Hayali bir kahraman olsanız, kim olmak isterdiniz?
.. = )
.. = )
çocuk olmayı güzel yapan şeylerden biridir... insanın hayal gücünün tüm hayatı boyunca en saf olduğu dönemdir aslında çocukluk... o yüzdendir ki o hayal gücü onlara bütün kapıların kilitlerini açar...
belki bugün her evde var ama televizyonun olmadığı ya da çok az evde olduğu zamanlarda romanların, efsanelerin, ülke geçmişinin izleri görülür bu hayallerde...
kimi peter pan olur hayallerinde... sattlerce gökte süzülür... kimi sinbad olur denizlere hükmeder... kimisi huckleberry finn olup free takılır... kimisi ise polyanna olup mutluluk dağıtır... bazıları ise ülkesi için mücadele verir...
kimi kara murat kimi william wallace...
televizyonun hayata girmesiyle beraber bu kahramanlar da değişir... kimi kaptan amerika olmak ister kimi batman, kimi pokemon olmak ister kimisi ise x-men...
velakin bu hayaller her döenmin ortak özelliği olmaya devam eder...
isimler değişse de hayaller değişmez...
asıl ben teşekkür ederim :)
işim bu editörüm :)
Elitya olurdu adı, biraz çatlak olurdu :)
Uçardı kaçardı iyilik yapardı herkese
Adım Davlumbaz olurdu her an her yerde olabilirdim uçabilirdim ve görünmez olabilirdim kostümüm siyah ve sade olurdu yazıları sevmem ve kostüm yasız olurdu ve kapşonsuz
Batman veya Oliver Queen ( Arrow), nedeniyse, bunlar özel güçlere sahip olmayan sıradan ama zengin insanlar, yani param olsa belki bende böyle olabilirim :D
Cevap
7Cevap
Valla bir zamanlar GAZMAN diye bir türk süper kahraman vardı özelliğini bilen bilir (kurufasülye etikisi). O zamnlardan bu yana kahramanlarla aram iyi değil -_-
Harry Potterın Hermoniesi olmak isterdim. Kahraman anlayısna baglı tabi. Cok eksınlı olurdu.
Beyin okuyan bisey olurdum:)
:) gerçekten süper olurdu..
Flash.
Ironman
mikelenjelo..
superwoman
Bilemedim şimdi :(
Napiyim ya :/
İçimden gelmeyince yapmanin bir anlami yok ki...
Pikaçu ^_^
pokemonn
Invisible woman
Supermen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar