Kişilik & Karakter Bugün ki rotanız nereyi gösteriyor? Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/fgnP-N3E55I?si=GuimE_0wbvxyBXHA😏😏 Güncellemeler1 yıl 🙏🙏 Bugün ki rotanız nereyi gösteriyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Freshçilek Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Temizlik yaptım kahve içiyorum evde takılacagım halim yok 1 1 Yorumla Myblue2025 1 yıl Afiyet olsun.. Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Maalesef hep evdeyim hiç evden dışarı çıkamıyorum hiçbir yere gidemiyorum ömrüm eve kapalı geçiyor 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. İşi gösteriyor işe geldim hüğ 1 1 Yorumla Myblue2025 1 yıl Kolay gelsin.. 😅 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ankara’ya geri döndüm 😂 1 7 Yorumla Myblue2025 1 yıl İyi yaptın.. 😅 Yorumla MrConfused 1 yıl Gönül deniz kenarına gitsin ister ama 😂 Yorumla Myblue2025 1 yıl O gönülün her istediği olunca şımarıyor ama.. 😅 Yorumla MrConfused 1 yıl Şımarmak hakkı değil mi 😂 Yorumla Myblue2025 1 yıl Arada bi olabilir o kadarına izin var ya.. 😅 Yorumla MrConfused 1 yıl Allah razı olsun 😂 Yorumla Myblue2025 1 yıl Amin amin.. 😅 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Birazdan uykuya dalacağım, yani rüyaları 1 2 Yorumla Myblue2025 1 yıl İyi geceler o zaman.. Yorumla LordofJungle 1 yıl Teşekkürler Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yerimde sabit 😂 1 6 Yorumla Myblue2025 1 yıl Direkt rotasız diyelim o zaman.. 😄 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Aynen 😂 yorgunum 😂 Yorumla Myblue2025 1 yıl Tamam tamam sen öyle kal.. 😄 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Teşekkürler 😂 Yorumla Myblue2025 1 yıl Ne demek.. 😄 Yorumla m ByBrawo 1 yıl 😌😌 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% 1 yıl İş yeri şantiye 😄 1 2 Yorumla Myblue2025 1 yıl Kolay gelsin.. 😄 Yorumla ErtugrulKARTAL1903 1 yıl Teşekkürler 🌹😊 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Uçuyorum. Yüzüyorum. Çalışıyorum 2 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Evdeydm uzaya çıkamadm 1 0 Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl evde temizlik 1 2 Yorumla Myblue2025 1 yıl Kolay gelsin.. :) Yorumla EngEteM 1 yıl teşekkürler Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Kursu gösteriyor 😄 1 2 Yorumla Myblue2025 1 yıl Bitmez çilemiz.. 😄 Yorumla Semih6934 1 yıl Maalesef 😄 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Kafama göre takılmaca 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. ev.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Temizlik yaptım kahve içiyorum evde takılacagım halim yok
Afiyet olsun..
Maalesef hep evdeyim hiç evden dışarı çıkamıyorum hiçbir yere gidemiyorum ömrüm eve kapalı geçiyor
İşi gösteriyor işe geldim hüğ
Kolay gelsin.. 😅
Ankara’ya geri döndüm 😂
İyi yaptın.. 😅
Gönül deniz kenarına gitsin ister ama 😂
O gönülün her istediği olunca şımarıyor ama.. 😅
Şımarmak hakkı değil mi 😂
Arada bi olabilir o kadarına izin var ya.. 😅
Allah razı olsun 😂
Amin amin.. 😅
Birazdan uykuya dalacağım, yani rüyaları
İyi geceler o zaman..