"Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşurlar. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zaman ayırırlar. Farkı anlayın."
"Jet Li"

"Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşurlar. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zaman ayırırlar. Farkı anlayın."
"Jet Li"

Burada çok yaşıyorum Hakkımda konuşulan ve kulağıma gelenleri çabuk unutmam, genellikle o konuların beni gerçekten etkilemesine bağlıdır. Eğer konuşulanlar benim için önemli ve anlamlı değer verdiğim insanlar tarafından yapılıyorsa, genellikle hafızamda kalır ve üzerinde düşünürüm. Ancak eğer konuşulanlar beni doğrudan ilgilendirmiyor veya bana zarar vermiyorsa, genellikle üzerinde çok fazla düşünmem ve hızla unuturum.
Benim için önemli olan şey, etrafımdaki insanların samimiyeti ve niyetleri ne olduğuna göre değişir. Söylenenleri dikkate alırım ancak hızla unuturum, çünkü benim için gerçek mutluluk ve tatmin edici ilişkiler, yüzeyde kalan konuşmalardan çok karşımdaki insanın bana ne kadar değer verdiğine göre değişir. Bazen sözde değer verilmesi hissedilir.
Hayır ben unutmam hiç bir şekilde.. kinci değilim aslında intikam almam. ama arkamdan konuşan.. beni çekiştiren sonra da gülen insanları hiç bir şekilde unutmam.. yaptıkları da aklımın bir köşesinde ders olarak kalır ki öyle tip de olan kişilerle bir daha konuşmayayım ya da hayatım da yer edinmesinler.. ve gün geldiği zaman da cezalarını çeksinler.. bu yüzden de affetmiyorum bu tür kişileri.
Bende hiç unutmam güçlü hafıza sorunlarından🙄Ama kendini hazır hissettiğinde affet. Affetmek ruhu özgürleştirmek kendin için🍀
Hakkımda konuşulan kötü şeyleri unutmam ama kişiye de bağlı. Tanıdığım, sevdiğim biri konuştuysa unutmam ve uzaklaşırım. Tanımadığım insalar da pek umurumda olmaz.
Teşekkür ederim 🌸💕
Rica ederim🌺🌺
Ben engellediğim insanları niye engellediğimi unutup açan insanım ya ahshhs
Ahahah maşallah😂😂🩷
😂🌺
Teşekkürler ❤️
Rica ederim🩷
Cevap
15Cevap
Yok unutmuyorum, unutmuş gibi yapıyorum...
Mantıklı😆😆
Yok ya sevdiğim biriyse asla unutmam. En yakınım dediğim kişilerden biriyle sevgilimi tanıştırdım. Daha yeni sevgili olmuştuk ama zaten evliliğe gideceği belliydi en başından, neyse. Kız arkamdan zengin olduğu için evlendiğimi (ay keşke öyle olsa akskak), sevgilimin cimri olduğunu (ne alakaysa) falan söylemiş. Bir de bunlar kulağıma gelince ben senin iyiliğini istiyorum diye zırvaladı, özür bile dilemedi, sildim ben de
Ahahha bayağı hasetlenmiş sana😂
Çok garipler, ya katilse falan dedi yani adam hakkında, garip bi akıl tutulması
Evet😂
Aksine unutmam. Kafamda kurarım kurarım sonra bir yerde denk getirdim de lafı çakarım. Eğer o lafı yerine koymazsam bir gün gelir yine arkamdan konuşmaya devam eder. O zaman da işte içime oturur. Ama kesinlikle duyduğum bir şeyi söyleyenin yüzüne söylemeden duramam. Söylemedim diye inkar ederse de ispatlayacak kesinlikle. Söylediğini de eminsem zaten şapkasını öne eğdiririm.
Evet ispatlayamazsa bende de kaçarı yok😌
Bir insan başka bir insanın hakkında kıskandığı için, çekmediği için falan konuşup durur. Çok önemsemiyorum. Zaten kimse herkese aynı davranmıyor ki bende öyle yapıyorum. Ben konuşan kişiyle iletişim kurmam olur biter.
İnsanlar konuşmak için en ufak fırsatı değerlendirir. Unutmam ama umurumda da olmaz.
Fil hafızalıyım ama konuşan kişi umrumda değilse ne dediği de umrumda olmaz.
Ben kişiyi umursamasam bile aklımda kalır denilen maalesef🥲
Kesinlikle unutmam kesinlikle her boş vaktinde aklıma gelir
Demek iz bırakıyor
İyi ya da kötü fark etmiyor benim için
Bir terazi burcu hiçbirşeyi unutmaz uykusunda bile düşünür vakti saati geldiğinde herkes onu daha iyi tanır.
Çevremde olup biten harici pek umrumda değil
unutacak kadar a. ptal olmadım ama umursamayacak kadar olgunum şükür
Duyduklarimi, denk gelirse yüzûne söylerim.. anlat derim..
Hayır, kin tutarım ve sınra kinimi kusarım
Kendini hazır hissettiğinde affer gitsin zamanla kendini özgür bırakmış olursun💃🏻
Affet***
Maalesef bu huyumdan vazgeçemiyorum. Ama kurtulmakta istemiyorum sanki 😅
Ahahahah😂😂 kinle toksik bir bağlantı kalmış olabilir aranızda belkide😂
Bak bu doğru 😅
Alemsin ya güldürdün umarım sende hep gülersin hayatında😂😂💝
Umarım, sen de hep gül 💐💐💐
Balık hafızalıyım ben unuturum 🤦🏻♂️
Kinde tutamazsın o zaman güzel bir şey bir bakıma😂
Hee çok şiddetli kavga ettiğim birisiyle bile bi zaman sonra neden kavga ettiğimi unutur hatta kendimi haksız bile görürüm 🤦🏻♂️
Oda çok ya haklılıklarını araya serpiştirme yinede😂😂
Maalesef öyle 🤦🏻♂️ anlık olarak haklı olsam da ileriki zamanda konusu açılırsa ulan haksızsın derim kendime çünkü bana yapılanlar aklıma gelmez 🤣 karşı taraf benim dediklerimi bülbül gibi söylerse olacağı bu olur 🤦🏻♂️
Çıkarcı pis insanlar kes gitsin iletişimş
Unutmam, unutmuş gibi yaparım.
bazen unnuturum bazen unutmam
Hayır, unutmam. Kinciyimdir.
Duymam ki unutayım 😃
Arkamdan konuşan önümden yesin.
Kulağıma gelmese daha iyi ben unutamıyorum
Umrumda olmaz ki unutayim
Hayir unutmam duyduğum an hesap sorarım 🙄😏
Kafaya takmam öyle şeyleri
Bedelini odetmeden unutmam
Unutmam