Bilmiyorum bana eşlik edilmesi nasıl bir his, zira kimse ayak uyduramıyor da.

Bilmiyorum bana eşlik edilmesi nasıl bir his, zira kimse ayak uyduramıyor da.

Evet. Güven kazanılan, zamanla beraber çaba da isteyen bir şey. Ama şimdiye kadar kimseyi yarı yolda bıraktığımı, sırtından bıçakladığımı hatırlamıyorum. İnsanlar bana pek çok şey söyler ama güvenilmez birisin bunlar arasında değil.
Karşımdaki kişilere bağlı zaman zaman güvensiz davranışlar sergileyebiliyorum ama genel olarak güvenilir biriyimdir, kolay kolay kimseyi sırtından vurup haksızlık etmem
Enerjin fazla yüksek olduğu zaman, çevrende olmak isteyen toksikler ve enerjisi düşükler ayak uyduramıyordur. Bende bunu fark ettim kendimde. Böyle tahmin ediyorum.
Cevap
43Cevap
Gayet güvenilir biriyim hatta bazen bu işi abartıyorum
Maddi ve manevi açıdan emanet edilen şeyler var. Başka bir şey söylememe gerek yok heralde
evet güvenilirim.
Her insanın bana güvenmesini istemem. Çünkü kişiye göre davranırım ve bu konuda seçiciyim biraz. Bunu pek çok insan iki yüzlü olarak yorumlayabilir, umurumda değil. Her insana eşit muamele yapamazsın. Asıl iki yüzlülük budur bence 😌
Ama Kendimce evet, güvenilir biriyim. Çevremdeki insanlarca da güvenilir biriyim. Bu zamana kadar güven konusunda kimsenin benimle en ufak bir sorunu olmamıştır.🙏
Zaten Hiçbir insan ben şerefs*zim adiyim bana güvenilmez demez.. Bu konuda bir şey diyemeyeceğim o yüzden. Bunun cevabını beni tanıyanların vermesi daha mantıklı olurdu aslında
İnsanlar bana 100 puan vermesin, daha düşük puan versinler ben onu yükseltiriim nasılsa …😄
👌👌👌
@Ilerdearse ☺️☺️
Sevdiğim insanlar için güvenilirim, düşmanlarım için güvenilmezim 😃✌️
Oldukça. Kimseyi hayal kırıklığına uğratmadım şimdiye dek. Herkesi de böyle sanırdım, değilmiş, yaşadıkça ideal olanın nadir olduğunu anlıyorsun
Sevgilim varsa, bana sonsuza kadar güvenebilir , yoksa biraz hovardayım yalan yok, ama hayatımda biri varken gözüm Adriana Lima' yı görmez 😆😅
Öyleyim evet.. Kimse aksini iddia edecek veriler koyamaz ortaya ama ben, güvenilirim diyenlerin aslında öyle olmadığını ispat edebilirim..
aramızda yaşanılanlar aramızda kalır. bana emanet edilen her ne ise benden çıkmayacağını zaten bilir karşı taraf -beni tanımışsa eğer-
Sır saklamak konusunda asla taviz vermem yapım böyle birde maddi emanetler konusunda çünkü asla emanet bir şey almam.
Evet güvenilir birisiyim kimseye yalan söylemem birisine söyleme dediğini gidip başkasına da söylemem
Güvenimi sarsan insanla o dk yolumu ayırırım.
yani güvenilir birisi olduğumu düşünüyorum. Kimseyi kolay kolay satmam
Güvenilir birisiyim evet tanıdığım insanlar beni çok severler
Valla mütevazı falan olamicam bu konuda çok güvenilir biriyimdir
Güven verene güven veririm. Her şey karşılıklıdır.
Evet. Güzel bir his bence kendinden emin olmak.
Bazen ben bile kendime güvenemiyorum. Sıkıntılı bir durum.
Hayır ben kendimden başkasına güvenmem baskasınında bana güvenmesini istemem 😃
Kimse ben güvenilmezim demez ama keşke kendim gibi bir arkadaşım olsaydı
Kendim olduğum için demiyorum ama gereksiz aşırı güvenilir biriyim maalesef
Bana pek güvenmeyin ya
Evet öyle biri olduğumu düşünüyorum kesinlikle
Belkide en iyi yanim budur
Evet öyleyim dir
Ben güvenilir biriyim.
Ebet içi dışı birim
Ben kendime göre öyleyim
evet düşünüyorum
Yoo ne münasebet 😂