İş yerlerinde ince inceye kıskananlar oldu. Ama ben hiçbirini takmadım yoluma devam ettim. Şu anda da buradayım işime gücüme devam ediyorum. Ben iyi olmasaydım zaten beni tercih etmezlerdi. Kimseye bakmadım kimseye aldırmadım ben kendime devam ettim.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sen kimseye takmadan her şey rağmen kendine güveniyorsun, gurur duyarım.. 👏🏻
Ben 22 yaşında kendi evini arabasını İşini kurmuş biri olarak söylüyorum dükkan açmadan önce iş yapamazsın batarsın anlamında kendi ailem dahi söylemler oldu unutma çevren de ki seslere takılırsan kendine olan güvenini kaybedersin kafana koyduğunu yap Ve hedeflerinin peşinden git 👍
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen katılıyorum. Kendi sesini dinleyeceksin elalem sesini değil. Seni Tebrik ederim..👏🏻
Her zaman olabilir fakat bilmediğin bir işe giriyorsan senin çevrendeki sana yakın olan insanlar belki bu işte tecrübeleri var zarar görmeni istemiyor da olabilirler sonra bir atasözü var bunu yaşayarak deneyimlemek istemezsin sanırım 1 musibet bin nasihatten iyidir
Zayıf karakterli ve kalitesiz insanların başarıyı engellemek için bloke etmeye çalıştığı gerçek hayatta en çok karşılaşılan bir durumdur. İnsanın yılmaması kendisine inanarak kendi yolunda devam etmesi vazgeçilmez bir duruştur daima.
Sürekli bir kendi ülkende bir başka ülkede olamazsın deniyordu ruhen yorulursun işte motivasyonun düşebilir falan ama öyle olmadı yorulmadım tam tersine birçok artıları oldu her anlamda.