Başarını kıskanan insanlar oldu mu hiç, hissettin mi bunu? 😏
Kıskançlık gizli bir hayranlıktır.

Başarını kıskanan insanlar oldu mu hiç, hissettin mi bunu? 😏
Kıskançlık gizli bir hayranlıktır.

Evet özellikle iş yerinde oldu. Eski iş yerinde bir tane kız vardı. Benim ne kadar çalışkan ve aktif olduğumu çok kıskanıyordu. Ayağımı kaydırmak için her şeyi yapmıştı. Yani sonuçta beni kendisiyle kıyaslamaması gerekiyor çünkü aramızdaki yaş farkı ve tecrübe farkı vardı ama kendi içine fesatlığından böyle bir şey yapıyordu. Her yerde oluyor öyle insanlar maalesef.
Evet.
Evet acaip kıskanıldım. Fakat biraz zaman geçince anlıyor insan aslında kıskanılacak hiç bir şey yapmadığını etrafının vvaroşlarla dolu olduğunu ve kapasitesi sınırlı insanlarla dolu olduğunu. Onların başarı sayıklarının senin için yolun başlangıcı olduğun...
Başarımı değil de doğum günümü kıskanan bir akrabam olmuştu çocukken. O da çocuktu gerçi ama hâlâ aynı huyunun devam ettiğini düşünüyorum. Annemin kuzeninin kızı annesiyle birlikte doğum günüme geldiğinde bana “ Senin salaaaak doğum gününe geldik.” dedi. Sanki ben davet ettim, gelmeseydiniz. 😂😂😂😂
Allah şifa versin diyip geçiyoruz ahjs
Olmaz mı hem taklit etmeye çalışmak hemde eleştirerek onlar da kendileriyle çelisiyorlar yazık üzülüyorum böylelerine güya çaktırmıyorlar ama sinema gibi izliyorum 😃
Sana keyif kahvesi alıcam shjs
Tamam 🤝😅
Oldu tabii, hem de sandığımdan çok daha erken yaşlarda 😊 Başta “ben mi abartıyorum acaba?” diyordum ama beden dilleri çok şey anlatıyor; pasif agresif espriler, başarıyı küçümsemeler, konuyu hemen kendilerine çekmeler… Kıskançlık bence her zaman hayranlık değil; bazen de kendi eksiklerini yüzüne vurduğu için rahatsızlık 😌 Sen yeter ki duruşunu bozma, başarı insanın gerçek çevresini süzer. 🌸💫
Cevap
11Cevap
Evet kıskanan karaktersizler oldu. ama gereken cevabı verdim.
Güzel..
Evet oldu akrabalardan çok açık bir şekilde belli ettiler.
Akbaba shjs
Henüz böyle büyük başarılar yaşamış birisi değilim. Olsam ve kıskanılsam hiçbir yerime takmam, o ayrı bir mesele. Ama beni kıskanan adına üzülmeden de geçmem.
Acil şifa dilicez shjs
Oldu evet, hatta Uber mod olunca dahi kıskananlar olmuştu. Takılmadım çok insanlar ulaşamadığı başarılara uzaktan iç çekip durur. Normal karşılamak lazım. 🎈
Anca izlesinler uzaktan
Özellikle yapıyorlar çoğu şeyi hatta.
Kıskananlar yüzünden başıma gelmeyen kalmadı. Araba aldım kaza yaptım ikinci aracı aldım kaza yaptım şantiyede iş aldım ayağımı kırdım 😬😬😬 artık instagram kullanmıyorum
Nazardan hep..
Maalesef…
Oldu.. ama çoğu kötü niyetli değildi. İnsan bazen kendi eksikliğiyle baş edemediğinde bunu bu şekilde yansıtabiliyor
Kompleksli tipler işte
Çok tehlikeli ve zararlı da olabiliyor böyle insanlar 😐
Doğru valla öyle ki sinsiler o yüzden
Akrabalar zehirli sarmaşık gibi kıskançlık dolu hepsi
Zehirlerini akıtıp kaçarlar dikkat 😅
İş yerinde çok oluyor. Akraba kılıklı akbabalar. Birde hemcinslerden gelen çirkeflik.
Hayranlar aslında sana
Beni aşırı rahatsız eder.
Bir başarı yakaladığım zaman birinin başarımı kiskandigimi düşünmek beni aşırı rahatsız ediyor. Sanki birisinin hakkını yiyormuşum gibi iğrenç bir his.
Kiskandilar mi bilmiyorum ama taklit isi itici geldi buda kiskanmakmidir
Bilmem ki. Pek basarili bir hayatım olmadığı için sanmıyorum ya
Vardı ya bi tane copycat ve "ne alakası var kanka senden görmedim zaten aklımdaydı" diyordu
Ay bu tipler hiç mi bitmez shj
Olmuştur, olmamıştır…IDGAF 😅😂
Füze atsaydın shjs
😅😅🤍🌸
Kıskanmaktan çok kabulleniyorlar
Mecburlar tatlım, kaçış yok 😅🤌🏼
En yakınlarımızda bile bulunabiliyor
Doğru..
Maalesef çok fazla oldu
🩷
Kıskanan olursa böö diye bakarım korkar
Öğretmenim canım benim