Takılmalık bi kız olarak gözüküyorum bunu nası düzeltebilirim?

Aslında cıvık birisi değilim. Oturup yarım saat konuşulsa iyi birisi oldugum net anlaşılıyor ama dışarıdan çok önyargılı yaklaşım alıyorum. Arkamdan da sadık degildir bi kaç kişiyle konuşuyordur o tarzında duyumlar aldım. Ama yakınlarım bilir ki asla öyle birisi drgilim sevgilin oldugunda her yerde direkt paylaşırım. Erkek kankalarım vs de yok. Ama Saçlarım kızıl 2 piercingim var. Düzenli spor yapıyorum fiziğim yerinde ve bunun verdiği rahatlıkla da bi tık açık giyiniyorum. Çok açık degil ama küçük bi şehirde yaşadıgım için biraz açık gözüküyor. Dış görünüşüm yüzünden de çok hoş bi izlenim vermiyorum maglesef. Ama saç boyamdan da piercinglerimden de vazgeçmek istemiyorum. Sizce bu kötü izlenimi nasıl değiştirebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Aslında bu izlenimi pek duygusal birisi gibi gözükmediğim içinde veriyor olabilirim. Biraz umursamaz gözüküyorum bunun farkındayım. Ama bunun sebebi agır şeyler yaşamış olmam ve artık çogu şeyin bana hafif gelmesi. Ama verdiğim izlenimden çok rahatsızım
Güncellemeler
+1 yıl
Açık giyimden kastım dar paça pantolon üstüne sıfır kollu felan. Genelde dekolite ya da etek tercih eden birisi degilim
Takılmalık bi kız olarak gözüküyorum bunu nası düzeltebilirim?