#Herhangi bir insan size güven duymuyorsa, samimi olmuyorsa bunu dert edinir misiniz?

#Herhangi bir insan size güven duymuyorsa, samimi olmuyorsa bunu dert edinir misiniz?

Önemserim ama bana güven duyulmuyor diye kesinlikle dert edinmezdim çünkü bu kendisiyle alakalı bir durum. Ben kendimi güvenirim başkalarına değil, kendimi ilgi duyarım. Ama ne yazık ki çoğu insanlar kendilerine güvenmiyor diye dert ediniyor birilerine kendisini güvensin diye çabalıyor öyle oldukça çevre tarafından daha da uzaklaşır.
Tabi ki başkalarının bana güvenmen duyması, bana rahat olması en az benim de onlara güven duymam kadar önemli. Sevdiklerimin güvenini kazanmaya çalışırım çünkü güven karşılıklı değilse o ilişki yorar yıpratır tek taraflı güven sıkıntılı çalkantılı bir ilişki doğurur
Sevdiğim, değer verdiğim birinin bana güven duymaması üzer. O yüzden de güvenmesini önemserim.
Bilhassa da evet, sevdiğin ve değer verdiğin insanın güvenmesi daha da önemli olur 🙏
Tabi ki öyle en çok da bu üzer beni
Doğru.. Bence de. Zor bir durum cidden..
Teşekkür ederim:)
Rica ederim 🙂
En çok önemsediğim şey bu hayatta. Gerekirse kişi bana namusunu bile teslim edebilmeli.
Cevap
25Cevap
Elbette, kendime olan saygımı zedelememek için atıyorum tüm adımları mı ve güven önemli bir kriter benim için. Lakin insanların ne dediği yahut ne düşündüğünü pek önemsediğim söylenemez çünkü onlar işine gelmediğinde, çıkarları uyuşmadığında seni kötülemek için iki kere düşünmeyeceklerdir.
İnsanların bana güvenmesi benim için önemli. Karakter meselesi çünkü. Ancak her ne kadar iyi olsak da birilerinin hikayesindeki kötü karakteriz. Bunu düzeltmek zamanı boşa harcamak olur. Herkesi memnun edemeyiz. Memnun olmayanlar da umurumda değil.
Kimsenin hakkımda ne düşündüğü umrum dışı. İsterse itin uğursuzun önde gideni desinler. Ben kendime bakarım. Menfaat için yanıma yanaşanın alnını karışlarım. Kimsenin uşağı, kölesi , deneme tahtası değilim. Bana güvenip güvenmemesini dert edinmem.
Yeterince güvenilir olduğumu düşünüyorum ve biliyorum. Beni tanıyanlar bilir.
Bir tek seninle işte tatsız bir olay oldu o kadar
Önemsediğim tek şey net olmak.
Olduğum gibi görünmek.
Gerçek ve doğru üzerine kurulu bir hayat.
çok önemserim karşı tarafın sana böyle davranması da kıymetli bişi
önemsemem pek. kişi beni nasıl biliyorsa öyle bilsin
Pek önemsemem birisi bana güvense nolur güvenmese nolur, ama güvenilir biriyim orası ayrı.
Güvenilir bir insan olmak bir insanın ulaşabileceği en üst mertebedir.
Olmaya çalışıyorum.
Bana güvenmeyen birine ben de güvenmem, samimiyetimi sorgulayanlar önce kendine bakmalıdır.
Dostları var mı bakarım. Dostu olan insan bana daha güvenilir geliyor
Önemserim. Öyle de olmaya çalışıyorum.
Samimi olmamasını önemsemem ama güvenmemesini önemserim.. Güven vermek önemlidir..
Hayatta en çok önem verdiğim şeydir
Cok onemserim.
Şu konuda şöyleyim demem
Elbette önemserim.
çok önemserim öyle olduğumu da düşünüyorum 🫠
Hayır
Önemserim
Keşke kimse güvenmese mis
Evet benim icin onemli
Önemserim tabiki..
evet önemli benim için
Uzak dursun benden mümkün se