Kişilik & Karakter Kızlar, bir erkek size baktığında sinirleniyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır hoşuma gidiyor Bir şey hissetmiyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kızlar, bir erkek size baktığında sinirleniyor musunuz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Yakışıklı erkek bakınca sinirlenmezler tipsiz baksa kızarlar 0 0 Yorumla
Sjjhffhggfh Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 88% +1 yıl Sevgilim varken birinin bana bakmasına sinirlenirim yoksa tepki vermem. 1 0 Yorumla
napcaksnnicki Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 700 cevap paylaştı. Sürekli bakınca sinir ediyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayırdır ne bakıyon gibi bir tavır sergiledin mi hiç Yorumla napcaksnnicki +1 yıl Evet ama genelde çevre tuhaf insanla dolu Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Çünkü niyetlerini seziyorum yetenek var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dik dik bakarsa sinirlenirim tabii ki 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kesme maksadıyla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yakışıklı erkek bakınca sinirlenmezler tipsiz baksa kızarlar
Sevgilim varken birinin bana bakmasına sinirlenirim yoksa tepki vermem.
Sürekli bakınca sinir ediyor
Hayırdır ne bakıyon gibi bir tavır sergiledin mi hiç
Evet ama genelde çevre tuhaf insanla dolu
Çünkü niyetlerini seziyorum yetenek var
İtici bir şey yine de
Fark etmiyorum
Sevmem
Dik dik bakarsa sinirlenirim tabii ki
Kesme maksadıyla
Evet