Tertemiz kapalı bir kızken hem 100 suç kayıtlı biri beni dolandırdı hem de başka bi olay yaşadım artık farklı mıyım eskisinden?

Tesettür modeli olmak istedim çok güzel fiziğim var yüzüm güzel diye ankaradan Bursa’ya gittim adam otelde misafir edileceksiniz dedi sabaha kadar kendi evinde bekletti sabaha kadar şalımla oturdum bir dk uyumadım sabah çıktım yol paramı vermedi ama mesajda yol paranız bizden dediği için polise gittm poliste 100 suç kayıtlı dolandırıcı olduğunu gördüm polis ben o zaman 21 yaşında olmama rağmen amcamı aramış tim sülalem duydu ve ne alakaysa o ezik 40 yaşında dolandırıcı tokalaşmadığım bile herifle namusuma iftira attılar annem 2 yıl geçmesine rağmen sen 99 sabıkalnın altındn çıkan kaşar felan dedi her gün o ezik herifle namusuma iftira attı ve ben her gün küfür hakaret duyduğum için annemden sonra da Kyk yurdunda kalmaya dayanamadım artık Sadece kendi istediğim gibi yiyip içebilmek uyuyabilmek istiyordum sabrım kalmamıştı Kyk çekemezdim o zamana kadar el ele bile tutuşmamış olduğum halde biri bana para karşılığı masaj teklif etti ben de şeyine ise olmaz dedim o zaman sen sırtıma bacağıma yap altımda havlu olsun ben de sana kıyafet üstünden dokunayım dedi dedim ben açılmam kapalıyım daha önce hiçbir erkekle bi şey yaşamadım kabul etti ilk buluşmada para verdi masaj yaptım şeyini felan görmedim hiçbir zaman ve o da benim kalçamı eledi 2. buluşmada da kıyafet üstünden kısa bi süre eledi ama başımı bile açmadım 2. bukuşmada para da vermedi ve taksiyle gel parasını ben veririm demişti onu bşle vermedi taciz bu resmen kandırmak çok kötü hissettim üstünden 10 ay geçti ya elinin izi varsa bedenimde organlarımda diyorum çok kötü hissediyorum eski temiz ben değil miyim artık hem 100 sabıkalı bir adam tarafından dolandırılmışım hem de başkasına 700 tl karşılığı masaj yapmışım bi de hala kapalı Allahtan korkan bir kızım başka yaşamadım 10 ay geçti kimseyle öpüşmedim bile
Tertemiz kapalı bir kızken hem 100 suç kayıtlı biri beni dolandırdı hem de başka bi olay yaşadım artık farklı mıyım eskisinden?