Affedilmek için mi yoksa karşınızdakine laf anlatmakla uğraşmak istemediğiniz için mi

Affedilmek için mi yoksa karşınızdakine laf anlatmakla uğraşmak istemediğiniz için mi
Genel olarak karşımdakine laf anlatmakla uğraşmamak için özür dilemeyi seçerim ama çok nadir de olsa affedilmek için de özür dilediğim olabiliyor.
Sonuçta insanlık hali, bazen düşüncesizlikle hareket edebiliyoruz, doğru düşündüğüm şeyler yanlış olabiliyor. Onun içinde af dilemek için, özür dileyebilmeli insan...
Haklısın
Ricalar
Özür dilemeyi seviyorum. Elbette hatalarım ile değer verdiğim insanları kırmaktan hoşlanmıyorum lakin adı üstünde, tekrarlanmayacak ve yanlışa dönüştürmeyeceğim hataların üzerinde çiçek açtırmayı önemsiyorum. Bu çiçeğin suyu da içten gelen ve böyle olmamasını karşıya geçirebildiğin bir özürdür. Şaşalı hediyelere, süslü cümlelere gerek kalmıyor. Sesinin tınısından anlıyor sahibi, bu hoşuma gidiyor.
Haklısın samimi olunca zaten anlaşılıyor
Özür dilemek bir erdemdir, birini kırdıysam ya da üzdüysem sevdiğim için, değer verdiğim için özür dilerim. Ama aynı hatayı tekrar tekar ederek yapılan özür kabul olmaz diye düşünüyorum
Cevap
30Cevap
Karşımdakine laf anlatmayı sevmediğim için özür dilemek kolayıma geliyo.🎀✨️
İşte tam böyle oluyorum bazen
Kimseden af dilemeye gerek yokk. Kırdığımız gönülleri alalım yeter:)
Öyle düşünmüyorum
Af dilemek gerekebilir bazen
Yüzde 10 hatalı olduğum ve gerçekten affedilmek istediğim için, yüzde 90 karşıdaki insanın tribini çekmemek için..
Haksızlık ve adaletsizlik ettiysem özür dilerim veya o anki sinirle birini kırarım özür dilerim. Ben düşmanıma bile haksızlık etmem.
İkisi de değil aslında, kırdığım yeri onarma isteği.. Önemsiyorumdur.
Güzelmiş
Ortada haksız olduğum bir konu var ise ancak o zaman özür dilerim hiçte zorlanmam dilerken, harici kimse bana özür dilettiremez
Anlattığım şeyi anlamıyorsa ben neden özür dileyeyim ki birinin kalbini kırdıysam ki bu çok nadirdir ancak o zaman özür dilerim🌸
Çok nadir özür dilerim. Sürekli özür dileyen insan sürekli hata yapan insandır
Gercekten haksiz olduguma inanirsam ozur dilerim aksi halde dilemem
Hatam varsa özür dilerim. Yanlışımı düzeltmek için.
Eğer ki bir hatam varsa mutlaka özür dilerim
Büyüklük bende kalsın derler... Özür dilemekte bir erdemliliktir.
Haksız olduğumu düşündüğüm noktada özür dilerim onun dışında hmm tabii tabii der geçerim.
Haksızsam özür dilerim yoksa imkansız gerçi birini haksızken kırsam bile üzülürüm ama adım atmam
Hatalı isem özür dilerim.
Bir erdemliktir insanız hata yapabiliriz
İkiside oluyor bazen kırmamak için ya da konu daha fazla uzamasın diye tamam özür dilerim sen haklısın dediğim olmuştur. Duruma göre değişir bu birini çok kırdıysam ve bunu daha sonra anladıysan affedilmek içinde dilenir özür
Kimi zaman affedilmek için kimi zaman da laf anlatmakla uğraşmak istemediğim için
Ben de öyle
Gerçekten hatalıysam o özrü dilerim. Ama haklıysam o özrü kim olursa olsun dilemem.
Bizde yanlış olmaz varsa yanlış hak etmistir elllaaaam 😎
Tabi ki özür dilemek erdemliktir Bir insan özür dilemeyi bilmiyorsa hayatımda yeri yok
Eğer hatalıysam özür dilemesini bilen birisiyim
İyi bi özellik
Affedilmek kalpleri onarmak için
Evet önemli
Kusursuz değiliz affedilmek için uğraşmak cistemedigim birisiyle karşı karşıya gelmemeye özenirim
Hatam varsa dilerim
Üç defa özür diledim sadece
Suçumu biliyorsam özür dlerim.
Hatamın farkına varırsam dilerim.
Hatalıysam dilerim sadece
Hatam varsa özür dilerim
Kabahatli isem özür dilerim.
Gönlünü almak icin.
Hata yaptıysam.
Değer verdiğim biriyse
Çünki bir yanlışım oldu
Hata bendeyse özür dilerim