Benim için kısmen önemli yani beni ilgilendiren insanların diyelim

Benim için kısmen önemli yani beni ilgilendiren insanların diyelim

Zaten hayatta değer verdiğim birkaç kişi var onların yeri apayrı fakat etrafımdaki hiçbir insanın hiçbir boş düşüncesi umrumda dahi değil. Ancak sivrisinek sesi gibi ki bunda çok ciddiyim.
Yani..
Cevap
6Cevap
Değer verdiklerim için önemli sonuçta onlar iyi olursa ben de iyi olurum
Etrafımdaki insanların ne istediği önemli değil sadece sevdiklerimin ne istediği önemli
Beni ilgilendiren insanlarin onemli. Geri kalanin ne istedigine bakarsak o kadar insan var, onlar icin mi yasiyoruz?
Hiç umrumda değil nasıl olsa gece tek yatıyoruz gelip her şeye çökmeyi devam ettirdikleri sürece umursamaya devam edeceğim
Sallamıyorum tabi benim olan her şeye saldırmayı biliyorlar sonra adamlık saygı bekliyorlar her boka işkence oluyorlar sonra sevgi bekliyorlar sever öyle işi dünya artık benim etrafımda dönüyor
Annem babam kardeşlerim oğlum haric kimsenin ne dediği istedg önemli değil
Kesinlikle ✌🏻
Hayır mümkünse etrafımdakiler de benim etrafımda olmasa daha makbule geçer
Tabiki
Belli kişiler haricinde diğerlerinin ne düşündüğü ne dediği unurumda olmaz.
Onemli değil. Cevremdeki insanlara biraksam zaten hep kendileri icin bir sey isterler. 2 dk durup da sen ne istiyordun demez kimse. O yuzden kendimi önceliyorum. Çevreme de sürekli "ben kafanizda hayal ettiğiniz insan değilim, beni böyle kabul edeceksiniz" diyorum.
Değer verdiğim insanların düşüncelerini önemserim sadece. Diğerleri umrumda değil
Önceden hiç önemli değildi ama şu an istemesem de önemsiyorum bundan kurtulmalıyım
Yalnızca anne ve babamın isteklerine önem veririm onlar harici insanları pek takmıyorum
Etrafımdaki insanların değil sevdiklerimin ne istediği önemli
Sadece değer verdiğim sevdiğim insanların
Doğru öyle
Konu ailem ise evet
Değer verdiğim insanlar haricinde kimseyi kayde almam
benden ne istedikleriyse önemli kendi hayatlarından istedikleri varsa onları ilgilendirir
Yok zaten insanlar ne yaparsan yap hep konusurlar ondan kendin istedigini yap kafan rahat
Dinlerken önemli uygularken deel
Değer verdiğim biri ise evet
Benim ne istediğim daha çok önemli
İnsana göre değişir
Sevdiklerim ise evet önemli
Hayır işime yaramadığı sürece çevremden birinin istediğini yapmam
benim ne istediğim önemli
Banane ba
hic onemli degil benim icin hic bi yerimde olmuyo
Kısmen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?