çileli çoçuğu için hayata tutunuyor …
Ben nedense bir hikâye gördüm kadının kocasını uzaylılar kaçırıyor ve kadın ağlıyor çocukta bir çocuğu mutlu eden en güzel şeyi yani oyuncaklarını annesine teselli amaçlı getiriyor 🤣
Ha senin rüyansa bu ağlayan sen yanındaki ufaklıkta senin minik cambaz:))
Beni de ağlatacan Melo 😑 xdjj
Ağlama yavrum geçti uyan
Bilinçaltında kalmış bir an gibi Maraş depremiyle ilgin var mı bu görsele bakınca aklıma o geldi
Kan görüyorum vahşet görüyorum hocam
Hiç içini aydınlatmadın nasıl olcak mıstık
Çocuğunu uzaylılar mı kaçırıyor Melo ahaahaj
Kaçırsın mı istersin 🤣
Allah korusun anacım😂
Rüyasında uzaylı görüp uyanan kız zırlaması😂
Yiok ondan ağlamıyo
Sipariş ettiği ayıcığı istediği renk gelmemiş🤔
Olmuyo olmuyo torti başka bi şey de
Saçının maşası bozulmuş🤔 yaw bir insan başka niye ağlarki hiç anlamam🤭
Hihihhii bu torti karamelli gibi çok tatlı
Neli seversen 🤤🤭🌸
Gecenin içinden yıldız düşmüş gibi töbe tövbe Melo bu bi hayal 😂🤣🤣
Ahshsha🙏 dilek tut hemen
Delirdi sonunda😮
Bir gün herkes hadi inş bu aşamaya.. 🤣
Tutmaz bu dua.
Çok büyük genelleme yaptın, tutmaz😀
Benim kısmıma düşen herkes payını çok da gözünde büyütme. Sen de o payın içindesin 🤣
Ben ne zaman girdim oraya yaa😮💨
Dün akşam cuma günü
Dua çok hızlı tutmuş. Bu kadar hızlısını görmemiştim😅
Ney duası aha bana geceleri dua mı ediyon
Melaike gibi karısın. Delirmek sana yakışmıyor. Kendine gel. Duaysa dua, ne gerekiyorsa yapalım😎
Rüyamı anlatsana bana bi hemen bu kadar çözmüş olamazsın 🤣
Ben reelciyim. Rüyalarla işim yok. Gerçek olayları yorumlamamı istersen konuşabiliriz
:)
Delirmek sana yakışmıyo dediğinde oradan nasıl göründüğümü söylersen ben cevabımı almış olcam hey allam 🤣
Biz seninle niye normal iletişim kuramadığımızı sorguladım şu an. Bu görselden geldiğimiz noktaya bak. Aferin bize. Hiç normal davranışlar değil bunlar😀
Ya neresi normal değil 🤣 gayet mantıklı bi soru sordum 🤣
Soruna değil, yorumlarımıza saydırıyorum burada:)
Bu arada bilinçaltında ulaşılamaz ya da gücünün yetmediği bir problem sezdim bu görselde. Hatta detaylı tasvirim de var ama bu kadarı enough!
Yetmez daha çok öv
Yorucusun.
Biliyorum. 🤣
En azından kabul ediyorsun. Başkalarından önde olduğun şeyler de varmış😀
Ben daima önde yürürüm. Bunun yüzünden küçükken sürekli cezalandırılıyodum 🤣
Küçükken?
😀
Ben de bir zamanlar küçüktüm. 🤭
Her şeye de cevabı var. Susmuyor ki uyuyayım. Uyutmuyorsun. Bunun farklı yolları da var da sen neden ızdırap olmayı seçiyorsun😀
Söyle bakim sonra git zıbar. Istırap mı ızdırap mı hangisine güvenicez 🤣
Söylem olarak ızdırap
Ama dil bilgisi olarak ıstırap
Örnek:
Böyle aşkın ızdırabını si…
Buraya ızdırap yakışıyor mesela😂
Yorumlarda da söylem olarak kullandığımdan ızdırapı tercih etmiştim
Her şeyi de bil. Git uyu. Bunun farklı yolları da varmış. Seni farklı yollarda karanlıklara bırakıyom kavveci. Korkarsan arkandayım. 🤣 Hadi bakalım iyi uyku.
Dikkatimi çekiyorsun. Takip edeceğim seni. Sen önden yürü küçükken yaptığın gibi😅
Yiok töbe dedim arkadan yürüycem senin ne yapcağın belli olmaz. Bi anda güldürüp duruyon dikkatimi dağıtmana izin vermem 🤣🤣🤣
Tehlikeliyim diyorum😎
İnanıyom hele kaslara
➡️ En etkileyici cevap ✅ ⬅️
İnceyi kapan benlen çay içiyo semaver
Rüya içinde rüya görmüşsün
Aynı rüyaydı aslında. Bi film çizdim rüyamda 😂
Rüyamı kendim çizip izlerim diyorsun
Baya 🤣🤣
Keyif aldıysan ne mutlu
Almadım ya esrim 🥹 duygusal rüyaydı aslında
Acı bir keyif olmuş 😆
Tersine çıkar kuzum, şaka yapıyorum takılma 😉
Takılmıyom yok 🥹 duygusallık yaşadım sadece geçti ama 🤣
Aman aman 😆😆sirkele kendini
Kocanı uzaylılarmı kaçırdı
Yiok beni bekliyo ben de gidim diye
Oturcam burada yorgunum diyom anlamıyo
Gelsinler Türkiye'ye. Burası cennet cennett
Ula aklıma soru geldi 🤣🤣
stresli, mutsuz bir anne ve çaresiz çocuk...
iyi de uzayli ne alaka skjsjs yoksa rüya gordun ve cocugun seni sakinlestirmeye mi calisiyor ksksms
Uzaylı olarak algıladı onu yabay zeka ya o ilahi güç aslında 🤣
ilahi güç skksjs
Makarna görüyorum melo
Neli görüyon teyom
çiğ köfteli
Kaybettiği çocukluğuna üzülen bir kadın
Çocukluğuna demek güzel bi yorumdur bu. Gel ötede çay içelim devamını anlat
Çay görüyorum şekersiz
Demle de içelim
Uzayda sürteceğine az insin yere de kocan demlesin
Ağlayan duygusal bir insan şu anki ben
Niye ağlıyosun
Regl öncesi her şeye sinir olma
O bende iki hafta önce başlıyor anacım
Çocuğuyla yeterince vakit geçiremediği için sürekli televizyon seyretmesi gereken bir çocuğun rüyası
Çocuk odaya çişini yapmış anası görmüş bunu ağlıyor. Cocuk sopa korkusuna oyuncaklarını annesinin eline tutuşturmuş
İstilaya uğraşmış anne ve oğlu
Uzaylılar babayı çaya çağırıyor.
Ufo tarafından kaçırılan çocuk
Deprem
Deprem olmuyo rüyamda. Savaş içinde kalyom
Senlan yeğenin 😂😂
Yiok senlen ben
Çok karışık.
Biliyom 🤣
Gelecekten bir gün fkkfkf
Déjà vu..
Kimden ötürü. Senden mi benden mi 🤣
Kara şimşek..🙄😂
Bulutlar çarpışıyo. Şimşekler çakıyo. Minik kuş takla atıp taşıdığı yuvasındaki böğürtlenleri düşürüyo. Böğürtlenler dikenli kirpiye saplanıyo. Kirpi de böğürtlenleri bir güzel yiyo. Peki kirpi de bu dejavuya dahil mi sayın ka beyim 🤣
Minik kuş niye yürüyor? Uçmayı deneseydi, hikaye farklı yazılırdı.. 😂 Yere düşen böğürtlenler kuşumuzun çocuklarının yemekleriydi ve onlar artık aç kalacak.. Bende kirpi sorumluluk almalı ve aman bana ne.. 😂
Minik kuş göç ediyo aslında. Uçarken düşürüyo bütün yemeği. Böğürtlen en sevdiği meyvadır başkan beyim. Bana ne diyip sıyrılamazsın o çakarların hesabını sorarız yoksa 😝
E o da otursun oturduğu yerde, işleyen sistem en iyi sistemdir.. Şimdi kalk göç et, yeni diyarlar keşfet.. Bakınız elindekinden de oldu bu sefer.. 😂 Cesareti var ise kirpiyle savaşacak yok ise otursun hüzünlene dursun..
Şu saatte böyle anlamlı cümleler okumak beni gurur doldurdu. Yeni nesil gümbür gümbür geliyo. 🤭 Oturamaz efendim. Oturacak yerleri üşüyo bu memlekette. Göç edcek gidecek güneye yani güneşe 🤣 yuvasını da sırtlandı diye yuvasından da oldu. Kirpiye helal olsun diyo geçerken kendi kendine hayıflanıyo bu minik 🤣
Nereden geliyorlarsa söyleyiniz, bende kenara çekileyim.. 😂
Çekilmeyin aman talih kuşu olabilirler lütfen. Bu eşsiz deneyimi üzerinizde hissetmek iyi gelecektir hayat enerjiniz yenilenir 🤣
Sizi az önce esefle kınadım ve kınamaya devam ediyorum.. 😂 Yeni neslin zekasına ayak uydurmak..
Kına kına. Kına da başına geleyim nihahaha 😝
Bana böğürtlen mi atacaksınız? 🙄
Ne atayım abime diyerekten.. 🤣
Oyundan çıkıyorum, öldüm ben.. 😂
Töbe de iptal de öyle bi şey yok başkanım ayak uydurmak istediniz diye size labirent aldık 🤣
Tekrar kaldığım yerden devam edebiliyor muyum yoksa baştan mı başlıyoruz oyuna.. 😂 Süper Mario..
Kaldığım her yer senin başlangıcın olsun hadi madem kuralları da bana yıktın 🤣 sen biraz yönetmekten sıkılmış gibisin. Formunu mu kaybediyorsun. Kaç kilo kaldın 😝
Muhammed Ali'nin karşısında mücadele veriyor gibi hissediyorum kendimi.. Sağdan soldan darbe yiyorum ama ayakta kalmaya da çalışıyorum.. 😂 Beynimi kiraya verdim, geri alınca görüşürüz.. 😂
Yok bu benim seviş tarzım benim. Sevdiklerimi böyle sarıp sarmalarım ben 🤣 benimki bize yeter diycem de bu sefer öpcük gibi bi şey olacak bu yüreğin dayanmayacak ahahahaha 🤣🤣
Ben ne yapayım işte kahvaltı ettim sonra akşam saatlerinde kuaföre gittim, oradan arkadaşla buluştuk ve bebek sahiline geçtik.. Sonra baktık ortam güzel değil dedik boş ver semte dönelim orada bir şeyler içeriz.. 😂😂 Sen günümü sormamıştın değil mi? 🙄😅
Senin günün şüphesiz ki muhteşem geçmiştir diye ben o sıradan nasılsın, ne yapıyorsun sorularını geçiyorum artık. Açık alanda sigara içilir de melo çekilmez diye ortam değiştirdiğini anlıyorum 🤣🤣🤣
Düşüncelerinize eşlik etmekte zorlanıyor olabilirim.. 😂 Fazla kıvrımlı bir beyniniz var..
Bunu diş doktorum da dişlerim için söylemişti. Dişlerin çok kıvrak demişti. Beynimi taklid ediyolar diyemedim. 🤣 Zorlamayın ya da zorlanmayın veya sizi yormim di mi ayıb ediyom 🤣
Gözümde neden vampir canlandı..😂 Kıvrak zeka güzeldi, öyle bıraksaydın da..
Bırakamam diyorum öf öf sen bırak diyosun meloadrian
Demiyorum, bunlar tamamen basının uydurması.. 🙄 Issızdır şüphesiz oralar..
Soğuk soğuk buralar.. Pilim son damlasına kadar helal olsun sana he 🤣
Rahmetle ve özlemle.. 😂
Amin inşallah başkan beyim. Yatağınızda rahat rahat uyuyun siz de nerde benim civcivim bulamıyorum ama ondan koymuşum gibi düşünerek..
Ejderha görüyorum
Eşini kaybetmiş kadın öyle bişey sanirim
Gülqn kadın
İsrail - filistin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?