Kişilik & Karakter Kendini en son ne zaman şımarttın? Kendini ödüllendirir misin kendin için neler yaparsın/alırsın? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben kendimi yarın SPA Merkezinde Masajla+ Sauna ve Havuzla ödüllendireceğim 😍 #Kendimiseviyorumcanımkendim😘🫶🏻😄 Güncellemeler+1 yıl Anlaşıldı herkes kendini sevmeyi unutmuş. Bu üzücü..☹️ Kendini en son ne zaman şımarttın? Kendini ödüllendirir misin kendin için neler yaparsın/alırsın? Cevapla Havuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Odamda karanlıkta sessiz ve hareketsiz uyumadan oturduğum zaman çok huzurlu olurum. İncinmeden varolmak benim için en güzel mutluluktur. 3 0 Yorumla
MҽαCυʅρα Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Dün kendime birkaç şey aldım hediye ufak bi mutlu oldum arada yapıyorum böyle şeyler 1 0 Yorumla
Sühandan46 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Yorucu birşeylerle ugraşırsam bittiğinde müsaade isterim, gezerim ertesi gün hoşuma ne giderse onu yaparım. 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Her gün ne istersem onu yiyorum kendimi ödüllendiriyorum 0 0 Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı. Ben en son saat aldım iyi sayılacak bir paraya 0 0 Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 873 cevap paylaştı. Az önce kendime bir Magnum alarak kendimi şımarttım ve ödüllendirdim. 0 0 Yorumla
carpediemm42 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kendime kiyaget makyaj alarak dün alıp simarttim kocam da hediye alarak şımartın 🫠 0 0 Yorumla
ezoolsaydım_30 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl maaş bi yatsa şımarcam da n*mıssız ayın 10u gelmek bilmedi gezcem uzun aradan sonra 0 0 Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yakın zamanda çok güzel şekilde şımarttım. Şımartmaya devam ediyorum 0 0 Yorumla
yıldırım39 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 334 cevap paylaştı. Kendimi en son bugün sabah güzel bi kahvaltıyla şımarttım, kendimi severim canım kendim 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl dün kendimi şımarttım 😍 2 aydır diyetteyim dün ödül günü yaptım üstüne sevgilimle cinsellik yaşadım 🥰 harikaydı 0 0 Yorumla
çağlanane Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Bir sandalet alıp şımarttım uzun zamandır ayakkabı almıyorum 1 0 Yorumla
Cilgingencxxx Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Kahve içmeye çıktım süslenip puslenip topuklularimi giyip saç boyami tazeledim cildime bakım yaptım... 0 0 Yorumla
innciii Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl O kadar uzun zaman oldu ki hatırlamıyorum 1 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hep yaparım, önceliğim her zaman kendim 0 0 Yorumla
Cedricsizchenn98 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Yarın otele gideceğim. En güzel ödüll 0 0 Yorumla
Nykshybris Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Çok şımartmak da iyi değil 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İyidir iyidir Yorumla Nykshybris +1 yıl Geçen kendime zurna ısmarladım sayılır mı Yorumla Soran +1 yıl Hahah sayılır 🤣 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Mangal yaparım. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Odamda karanlıkta sessiz ve hareketsiz uyumadan oturduğum zaman çok huzurlu olurum. İncinmeden varolmak benim için en güzel mutluluktur.
Dün kendime birkaç şey aldım hediye ufak bi mutlu oldum arada yapıyorum böyle şeyler
En son dün akşam şımarttım
Yorucu birşeylerle ugraşırsam bittiğinde müsaade isterim, gezerim ertesi gün hoşuma ne giderse onu yaparım.
Her gün ne istersem onu yiyorum kendimi ödüllendiriyorum
Ben en son saat aldım iyi sayılacak bir paraya
Az önce kendime bir Magnum alarak kendimi şımarttım ve ödüllendirdim.
Kendime kiyaget makyaj alarak dün alıp simarttim kocam da hediye alarak şımartın 🫠
maaş bi yatsa şımarcam da n*mıssız ayın 10u gelmek bilmedi gezcem uzun aradan sonra
Yakın zamanda çok güzel şekilde şımarttım. Şımartmaya devam ediyorum
Kendimi en son bugün sabah güzel bi kahvaltıyla şımarttım, kendimi severim canım kendim 😂
dün kendimi şımarttım 😍 2 aydır diyetteyim dün ödül günü yaptım üstüne sevgilimle cinsellik yaşadım 🥰 harikaydı
Bir sandalet alıp şımarttım uzun zamandır ayakkabı almıyorum
Kumarı birakmaua karsr verdkm hayattan tat alamiyorum
Kahve içmeye çıktım süslenip puslenip topuklularimi giyip saç boyami tazeledim cildime bakım yaptım...
Kendimi her gün şımartıyorum
O kadar uzun zaman oldu ki hatırlamıyorum
Hep yaparım, önceliğim her zaman kendim
Yarın otele gideceğim. En güzel ödüll
Hatırlamıyom baya oldu
yarın
15 pro max aldım başkada yok
Çok şımartmak da iyi değil
İyidir iyidir
Geçen kendime zurna ısmarladım sayılır mı
Hahah sayılır 🤣
Her gun