Kendini ne kadar tanıyorsun. Kendine ne kadar saygı duyuyorsun bunu hiç düşündün mü?
Evet bu konuyoa ilgili ilk benceme davetlisiniz. Şimdiden okuduğunuz için teşekkürler🌺🍀
Kendini ne kadar tanıyorsun. Kendine ne kadar saygı duyuyorsun bunu hiç düşündün mü?
Evet bu konuyoa ilgili ilk benceme davetlisiniz. Şimdiden okuduğunuz için teşekkürler🌺🍀
Ben her zaman için evet, kendime saygı duyuyorum. Kendi değerim, sınır ve seçim için önem veriyorum. Kendimi olduğum gibi kabul etmek ve kendi iyilik durumum için doğru kararlar almaya çalışıyorum. Saygı, kendi kendini tanıma ve kabul etme ve benim uchnyönemli bir parçasıdır.
Kendini bilmek sahip olunabilinecek en iyi özelliktir bence bu açıdan seni kutluyorum🌿
Çok teşekkür ederim
Tabii ki kendime saygı duyuyorum. Haksızlığa hiçbir zaman gelemem haksızlık yapılan yerde durmam. Gerekirse isyanımı yaparım. Kimin ne düşündüğü ne olacağı umrumda olmaz ben haklıysam sonuna kadar hakkını savunmak zorundayım. Kaybedecek bir şeyler olsa bile onları göze almak lazım. Kaybettiklerin hayatının sonu değil ya onların yerine başka bir şeyler koyabilirsin çünkü. Ama saygıyı hep kaybedersen hep ezilmişlik içerisinde kalırsın.
Evet kendime saygı duyuyorum. Aynı zamanda sadece saygı değil de kendini 'sevgi saygı güven' veriyorsa başkalarında sana aynı duygu verir. Çekim yasası derler. Rahmetli Doğan Cüceloğlu'yu çok seviyorum onun 11 kitap okumuştum onun sayesinde hayatım değişti. Doğan Hocamız sayesinde binlerce insanlara hayatlarını değiştirmiştir. Mekânın cennet olsun. 💐
Kendime saygı duyduğum için saygısız insanları hayatımdan çıkarmışımdır.
Cevap
12Cevap
En başta kendime saygı duyuyorum zaten evet.
Evet kendime saygım var
Bazen hata yapıyorum fakat hatalarımın beni utandıracak bir şeyler olmaması için çabalarım. Hatalar bize mahsus, önemli olan tekrarını yapmama!
Ders çıkarmak önemli yoksa aynı hatalarla boğuşur dururuz
Kesinlikle
Biri dedi ya dizide kendine saygın yok mu? seni taciz ettim ırzına geçmeye çalıştım yani tabiki kendime saygım var
Psikolojik olarak kendimi cok iyi taniyorum neyin bana iyi kotu gelecegini iyi biliyorum is hayati yastan dolayi sanirim
Tesekurler
Bencene baktim aslinda herkesin bir yerlerde sorunlari olur yani zorladigi sorunlar
Öncelik sırası belirle; Hayatındaki insanları, yapacaklarını ve yapmayı planladığın şeyleri hatta hayallerini bile önceliklerine göre sırala bu şekilde neye ne kadar enerji harcayacağınla ilgili daha az kafa karışıklığı yaşar motivasyonunu da canlı tutar onu korumuş olursun. Benim sorunumda bu sanirim
Kendimi ve sizleri tanıdıkça, narsist ve insan düşmanı oldum. dünyanızn bi şekşlde yokolacağını bilmek güzel. ya deprem, ya mülteciler, ya dış güçler götürür sizi
Evet yer yer bencil olunmasının da insanın kendisine saygısından olduğunu düşünüyorum. Kendime bakarım sonra sonrasını da düşünürüz😅
Kendimle iyi anlaşıyorum ve kendime saygı duyuyorum.
Duymuyorum galiba, iç sesimi hiç dinlemiyorum çünkü.
En çok kendime saygı duyuyorum
Kendinle aran var mı diye sorsana bi
Yok
Anlaşamıyoruz
Olur olur anlaşırsak daha kötü olur
Hee öyle 🙃
Zaman zaman duymuyorum
Doğru.
Olabildiğince duyuyorum
sağol cınım
Daima. Saygımdan şaşmam. 🤣
En çok kendime saygım var..
Ben Akbeyim.. her daim..
Elbette
Evet
Evet
evet duyuyorum
Tabiki de her zaman
Hayır.
Kendimi sevemiyorum ki saygı duyayım
Hemde cok
Hümanistliğim herkesi hemen sevmem güvenmem
Evet az değerli hissediyorum kendimi özel hissedecek bir şey bulamıyorum
Haklısın sanki özel olmamız gerekiyormuş gb yetiştirildik herkes her seyi anlamlandirma cabamizdan dolayı özel olmamız gerekiyormuş gb hissediyoruz ben de benzer hissler yasadim ama şunu unutma herkes sıradan kimse daha özel degil, bir insanı diger insanlarindan daha özel kildığınj düsundugumz sey özün boş ya da sadece o kisiyle ilgili bir sey bir insan diger insanlarin hayatina dokunmiyorsa hicbir sekilde digerleri icin özel olamaz bu açidan cok humanist olman seni digerleri icin daha özel yapar
Hicbirşey anlamadim desem ayıp olur mu
Ben biri tarafindan özel ilgi gördüğümde psikolojikmen arkasında bir şey ararım
Cocukluktan kaynaklı
olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?